monikawbj 26.11.09, 13:27 orientujecie się może czy można gdzieś kupić płytę z bajkami Hello kitty? Chodzi mi o takie odcinki jak obecnie lecą w TVN Style. Nie szukam Kitty czerwonym kapturkiem itp. Dzięki za pomoc Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
melka2006 Re: hello kitty filmy 26.11.09, 17:12 my mamy jeszcze dziadka do orzechów, kopciuszka i królowe Sniegu i chyba jeszcfe "śpiąca królewna" Kupiła nam Babcia z jakąś gazeta- niestety nie pamięta jaką- kojarzy ze albo "mamo to ja" albo "naj" albo "przyjaciólka".Osobiście mi się nie podobają, ale córka ogląda,bo generalnie lubi koty....Poza tymi bajkami są jakieś dodatkowe i naprawdę strach je pokazywać dzieciom.Jest jakaś strona gdzie można sprawdzić jakie były czy będą dodatki do gazety, ale znam jej adresu. Może ktoś zna? Odpowiedz Link Zgłoś
ociki Re: hello kitty filmy 26.11.09, 17:25 Ostatnio widziałam w carrefour, tylko nie pamietam ceny, 9.99 czy 12.99 jakoś tak Odpowiedz Link Zgłoś
emma6666 Re: hello kitty filmy 26.11.09, 19:57 kilka miesięcy temu były w naj (chyba) a niedawno też widziałam w kiosku z jakąś gazetą, chociaż na tej stronie nic nie widzę www.dodatkidogazet.pl/dodatki/query,hello%20kitty.html Odpowiedz Link Zgłoś
gingaa Re: hello kitty filmy 27.11.09, 02:02 widzialam kilka plyt z hello kitty w empiku, na stronie tez maja duzy wybor Odpowiedz Link Zgłoś