dzidzia_ch 11.12.09, 19:34 ogladalam dzis w ksiegarni pare pozycji i najchetniej wzielabym wszystkie no ale cena nieco mnie ostudzila... doradzcie ktore pozycje wybrac na poczatke dla 4 latki Ola jest na "odwyku" od franklinow wiec musi to byc cos zabawnego i wciagajacego ! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pia_ Re: Agnieszko Fraczek 11.12.09, 20:30 Na pewno ta, taniej widywałam ją w Carrefourze merlin.pl/Galopem_Agnieszka-Fraczek/browse/product/1,629265.html;jsessionid=E8748985F181BB549AD0B 3467A7AE193.LB2 Odpowiedz Link Zgłoś
slonko1335 Re: Agnieszko Fraczek 11.12.09, 21:16 Mamy prawie wszystkie, są rewelacyjne. Zaczynałyśmy od "Wyliczanek bez trzymanki" Alka je uwielbia, zna wszystkie na pamięć choć na początku trochę szokują, zwłaszcza dorosłego, bo to takie wierszyki i wyliczanki z naszych dziecięcych lat kompletnie przerobione. Na razie niespecjalnie podoba mi się tylko "co ja plotę" ale chyba dlatego, że moja prawie czterolatka na nią jeszcze za mała, może nie konkretnie na wierszyki z niej ale na wydanie, nie ma kolorowych ładnych obrazków, więc inne są ciekawsze znacznie. Odpowiedz Link Zgłoś
flora_palmieri Re: Agnieszko Fraczek 11.12.09, 21:44 Galopem jest super ze względu na niesamowitą technikę animacyjną, tekstu w niej niewiele W dodatku pierwowzór tekstowy (bo to nie jest oryginalna polska książka) do bani. Też polecam Wyliczanki bez trzymanki, Chichopotam, Berek literek i bardzo fajne WIerszem po mapie. Odpowiedz Link Zgłoś