anula_mm 14.01.04, 21:48 Gdzie można obejrzeć / kupić wózki tej firmy w Warszawie? Chodzi mi zwłaszacza o model Novus. Czy macie doświadczenia z tym wózkiem? Ania Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pinik Re: Gdzie wózki ABC Design w Warszawie 14.01.04, 22:41 Hej! Ja mialam NOvusa 3. A co bys chciala wiedziec? Pinik Odpowiedz Link Zgłoś
zuzia_i_werka Re: Gdzie wózki ABC Design w Warszawie 14.01.04, 23:03 JA znam dwa-Adaś na Limanowskiego vis a vis stacji CPN-super obsługa Właśnie tam kupowałam Tempo Light dwa dni temu a koleżanka inny ABC i na Dąbrowskiego- to chyba to samo bo stamtąd sprzedawca przywióżł dla mnie wózek. Pozdr! Odpowiedz Link Zgłoś
anula_mm Re: Gdzie wózki ABC Design w Warszawie 15.01.04, 14:39 Generalnie wszystko. Jak się prowadzi, czy dziecko ma dużo miejsca (bo mój synek jest całkiem sporym chłopcem), czy się rozkłada na płasko (synek śpi na spacerach), jak się sprawuje w trudnym terenie (często wyjeżdżamy do lasu), ile waży, jak jest amortyzowany. Ile kosztuje? I gdzie można go obejrzeć w Warszawie. Ania Odpowiedz Link Zgłoś
pinik Re: Gdzie wózki ABC Design w Warszawie 15.01.04, 23:36 Hej! No wiec: te wozeczki sa naprawde ladne (i dobrze wykonane). Mnie sie nie podobalo, ze trodno bylo podbic przednie kolo (przy dluzszej jezdzie bolaly nadgarstki)´i ze prac mozna bylo siedzonko tylko recznie (to jest napisane na wszystkich obiciach, ale ja wszystkie piore w pralce na 30 stopni program na welne i jest super). W ABC jest jednak wszyta "deska!". Siedzonko da sie rozlozyc na zupelnie plasko. Budka jest wyjatkowo obszerna i dobrze podszyta. zawieszenie nie jest zbyt miekkie (przednie kolo nie resorowane, jak w wiekszosci trojkolowcow. Wyjatek np. Quinny fashion). Pinik Odpowiedz Link Zgłoś
agagi Re: Gdzie wózki ABC Design w Warszawie 17.01.04, 21:27 Mozna na pewno bylo kupic w Gagatku i Calineczce na Grochowskiej. U mnie ABC swietnie sie sprawdzil; 3 lata temu zaczela w nim coreczka, a teraz wciaz sluzy swietnie 1.5 rocznemu synkowi. Solidny, swietnie pokonuje nasze chodniki i lesne drogi tez (dmuchane podwojne kola), rozklada sie do lezenia, przekladana raczka i latwo sie sklada/rozklada. Super. I chyba jest niezniszczalny bo po b. intensywnym uzytkowaniu nadal swietnie wyglada. Odpowiedz Link Zgłoś