Dodaj do ulubionych

Telewizja kablowa...pomocy

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.07, 17:22
Włączam wczoraj tv i co widzę?No właśnie nic, ciemność widzę zamiast bbc
prime.Zamiast Vivy widzę średnio rozgarniętą laskę ,która namawia mnie bym
odgadła słowo i znalazła wolną linię.Po kiego grzyba mi kablówka w UPC skoro
nie ma bbc prime , bbc world i pewnie ubędzie jeszcze kilka programów, bo
mają zamiar wprowadzić nowe.Jakiś czas temu był u nas
przedstawiciel 'multimedia', opowiadał ,że jest już możliwośc podłączenia
internetu i kablówki(mamy "od nich" telefon).Dzwonię dziś do biura obsługi i
pani informuje mnie,że tam, gdzie mieszkam(Drzetowo-Grabowo), nie mają
jeszcze możliwosci podłaczenia kablówki i internetu, tylko telefon.Wiec o co
chodzi?Czy są u nas jeszcze jakieś telewizje kablowe?Zależy mi na bbc
prime.Wiem,że najlepszym rozwiązaniem byłaby cyfrówka, ale nie mogę
zainstalować anteny satelitarenj-wiec odpada. Czy ktoś z Was, drodzy
forumowicze, wie coś na temat innych telewizji kablowych i możliwości
podłączenia?
Obserwuj wątek
    • Gość: agako Re: Telewizja kablowa...pomocy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.07, 18:28
      Podrzucę, może się ktos znajdzie...
      • Gość: dodo multimedia IP: *.dip.t-dialin.net 17.01.07, 20:57
        gnojki znów zrobili zmiany w pakiecie efektywny poznikały kanały niemieckie
        zamiast tego jakieś p_i_e_r_d_o_l_o_n_e zakupy, następna kretynka w kostiumie
        kąpielowym i durnowata superstacja
        • al_star Petycja w sprawie BBC Prime 18.01.07, 12:12
          www.petycje.pl/petycjePodglad.php?petycjeid=2008

• Gość: monty Re: Petycja w sprawie BBC Prime IP: *.chello.pl 18.01.07, 18:06
            to banda ! moje dziecko wychowało sie na Balamorach, myslałem ,że to jakieś
            problemy techniczne.
            kto jest prezesem tego bałaganu/ Czy to jakiś Benbenek zamieszany w aferę
            Rywina?
          • Gość: agako Re: Petycja w sprawie BBC Prime IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.07, 18:07
            Trochę się pogubiłam, bo ponoć to BBC Prime nie chce przedłużyć umowy..sama nie
            wiem w co wierzyć.Słyszał ktoś o SMSTv?To telewizja kablowa i widzę ,że w
            pakiecie mają bbc prime.
            • Gość: aaaaaaaa Re: Petycja w sprawie BBC Prime IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.07, 18:14
              Cześć- zgadzam się z wszystkimi. Bajki na BBC Prime są super - zwłaszcza dla
              małych dzieci- takiej oferty nie ma na UPC żaden inny program. Nie mówiąć że
              pomaga mi - mamie na wychowawczym - mieć kontajt z językiem angielskim. Pakiet
              sporo kosztuje - i za te pieniądze powinna być odpowiedja jakość programów. Nie
              oszukujmy się jeśli BBC Prime nie chce przedłużyć abonamentu to nie z powodów
              ideologicznych tylko finansowych. Na UPC nie ma już większości programow
              niemieckojęzycznych a z angielskojęzycznych chyba zostało tylko CNN - chyba
              nas robią w butelkę
            • agawa888 Re: Petycja w sprawie BBC Prime 19.01.07, 12:10
              Jak to BBC Prime nie chce? Przecież i CYFRZE+ i w Asterze BBC Prime jest w
              ofercie i pozostanie tam w przyszłości, jak zapewniają (dzwoniłem osobiście).
              UPC uprawia jakieś krętactwo. I tyle - wyłaczają bo wola emitowac badziewne
              programy, które są tanie dla nich (patrz np. MangoTV), ale przy tym jeszcze
              planuja podnieśc abonament!

Podpisujmy petycję!
              • getin Re: Petycja w sprawie BBC Prime 25.01.07, 11:49
                Otóż BBC się NIE WYCOFUJE z Polski (jak twierdziła rzeczniczka UPC):

Louise Hollely, biuro prasowe BBC: - Standardową praktyką telewizji BBC jest
                renegocjacja warunków umowy co 3 lata. Istniejemy na rynku w Polsce od 12 lat,
                dotychczas rozmowy z UPC kończyły się przedłużeniem umowy. W tym roku
                pozytywnego finału negocjacji z UPC nie było. Ale to wcale nie oznacza, że
                znikamy z Polski. Nasz kanał jest dostępny na innych platformach telewizyjnych,
                takich jak np. Cyfra+, Multimedia czy Aster. (cytat za Gazetą Wyborczą, link:
                wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,61085,3871086.html
                A jednoczesnie UPC podnosi abonament za TV
                kablową:www.press.pl/newsy/pokaz.php?id=9034

Protest przeciw arogancji UPC mozna podpisac TU (jest już ponad 500 podpisów!:
                www.petycje.pl/petycjePodpisyLista.php?petycjeid=2008&podpis_rodzaj=1
                • agawa888 Re: Petycja w sprawie BBC Prime 25.01.07, 15:12
                  Jakims dziwnym trafem, po zebraniu ponad 550 podpisów pod petycją, strona z tą
                  petycją ULEGŁA TAJEMNICZEJ AWARII, co uniemożliwi składanie podpisów kolejnym
                  osobom.

Ciekawe dlaczego akurat teraz następiła ta awaria? Macie jakies sugestie?
                • Gość: scotchyk Re: Petycja w sprawie BBC Prime IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.07, 16:02
                  Ha, ja nawet zgłosiłem do UPC awarię BBC Prime... Otóż panienka przez słuchawkę
                  poinformowała mnie, że UPC nie przedłużyło umowy z bbc, z powodu zbyt niskiej
                  oglądalności... smutne to. Za to pojawiają się nastepne kanały z głupimi
                  pindami. A petycję podpisałech, a co :-)

Pozdrawiam
        • Gość: V.H. Re: multimedia IP: 80.53.41.* 26.01.07, 02:02
          ewa w bikini nie jest zla - ma fajne male cycuszki tylko ze jest glupia jak but
          - no ale w koncu kobieta nie musi byc demonem intelektu... jak bede chcial
          pogadac inteligetnie to sie z chlopakami na piwie spotkam
    • Gość: Skiba Re: Telewizja kablowa...pomocy IP: 83.168.66.* 26.01.07, 01:42
      Napisz jaka to dokładnie ulica to sprawdzę u znajomego
      • toren Nasz protest poskutkował!! 06.02.07, 13:58
        Nasz protest najwyraźniej poskutkował! Jak donosi SAT Kurier: "...W lutym
        wiceprezes BBC Global Channels ma odwiedzić Polskę, by m.in. negocjować z UPC w
        sprawie BBC Prime.",link do całego artykułu:
        www.satkurier.pl/?polskie_kanaly/&kat=150&id=35625
        Co ważne, autorzy stwierdzają w tym tekście, że:"...UPC nie zrobiło kroku w
        dobrym kierunku, usuwajac kanał BBC Prime z oferty..."

Zwolenników BBC/BBC Prime proszę o wyrażenia poparcia dla tego kanału, link do
        petycji:
        www.petycje.pl/petycjePodglad.php?petycjeid=2008
      • Gość: agako Re: Telewizja kablowa...pomocy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.07, 02:52
        Szarotki...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka