aniutek 10.02.04, 03:14 jakie opinie? bede wdzieczna za wszystkie uwagi, ciagle nie moge sie zdecydowac jaki wozek kupic.... ech pewnie w koncu beda dwa Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szpulakasia Re: Peg Perego Culla czy znacie? 10.02.04, 08:12 Ja mam i jestem bardzo zadowolona nie mówiąc o tym że jak jeżdziłam latem z tą letnią budka z koronkami to wszyscy na ulicy mnie pytali czy miałam ten wózek szyty na zamóewienie ja miałam stelaż welo z pompowanymi kołami dobrze resorowany moja dzidzia ma 9 miesięcy i nadal nim jezdi bo nie mam czasu by kupić coś nowego ale należy do tych mniejszych ma teraz 8 kilo i wchodzi do niego nawet w kombinezonie można podnieść oparcie więc może sobie oglądac swiat ale musze już coś nowego kupić.Ogólnie bardzo ładny wózek i ja polecam Odpowiedz Link Zgłoś
reqc Re: Peg Perego Culla czy znacie? 11.02.04, 15:50 Można też kupić Cullę od razu w zestawie: stelaż + gondola + spacerówka. Ja zamierzam tak zrobić, bo klasyczne podwozie ma rewelacyjny koszyk na zakupy, w porównaniu z siatką w "sportowych" podwoziach, która wytrzymuje zaledwie 4 kg. Pozdrawiam. brigid_reqc Odpowiedz Link Zgłoś
justakoko Re: Peg Perego Culla czy znacie? 11.02.04, 16:04 Ja mam PegPerego Piumotta (gondola+spacerówka) bo mam dzidzię jesienno- zimową.Ale Culla jest super dla dziecka wiosenno-letniego.Super sprawa z tą odpinaną budką i zostaje przewiewna siateczka. Polecam firmę, jak na razie jestem bardzo zadowolona. pozdrawiam, Justyna. Odpowiedz Link Zgłoś
nasmah Re: Peg Perego Culla czy znacie? 11.02.04, 22:36 Witaj, ja mam Peg Perego Culla na stelażu Velo. Rewelacja! Prowadzi się świetnie, super kosz na zakupy, dzidziusiowi jest bardzo wygodnie w gondolce. Gondolka rewelacyjnie wypina się ze stelaża i ogólnie wózek bardzo łatwo się składa (jestem po cesarskim cięciu więc to dla mnie ważne). Polecam! Ania Odpowiedz Link Zgłoś
aniutek Re: Peg Perego Culla czy znacie? 11.02.04, 23:14 Dzieki bardzo za Wasze opinie, poluje wlasnie na e bay na ten wozek, mam nadzieje uzyskac jakas dobra cene, tu w sklepie kosztuje okolo $700 a bedzie to nasz 2 wozek- na spacery, pierwszy jest na miasto, do samochodu, na krotkie wypady- wiec nie chce tak duzo wydawac. Marzy mi sie bujanie i kontakt wzrokowy z dzieckiem Odpowiedz Link Zgłoś