Dodaj do ulubionych

Peg Perego Culla czy znacie?

10.02.04, 03:14
jakie opinie?
bede wdzieczna za wszystkie uwagi, ciagle nie moge sie zdecydowac jaki wozek kupic....
ech pewnie w koncu beda dwa wink
Obserwuj wątek
    • szpulakasia Re: Peg Perego Culla czy znacie? 10.02.04, 08:12
      Ja mam i jestem bardzo zadowolona nie mówiąc o tym że jak jeżdziłam latem z tą
      letnią budka z koronkami to wszyscy na ulicy mnie pytali czy miałam ten wózek
      szyty na zamóewienie ja miałam stelaż welo z pompowanymi kołami dobrze
      resorowany moja dzidzia ma 9 miesięcy i nadal nim jezdi bo nie mam czasu by
      kupić coś nowego ale należy do tych mniejszych ma teraz 8 kilo i wchodzi do
      niego nawet w kombinezonie można podnieść oparcie więc może sobie oglądac swiat
      ale musze już coś nowego kupić.Ogólnie bardzo ładny wózek i ja polecam
    • reqc Re: Peg Perego Culla czy znacie? 11.02.04, 15:50
      Można też kupić Cullę od razu w zestawie: stelaż + gondola + spacerówka. Ja
      zamierzam tak zrobić, bo klasyczne podwozie ma rewelacyjny koszyk na zakupy, w
      porównaniu z siatką w "sportowych" podwoziach, która wytrzymuje zaledwie 4 kg.
      Pozdrawiam.
      brigid_reqc
      • justakoko Re: Peg Perego Culla czy znacie? 11.02.04, 16:04
        Ja mam PegPerego Piumotta (gondola+spacerówka) bo mam dzidzię jesienno-
        zimową.Ale Culla jest super dla dziecka wiosenno-letniego.Super sprawa z tą
        odpinaną budką i zostaje przewiewna siateczka.
        Polecam firmę, jak na razie jestem bardzo zadowolona.

pozdrawiam,
        Justyna.
    • nasmah Re: Peg Perego Culla czy znacie? 11.02.04, 22:36
      Witaj, ja mam Peg Perego Culla na stelażu Velo. Rewelacja! Prowadzi się
      świetnie, super kosz na zakupy, dzidziusiowi jest bardzo wygodnie w gondolce.
      Gondolka rewelacyjnie wypina się ze stelaża i ogólnie wózek bardzo łatwo się
      składa (jestem po cesarskim cięciu więc to dla mnie ważne). Polecam!
      Ania
      • aniutek Re: Peg Perego Culla czy znacie? 11.02.04, 23:14
        Dzieki bardzo za Wasze opinie, poluje wlasnie na e bay na ten wozek, mam nadzieje uzyskac jakas
        dobra cene, tu w sklepie kosztuje okolo $700 a bedzie to nasz 2 wozek- na spacery, pierwszy jest na
        miasto, do samochodu, na krotkie wypady- wiec nie chce tak duzo wydawac.
        Marzy mi sie bujanie i kontakt wzrokowy z dzieckiem smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka