malowanka06 08.10.09, 21:59 Forum ostatnio żyło słynnym kombinezonem- szał się kończy i wróci rutyna o czym teraz pisać będziemy? Pewnie najbliższy wątek, który przyciągnie rzesze to zabwaki przed świetami i promocje z nimi związane Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ewa_mama_jasia No to dołączam się do zmiany tematu: 09.10.09, 08:21 Prosze o pomysły na jakieś konkretne prezenty dla żywiołowego, ciekawego świata czterolatka na urodziny (za 2 tygodnie), który interesuje się: techniką, dinozaurami, kocha słuchać książek czytanych (ale nie bajki tylko tak na poziomie lektur z pierwszej klasy) i puszczanych z płytki, ogląda animal i discovery oraz bajki typu był sobie człowiek czy było sobie życie. Lubi klocki, puzzle i wszelkie wylepianki - ciastolina, modelina itp. Odpowiedz Link Zgłoś
mlemaniak Re: No to dołączam się do zmiany tematu: 09.10.09, 08:53 A po świętach będą wyprzedaże i znów będzie temat do rozmów, dyskusji, wzajemnego informowania się gdzie, co i kiedy To forum jest jednym z niewielu, na które zaglądam niemal codziennie Odpowiedz Link Zgłoś
leigh4 Re: No to dołączam się do zmiany tematu: 09.10.09, 09:03 Bo tu fajna atmosfera jest To chyba jedno z bardzo nielicznych forów, gdzie naprawdę panuje netykieta, nie ma wyzwisk, obrażania się itp. I ile przyjaźni się dzięki niemu nawiązało) Odpowiedz Link Zgłoś
uczula Re: No to dołączam się do zmiany tematu: 09.10.09, 11:19 ja tu tez zagladam chociaz rzadko pisze. moze dlatego ze ciezko mi sie wyrwac z domu, teraz kasy brak, wiec i z zakupami jakos ciezko ale nic to kombinezon uciekl mi sprzed nosa! ech...ale misiek jeszcze wchodzi w stary...wiec przezyje poki co... Odpowiedz Link Zgłoś
papuzka_gda Re: No to dołączam się do zmiany tematu: 09.10.09, 09:35 wlasnie moge sie podpiąć...tylko ja dla 6 latka...na poziomie 7-8 latka jeszcze nasz dodatkowo interesuje sie budowa czlowieka, kosmosem. Generalnie ma wszystko a prezentu szukamy juz na swieta Odpowiedz Link Zgłoś
anjazzielonego Re: No to dołączam się do zmiany tematu: 09.10.09, 09:44 Dziewczyny, JUŻ szukacie prezentów na Mikołaja i święta? Ja jestem spłukana po zakupach jesienno- zimowych i cieszę się, że do zakupów prezentów daleko Odpowiedz Link Zgłoś
mmala6 Re: No to dołączam się do zmiany tematu: 09.10.09, 10:02 U nas jest już narysowany list do Mikołaja! 'żeby miał dużo czasu na znalezienie tych prezentów' na miejscu nr jest dźwig z Lego. Wybrał plac budowy z Duplo, z City jeszcze sobie nie radzi. Potem Buzz Astral - to wyzwanie dla Mikołaja. I to wszystko, więc nie jest zbyt wymagający Poza tym na pewno ucieszłyby się z 'Tomków' drewnianych do kolejki i elementów do drewnianej kolejki. Ostatnio wzieło go na gry, więc pewnie pociągniemy temat. Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: No to dołączam się do zmiany tematu: 09.10.09, 10:47 anjazzielonego napisała: > Dziewczyny, > > JUŻ szukacie prezentów na Mikołaja i święta? > > Ja jestem spłukana po zakupach jesienno- zimowych i cieszę się, że do zakupów p > rezentów daleko Wcale nie tak daleko Ja np. moge pojechac do miasta na zakupy raz, w porywach 2 razy w tygodniu. A więc tak naprawdę - mam przed soba jakieś 8 takich wypadów przed Świetami. Do tego musze wziąc pod uwage ewentualne i nieuniknione uziemienia w domu z chorymi dzieciakami. W związku z czym, juz sie rozgladam, zastanawiam co komu itd. I tak pewnie wiekszośc kupie przez Internet, bo o ile dla maluchów mozna cos kupic np. w promocjach w hipermarketach, o tyle dla starszych dzieci raczej nie ma co na to liczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
kuczynska78 Re: No to dołączam się do zmiany tematu: 09.10.09, 10:26 Ja własnie dziś zakupiłam 2 prezenty na Mikołaja Jeden dla 8 latki-przychodnia LPS, a dla 5 latki laleczke Bratz lekarza ze zwierzatkami jak LPS, bedzie w sam raz do komplety. Tym samym nasza kolekcja lPS wzrosnie. A. Odpowiedz Link Zgłoś
leigh4 Re: No to dołączam się do zmiany tematu: 09.10.09, 10:49 ja tez już powoli kompletuję Mikołajowy worek Dla sześcioletniej bratanicy mam głowę konia barbie do czesania, dla jej trzyletniego brata lego duplo śmieciarkę, dla sześcioletniego kuzyna robota transformers.Oprócz nich mam jeszcze pięcioro maluchów do obdarowania, a oprócz dzieci ich rodziców, dziadków no i przyjaciół Prezenty zaczynam więc gromadzić tak wcześnie jak się da. Po pierwsze po to, żeby nie kupować przypadkowych, a takie, o których wiem, że spodobaja się obdarowanym, po drugie, żeby nie popaść w ruinę finansową kupując wszystko naraz Odpowiedz Link Zgłoś
pia_ Re: tchibo, tchibo i po tchibo 09.10.09, 11:18 No to ja wyjatkowo jestem w tyle , bo nie mam jeszcze nic obmyślonego i czekam na świąteczne promocje. Mam do obdarowania 1,5 i 5 latka oraz moja 6-latkę. O ile w przypadku córki wiem, ze chciałaby dostać magiczną lodziarnię Play-Doh i mnóstwo zestawów Polly Pocket, to co do chłopaków nie mam sprecyzowanego pomysłu. Dla malucha pewnie coś fajnego z drewna - bo jego rodzice są fanami drewnianych zabawek albo lego duplo, a dla chrześniaka wstrzymuję się z prezentem na jego urodziny/mikołaja/gwiazdkę, bo życzenia zmieniają mu się błyskawicznie i siostra prosiła mnie aby poczekać do ostatniej chwili. Cały czas chodzi mi po głowie duży zestaw lego belville, ale to spory wydatek, no i nie wiem, czy przypasuje, bo młoda namiętnie uwielbia Polly Pocket i będzie zawiedzona jak nic z tego nie dostanie. Jestem też lekko wnerwiona, bo ostatnie promocje na PP w Realu przeszły mi tuż koło nosa, a byłyby to fajne drobiazgi na mikołajki. Odpowiedz Link Zgłoś
leigh4 do pia 09.10.09, 11:36 Daj znać, jakich zestawów szukasz-będę w carrefourze, a widziałam, że sporo zestawów pp było w promocji "końcówka serii", może coś ciekawego uda się znaleźć. Odpowiedz Link Zgłoś
pia_ Re: do pia 09.10.09, 11:40 Jak będziesz to puść mi proszę strzałkę na telefon to oddzwonię. U nas w Carrefourze nie ma żadnych końcówek serii z PP. Ale oni też trochę kantują, bo widzialam różne inne zabawki z kocówek i większość z nich miała normalne, nieobnizone ceny - to taki chwyt marketnigowy. Odpowiedz Link Zgłoś
loganmylove Re: do pia 09.10.09, 11:43 JA muszę w tym roku wcześniej zaplanować zakupy i ich dokonać bo możliwe że Święta spędzę w okolicach porodówki A nawet jeśli nie to z brzuchem jak beczka nie będę miała siły chodzić po sklepachAle szczerze mówiąc nie mam pomysłu-potrzebuję coś dla dwóch 6latek i 4 latki gdzie żadna nie lubi lalek Odpowiedz Link Zgłoś
ju_mi Leigh4... 09.10.09, 11:58 Czy to Ty kiedyś pisałaś, ze widziałas w Carrefourze zestawy Duplo Bob Budowniczy z walcem i z czerwoną ciężąrówką Boba (pakowarką?). Jeśli to Ty to czy mogłabyś sprawdzić zy one jeszcze są i w jakich cenach? W Krakowie takich zestawów w żadnym Carrefourze nie ma Odpowiedz Link Zgłoś
leigh4 Re: Leigh4... 10.10.09, 21:39 Byłam dzisiaj, ale nic juz z boba budowniczego nie było. W ogóle pustki jakieś na dziel z zabawkami... Może sie juz do Świąt przygotowują? Odpowiedz Link Zgłoś
ju_mi Re: Leigh4... 12.10.09, 10:19 Dzięki Walec nowy upolowałam na Allegro, a nad pakowarka się jeszcze zastanowię (wogóle nie kojarzę jej z bajki...?). Póki co mam na liście jeszcze czerwony Spychacz i niebieski skuter Boba Odpowiedz Link Zgłoś
kontaminacja Re: tchibo, tchibo i po tchibo 09.10.09, 19:56 Ja juz mam jeden prezent - dla syna tor wyscigowy z Zygzakiem i Marucha. Corka zazyczyla sobie domek dla Barbie, wiec bede polowala na promocje. Odpowiedz Link Zgłoś
indra2 Kontaminacja- pytanie o tor 12.10.09, 19:08 Czy kupiłaś tor firmy carrera? Też się nad nim zastanawiam dla moich chłopców. Gdzie kupowałaś na allegro czy gdzieś w stacjonarnym sklepie? Odpowiedz Link Zgłoś
pia_ zestresowałyście mnie ;-) 12.10.09, 09:59 I kupiłam domek lego belville dla córki na mikołaja. Faktycznie ceny na allegro powoli i systematycznie rosną, więc im bliżej świąt tym będzie drozej. Odpowiedz Link Zgłoś