mamma320 09.11.09, 11:26 Szukam zestawu Lego (chyba Duplo) z takimi dużymi lalkami (ok 15 cm) Mam po starszej kupione ok 9 lat temu, teraz przekopałam już chyba cały internet i nie mogę znaleźć, a młoda tak rewelacyjnie się nimi bawi. Może ktoś wie gdzie są takie zestawy albo ma nr. zestawu z tego typu lalkami? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jaque Re: Poszukuję LEGO 09.11.09, 18:53 To jest seria lego scala. Pojawia się czasem na allegro. Odpowiedz Link Zgłoś
little_people Re: Poszukuję LEGO 09.11.09, 20:19 lego explore 2952 - marie: lalka z wózkiem i dzieckiem lego explore 2953 anna,lalka z łózkiem i krzeslem i dzieckiem zestaw 2954 - impreza w ogrodzie, stół i krzesła krzesełko do karmienia, wanna, reczniki lego 2955 - kuchnia sarah, mebelki kuchenne na pewno dostaniesz na niemickim amazonie Odpowiedz Link Zgłoś
little_people Re: Poszukuję LEGO 09.11.09, 20:20 aaaaaaaa i to jest nprmalne lego duplo, nie jakies scala. mialam je kiedys dla coreczki ale nie bawila sie i poszlo na allegro Odpowiedz Link Zgłoś
bluestarfish Re: Poszukuję LEGO 09.11.09, 21:43 Zgadza się, Lego Scala to zupełnie inne zestawy! Te na zdjęciach to tzw. Duplo Dolls z 2001, tutaj je masz: www.brickset.com/browse/themes/?theme=Duplo&subtheme=Dolls Odpowiedz Link Zgłoś
jaque Re: Poszukuję LEGO 10.11.09, 07:31 Ok Może Scala to zupełnie inne zestawy, ale na allegro te właśnie bardzo często są wystawiane jako scala. Stąd moja błędna (choć przydatna w poszukiwaniach informacja. Odpowiedz Link Zgłoś
kropkaa Re: Poszukuję LEGO 10.11.09, 01:51 Różne sa nazwy, bo one się zmieniały. Kiedyś krótko było też chyba Lego basic, teraz ja kupowałam pod nazwą Lego education. www.amazon.com/Lego-Education-Doll-Family-Set/dp/B001NV5KD2/ref=sr_1_11?ie=UTF8&s=toys-and- games&qid=1257813914&sr=1-11 Koleżanka mi przywiozła ze Stanów - nie wiedziałam jak to wygląda, bo w życiu nie miałabym śmiałości ją prosić... Duże plastikowe pudło, na pół plecaka chyba. Kosztowało mnie to coś ponad 200 zł!!!, w tym samym czasie znalazłam na Allegro i gdzieś w Łodzi bodajże za prawie 600 zł. Jest świetne, córka uwielbia, nie wspominając już jak rodzicom gały wyszły, gdy to zobaczyliśmy Odpowiedz Link Zgłoś
kropkaa jeszcze nr 10.11.09, 01:58 ja mam 9215, jest jeszcze jakiś zestaw bez murzynka, ale nie odnajdę numeru Odpowiedz Link Zgłoś