Dodaj do ulubionych

Gdzie wózki ABC Design w Warszawie

14.01.04, 21:48
Gdzie można obejrzeć / kupić wózki tej firmy w Warszawie? Chodzi mi
zwłaszacza o model Novus. Czy macie doświadczenia z tym wózkiem?

Ania
Obserwuj wątek
    • pinik Re: Gdzie wózki ABC Design w Warszawie 14.01.04, 22:41
      Hej! Ja mialam NOvusa 3. A co bys chciala wiedziec?

Pinik
      • zuzia_i_werka Re: Gdzie wózki ABC Design w Warszawie 14.01.04, 23:03
        JA znam dwa-Adaś na Limanowskiego vis a vis stacji CPN-super obsługasmile Właśnie
        tam kupowałam Tempo Light dwa dni temu a koleżanka inny ABC i na Dąbrowskiego-
        to chyba to samo bo stamtąd sprzedawca przywióżł dla mnie wózek. Pozdr!
      • anula_mm Re: Gdzie wózki ABC Design w Warszawie 15.01.04, 14:39
        Generalnie wszystko. Jak się prowadzi, czy dziecko ma dużo miejsca (bo mój
        synek jest całkiem sporym chłopcem), czy się rozkłada na płasko (synek śpi na
        spacerach), jak się sprawuje w trudnym terenie (często wyjeżdżamy do lasu), ile
        waży, jak jest amortyzowany. Ile kosztuje?
        I gdzie można go obejrzeć w Warszawie.
        Ania
        • pinik Re: Gdzie wózki ABC Design w Warszawie 15.01.04, 23:36
          Hej! No wiec: te wozeczki sa naprawde ladne (i dobrze wykonane). Mnie sie nie
          podobalo, ze trodno bylo podbic przednie kolo (przy dluzszej jezdzie bolaly
          nadgarstki)´i ze prac mozna bylo siedzonko tylko recznie (to jest napisane na
          wszystkich obiciach, ale ja wszystkie piore w pralce na 30 stopni program na
          welne i jest super). W ABC jest jednak wszyta "deska!".
          Siedzonko da sie rozlozyc na zupelnie plasko. Budka jest wyjatkowo obszerna i
          dobrze podszyta. zawieszenie nie jest zbyt miekkie (przednie kolo nie
          resorowane, jak w wiekszosci trojkolowcow. Wyjatek np. Quinny fashion).

Pinik
          • agagi Re: Gdzie wózki ABC Design w Warszawie 17.01.04, 21:27
            Mozna na pewno bylo kupic w Gagatku i Calineczce na Grochowskiej. U mnie ABC
            swietnie sie sprawdzil; 3 lata temu zaczela w nim coreczka, a teraz wciaz sluzy
            swietnie 1.5 rocznemu synkowi. Solidny, swietnie pokonuje nasze chodniki i
            lesne drogi tez (dmuchane podwojne kola), rozklada sie do lezenia, przekladana
            raczka i latwo sie sklada/rozklada. Super. I chyba jest niezniszczalny wink bo
            po b. intensywnym uzytkowaniu nadal swietnie wyglada.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka