tolula 18.01.10, 14:58 proszę o opinię. czy warto kupić te klocki? czy rzeczywiście dobrze łączą się z duplo? nam zależy głównie na ścianach z drzwiami i oknami. żeby budować domek. czy lepiej zainwestować w oryginalne? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tedesca1 Re: remiza jixin 18.01.10, 15:49 proszę wpisać jixin w wyszukiwarkę, było już dużo wątków na ten temat Odpowiedz Link Zgłoś
mw793 Re: remiza jixin 18.01.10, 15:55 Witam, Jak narazie klocki spisuja sie calkiem niezle. Z Duplo lacza sie bardzo dobrze. Jednak juz na samym poczatku w samochodzie cos sie popsulo i nie swieca swiatelka. Ale jak na ta cena jak najbardizej polecam. Synek od grudnia bawi sie remiza codziennie. Pozdrawiam, Magda Odpowiedz Link Zgłoś
tolula Re: remiza jixin 18.01.10, 17:18 tak zgadza się, było sporo na temat tych klocków ale zdania są bardzo podzielone i myślałam, że może po okresie świątecznych prezentów będzie więcej opinii. Odpowiedz Link Zgłoś
tedesca1 Re: remiza jixin 18.01.10, 17:28 generalnie z tego co pamiętam, to klocki są dobre, jedyne "przeciwne" opinie wygłaszali zwolennicy kupowania oryginałów czyli duplo, oryginał to oryginał, ale jixin to dobra podróbka, osobiście nie posiadam, ale też byłam zainteresowana i śledziłam wątki i żadnych negatywnych opinii na temat tych klocków nie było jesli masz kasę i Cię stać na duplo to lepsze duplo, ale mój prawie 2latek zainteresował się duplo na 2 tygodnie i teraz bawi się od czasu do czasu więc rozważam zakup jixin dopóki nie wpadnie w manię duplo, jeśli będę widziała, że go to wciąga to wtedy będę kupować duplo, teraz mi szkoda kasy, bo nie wiem czy będzie się tym bawił Odpowiedz Link Zgłoś
tosieuda Re: remiza jixin 18.01.10, 18:07 moje dzieci mają i duplo i jixin, owszem łączą się ze sobą, ale duplo bez porównania lepsze, idealnie do siebie pasują, te podróby wchodzą zbyt ciasno, ja mam problem z ich odczepieniem, a co dopiero dziecko, budowanie z tych klocków to średnia przyjemnosc, takze szczególnie jak ktoś spróbował oryginalnych, ja raczej ich juz dziecku nie kupię, wolę zainwestowac w lego duplo Odpowiedz Link Zgłoś
magda79pn Re: remiza jixin 18.01.10, 18:19 też mam jedne i drugie, lego lepsze a jixin według mnie zależy od zestawu, uważam że pociąg i tory są super, policja jest kiepska, ciężko się ją układa i ma sine kolory i to samo prawdopodobnie będzie z remizą, chyba też następnym razem dołożę do oryginalnych. Odpowiedz Link Zgłoś
aniulekq Re: remiza jixin 18.01.10, 19:38 My mamy podwójny zestaw z kolejką. Dla mnie za tą kasę sa super. Oczywiście Duplo są lepiej wykonane, fajniejsze w dotyku, lepiej się łączą ale cena=jakośc. Odpowiedz Link Zgłoś
mea8 Re: remiza jixin 18.01.10, 20:17 Mamy mnostwo Duplo, teraz skusilam sie na policje Jixin i jestem zadowolona. Mlody tez. Wg mnie ladnie sie lacza z lego, nic na sile nie trzeba robic. Odpowiedz Link Zgłoś
tosieuda Re: remiza jixin 18.01.10, 20:34 my mamy własnie pociąg i tory, kolejka jeździ bez zarzutu, tylko te klocki kiepskie są... Odpowiedz Link Zgłoś
mamachlopca1 Re: remiza jixin 19.01.10, 20:43 My mamy kolejke i syn uzytkuje ja prawie codziennie juz prawie 2 lata.klocki sa wymieszane z oryginalnymi0owszem jak sie przyjrzec to roznica jakas jest ale na potrzeby 4 latka jest w porzadku.dobrze sie lacza, nie rozpadaja i nie klekocza.nad ta remiza tez sie zastanawialam pod katem scian Odpowiedz Link Zgłoś