Dodaj do ulubionych

trojkolowce + kiddy board

05.02.04, 16:29
Czy ktos ma lub wiec jak sie prowadzi trojkolowiec (konkretnie mysle o kupieniu maxi taxi
speedy sx) i ten kiddy board dla drugiego dziecka. Wogole jak sie z tym jezdzi??? To drugie
(starsze) dziecko ma wystarczajaco miejsca? Kasia bedzie miala 4 lata jak urodzi sie nastepne,
nie bardzo lubi chodzic a chodzimy BARDZO duzo. Ania
Obserwuj wątek
    • pinik Re: trojkolowce + kiddy board 06.02.04, 00:26
      Hej! Przy tych deseczkach (kiddy board'ach) wazny jest duzy odstep raczki wozka
      od siedzonka. W maxi taxi speedi SX mozna go mocno wydluzyc (bo raczka wysowa
      sie w taki sposob, ze robi sie w tym miejscu coraz szerzej). Nie wiem tylko,
      jak jest z rurkami do zaczepienia. Ostatnio jezdze parasolkami, ale jak
      wypakuje maxi taxi, to sprawdze, jak sprawa wyglada smile

Pinik
      • aniuko Re: trojkolowce + kiddy board 06.02.04, 22:32
        Prosze, prosze!1 Ty serio wiesz duzo o wozkach!! jestem pod wrazeniem. Dzieki ponownie za
        pomoc!! No rush ale jak sprawdzisz do daj znac. A tak nawiasem mowiac to czy ten taxi speedy
        super extra ma jakies wady? Ania
        • pinik Re: trojkolowce + kiddy board 06.02.04, 22:40
          Wady: nie podoba mi sie zbytnio regulacja siedzonka (paskiem z tylu, tak chyba
          jest tez w quinny freestyle, ale nie jestem pewna). Niektorym przeszkadza
          siateczka w budce po bokach, bo wtedy budka nie chroni do konca od wiatru, ale
          ja z tym moge zyc. Dla mnie ten wozek ma znacznie wiecej plusow niz minusow. I
          fajny wyglad smile

Nie sprawdzilam tej ramy do tej pory, bo jakos od tygodnia jezdze parasolka
          (glownie po miescie, gdzie czesto uzywam ruchomych schodow, a speedi nie jest
          na nie najlepszy. Nastepna wada???).

Pinik
          • aniuko Re: trojkolowce + kiddy board 07.02.04, 12:59
            Super dzieki. Nie wiem ale ta siatka z bokow jakos mi chyba tez nie przeszkadza...zobaczymy jak
            zobacze na zywo a co do ruchomych schodow...no coz...garsmisch partenkirchen gdzie mieszkam
            nie widzialo i pewnie dlugo nie zobaczy ruchomych schodow. Dla mnie wazne zeby bylo latwo pod
            gorke, po kamieniach, po sniegu itd.

ANia

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka