martucha1 16.01.04, 21:28 Prosze o poradę w sprawie zakupu leżaczka. Jakie funkcje się sprawdzają? Czy warto zapłacić drożej za primi sogni, Bebe Comfort lub Hauck czy zaufać Tako? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agagi Re: jaki leżaczek-bujaczek? 17.01.04, 21:19 u mnie zdecydowanie sprawdzily sie regulacja wysokosci i palak na zabawki. Samo bujanie raczej nie. Firm nie kojarze, ja chyba mialam Chicco. Odpowiedz Link Zgłoś
tola14 Re: jaki leżaczek-bujaczek? 17.01.04, 22:05 Ja mam leżaczek Haucka.Jestem z niego bardzo zadowolona.Od pozycji całkiem na płasko do siedzącej ma regulację.Po bokach rączki ułatwiające przenoszenie.Może się bujać lub nie.Jest to inwestycja na dłużej więc warto zainwestować, tym bardziej,że nie jest dużo droższy od innych.Ja zapłaciłam 195zł. Odpowiedz Link Zgłoś
malwes Re: jaki leżaczek-bujaczek? 18.01.04, 10:49 Ja nie kupowałam jeszcze leżaczka ale rzuciło mi się w oczy, że test leżaczków był w styczniowym "Dziecku" i tam wygrał Arti, potem był chyba Chicco. Gosia Odpowiedz Link Zgłoś
strzelce4 Re: jaki leżaczek-bujaczek? 20.01.04, 12:49 Ja kupiłam dla mojej 3-miesięcznej Ali leżaczek "4 Baby" firmy SMYKATESY z Częstochowy kosztował 125 zł. Firma mało znan ale jestem zadowolon. Wyposażony w uchwyt do przenoszenia i zawieszania zabawek zatrzaskowe pasy Posiada regulację jako krzesełko i jako kołyska. Naprawdę się sprawdziło. Odpowiedz Link Zgłoś
agaszaga Re: jaki leżaczek-bujaczek? 19.01.04, 10:24 My kupiliśmy na tym forum używany, ale jeszcze na gwarancji i właściwie bez śladów użycia, leżaczek Chicco Sofa (kupując z drugiej ręki płacisz mniej, a masz gwarantowaną jakość). Ma pozytywkę i kilka pozycji oparcia. Mogę go z całą odpowiedzialnością polecić, pod warunkiem, ze nie będziesz sie z nim przemieszczać małym samochodem. Składa się niby łatwo, ale trudno go umiejscowić w małym bagażniczku. Natomiast w domu sprawdza się rewelacyjnie, ma specjalne rączki do przenoszenia, jest spory i bardzo stabilny w porównaniu do innych leżaczków. Pozdrawiam, Aga Odpowiedz Link Zgłoś