ato-r-od 03.01.10, 19:54 który z tych wózków wybrałybyście dla dziecka? www.allegro.pl/show_item.php?item=867714809 www.allegro.pl/show_item.php?item=869824366 www.allegro.pl/item865982374_discovery_promocja_od_producenta_tylko_teraz_20.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
justygo75 Re: który wózek??? 03.01.10, 19:59 Szczerze? Nie wybralabym zadnego. Wydaje mi sie, ze za taka cene nie mozna dostac dobrej jakosci, ale moze sie myle... Odpowiedz Link Zgłoś
ato-r-od Re: który wózek??? 03.01.10, 20:05 niestety nie stać mnie na wózek za 800-1000 zł Odpowiedz Link Zgłoś
boo-boo Re: który wózek??? 03.01.10, 20:13 Poszperaj na aukcjach albo na tym forum o którym piszę- możliwe,że uda ci się kupić lepszy, używany w przystępnej cenie. Odpowiedz Link Zgłoś
boo-boo Re: który wózek??? 03.01.10, 20:04 Pierwszy, drugi i trzeci odpada- nie ma skrętnych przednich kół. No i na kołach piankowych zimą po śniegu daleko nie zajedziesz. Skocz na forum wózki dziecięce- dużo pożytecznych informacji i setki opinii o wózkach. Odpowiedz Link Zgłoś
maby-baby Re: który wózek??? 03.01.10, 20:08 Z tych, które proponujesz, to ... żadnego. Nie znoszę takich wózków. Są niewygodne i niefunkcjonalne. Wolałabym kupić używany, ale za to być zadowolona z użytkowania Z resztą właśnie tak zrobiłam. Nie chciałam wydawac dużo na markowy, nowy wózek, a takiego "drętwiaka" z Twoich aukcji, to za darmo bym nie używała, więc poszukałam na Allegro używany i "wypasiony" pojazd. Wygląda jak nowy. Wydałam 500 zł. za cały zestaw zamiast 1900. Warto to przemyśleć Odpowiedz Link Zgłoś
elza10 Re: który wózek??? 03.01.10, 20:20 Myslę, że warto by było, żebyś zobaczyła te wózki na zywo w sklepie i coś, co jest w Twoim zasięgu cenowym i Ci odpowiada znalazła potem w internecie - moze uda Ci sie taniej,niz w sklepie. Wózek to na tyle poważna inwestycja, że warto go zobaczyć samemu, poprowadzić, zobaczyć, jak się sklada, porównać z innymi. Obrazek to za mało... Odpowiedz Link Zgłoś
jakropelka Re: który wózek??? 03.01.10, 21:32 2 lub 3 W jedynce nie podoba mi się metalowy podnóżek. Kwestia podejścia czy lepiej kupić używany wózek firmowy czy tańszy nowy (ja osobiście wolałabym tańszy ale za to nowy). Myślę ,że swoje taki wózek odsłuży a w sklepie musiałabyś zapłacić i tak ok.600 zł. Przy pierwszym dziecku za wózek zapłaciłam ok.500zł i bardzo bylam zadowolona z użytkowania ,zresztą gdy mała miała rok, przesiadła się już w lżejszy wózeczek typu parasolka. Ja mam termin za 2,5 mc, jeszcze sie nie rozglądałam ale na pewno nie będzie to coś powyżej 600 zl . Odpowiedz Link Zgłoś
zonajana Re: który wózek??? 03.01.10, 22:08 Och zadnego! Wygladaja na strasznie ciezkie, trudne do prowadzenia, na maxa zabudowane, czolgi wrecz. Lepiej kup uzywany ale lepszej firmy. Odpowiedz Link Zgłoś
yagnik Re: który wózek??? 03.01.10, 22:22 Myślę że szanowne panie poprzedniczki nie mają racji pisząc że fajny wózek musi dużo kosztować. Ja miałam wielofunkcyjny Graco Vivo, nie wiem ile kosztował bo dostałam go w prezencie ale nie sądzę żeby to było więcej niż 600 zł. Nie miałam do niego żadnych zastrzeżeń, miał skrętne koła, kilka możliwości regulacji oparcia, gondolke w komplecie itd. Jedyny jego minus to były plastikowe koła ale to zależy gdzie mieszkasz jeśli w mieście to plastikowe Ci wystarczą Zwracaj uwagę na: 1. Skrętne koła 2. Najlepiej jak koła są gumowe 3. Regulację oparcia (bo w gondoli dziecko jeżdzi ok 3-4 m-cy tylko...) Nie wiem czy zależy Ci na nówce czy też używanym (ale porządnym) bo znalazlam taki np: www.allegro.pl/item871106676_inglesina_magnum_allum_fotelik_huggy.html Popatrz na inne wielofunkcyjne ale np używane? Powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
natalinka901 Re: który wózek??? 04.01.10, 13:49 a chcesz wózek z fotelikiem? czy taki zwykły? www.allegro.pl/item874430963_wozek_scout_full_wyposazenie.html#gallery Odpowiedz Link Zgłoś
piegowata9 Re: który wózek??? 04.01.10, 06:08 Z tych trzech żadnego. A co powiesz np. na to: www.allegro.pl/item867984546_hauck_jeep_skretne_kolo_regulacja_ocieplacz_grat.html www.allegro.pl/item865203035_wozek_spacerowka_fuzzion_z_przekladana_raczka.html z pompowanymi kołami www.allegro.pl/item862082576_najwieksze_wyposazenie_najtaniej_pompowane_kola.html To tak na szybko. Zerknij jednak na spokojnie do dużych sklepów z rzeczami dla maluchów. Często można spotkać super promocje. A i w realu zdecydowanie łatwiej podjąć decyzję. Powodzenia i udanych spacerów! Odpowiedz Link Zgłoś
kawo-szka Re: który wózek??? 04.01.10, 07:58 Niestety, ja bym żadnego z tych nie wybrała. Dla mnie ważne było: - wielofunkcyjność (tzw. kombajn) - pompowane koła - przednie koniecznie skrętne (żadne trójkołowce - tfu!) - regulowane zawieszenie (ważne by był "miękki") - łatwa blokada hamulców - łatwy w prowadzeniu Kupiliśmy z mężem na Allegro (jest tam większy wybór kolorystyczny) nowy wózek polskiego producenta TAKO (na Allegro użytkownik "firma_tako"), model "JUMPER X" (fotelik samochodowy z adapterem, gondola i spacerówka plus moskitiery, ochraniacze, i inne gratisy) za 1200 zł z 24 m-czną gwarancją. Wcześniej obejrzeliśmy go sobie w sklepie i od razu się w tym modelu zakochaliśmy po uszy ) Wygląda tak: tako.net.pl/index.php?action=showitem&id=303 A na Allegro jest ich troszkę - używanych i tanich, w kwocie jakiej szukasz. http://allegro.pl/listing/search.php?category=11847&string=tako&price_from=&price_to=&postcode_enabled=0&state=0&distance=1&postcode=&city=&buy=0&listing=0&listing_sel=2&listing_interval=7&view=gtext&order=t&clear_cookie=0&a_enum[52]=2&change_attr=Poka%C5%BC Odpowiedz Link Zgłoś
loganmylove Re: który wózek??? 04.01.10, 08:36 I ja również zgadzam się z większością, że żadnego. Straszne czołgi. Przy pierwszym dziecku dałam się tak wpuścić i szybko sprzedawałam ze sporą stratą-niewygodny, ciężki itp. Zdecydowanie wolę porządny, markowy używany niz podejrzanie tani ale nowy. Odpowiedz Link Zgłoś
meg303 Re: który wózek??? 04.01.10, 10:55 Dla mnie bardzo ważnym parametrem jest waga wózka, mieszkam na 4 piętrze. Niestety żaden producent jej nie podaje, pewnie dlatego, ze jest duża. Odpowiedz Link Zgłoś
natalinka901 Re: który wózek??? 05.01.10, 09:36 kawo-szka napisała: > Niestety, ja bym żadnego z tych nie wybrała. > > Dla mnie ważne było: > - wielofunkcyjność (tzw. kombajn) > - pompowane koła > - przednie koniecznie skrętne (żadne trójkołowce - tfu!) > - regulowane zawieszenie (ważne by był "miękki") > - łatwa blokada hamulców > - łatwy w prowadzeniu > > Kupiliśmy z mężem na Allegro (jest tam większy wybór kolorystyczny) nowy wózek > polskiego producenta TAKO (na Allegro użytkownik "firma_tako"), model "JUMPER X > " > (fotelik samochodowy z adapterem, gondola i spacerówka plus moskitiery, > ochraniacze, i inne gratisy) za 1200 zł z 24 m-czną gwarancją. Wcześniej > obejrzeliśmy go sobie w sklepie i od razu się w tym modelu zakochaliśmy po uszy > ) > > Wygląda tak: tako.net.pl/index.php?action=showitem&id=303 > > A na Allegro jest ich troszkę - używanych i tanich, w kwocie jakiej szukasz. > > allegro.pl/listing/search.php? category=11847&string=tako&price_from=&pri > ce_to=&postcode_enabled=0&state=0&distance=1&postcode=&city=&buy=0&li sting=0&li > sting_sel=2&listing_interval=7&view=gtext&order=t&clear_cookie=0&a_en um[52]=2&c > hange_attr=Poka%C5%BC > My też wybraliśmy ten wózek,do porodu jeszcze troszke ale ten wózek zakupimy po urodzeniu małej Odpowiedz Link Zgłoś