znaniec1 02.02.10, 13:38 myslicie ze czas juz wystawic wozek spacerowy? czy gdy wszyscy tona w sniegu nikt nie mysli o wozku na malych kółkach? czy maclareny dobrze sie sprzedaje? mam techno xt Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
magda79pn Re: Wózek spacerowy allegro 02.02.10, 15:21 ja mam volo na sprzedaż, poczekam na pewno do marca albo może i do kwietnia, wózki spacerowe najlepiej sprzedają się przez majem. Odpowiedz Link Zgłoś
azyli Re: Wózek spacerowy allegro 02.02.10, 19:44 Ja mam Questa i poczekam do marca, sama też kupowałam w tym czasie Odpowiedz Link Zgłoś
patatajowa Re: Wózek spacerowy allegro 02.02.10, 20:15 ja sprzedałam moje volo w zeszłym tygodniu. wstawiłam do komisu, pani stwierdziła że pewnie długo sie nie sprzeda bo to środek zimy. ja na to ze niech sobie postoi , jak sie nie sprzeda przez miesiac to wezme i wystawie bliżej wiosny na all. po dwóch dniach tel zeby przyjechac po pieniazki za wózek Odpowiedz Link Zgłoś
magda79pn Re: Wózek spacerowy allegro 02.02.10, 20:20 patatajowa napisała: > ja sprzedałam moje volo w zeszłym tygodniu. wstawiłam do komisu, pani > stwierdziła że pewnie długo sie nie sprzeda bo to środek zimy. ja na to ze > niech sobie postoi , jak sie nie sprzeda przez miesiac to wezme i wystawie > bliżej wiosny na all. po dwóch dniach tel zeby przyjechac po pieniazki za wózek > -------------------------------- ja też myślałam o komisie ale nie mam pojęcia ile za niego chcieć kasy... Odpowiedz Link Zgłoś
patatajowa Re: Wózek spacerowy allegro 03.02.10, 17:35 ja miałam model z 2008 r. w stanie nieidealnym.dałam za niego 345 zł sprzedałam za 230 zl.była opcja "negocjacji" w komisie dla kupującego ale poszedł za wywoławczą. Odpowiedz Link Zgłoś
magda79pn Re: Wózek spacerowy allegro 02.02.10, 20:17 ja wystawię raz w marcu ale to zależy od pogody, podejrzewam że w połowie marca za taką cenę jaka by mnie satysfakcjonowała do licytacji, jeśli nie sprzedam to wtedy wystawię ponownie na początku kwietnia od 1zeta bez minimalnej i niech się dzieje co chce Odpowiedz Link Zgłoś
magda79pn Re: magda79pn 03.02.10, 22:12 ja bym chciała z odbiorem osobistym bo jego stan jest dobry minus lub dostateczny plus - jak kto woli, co do ceny to nie wiem, dlatego będzie raczej do licytacji, na ile go wycenią za tyle pójdzie Odpowiedz Link Zgłoś
patatajowa Re: magda79pn 08.02.10, 09:33 magda79pn napisała: > ja bym chciała z odbiorem osobistym bo jego stan jest dobry minus lub > dostateczny plus - jak kto woli, co do ceny to nie wiem, dlatego będzie raczej > do licytacji, na ile go wycenią za tyle pójdzie dlatego tez tym razem wolałam wstawic wózek do komisu niz na all zeby kupujący widział wszelkie "braki" i co kupuje. komis w dużym miescie woj. wiec szansa na dobrą sprzedaz porownywalna do all Odpowiedz Link Zgłoś
jagodasoft2 Re: Wózek spacerowy allegro 03.02.10, 18:38 Ja z Chicco tez czekam do marca, a jak śnieg pozostanie to jeszcze dluzej Odpowiedz Link Zgłoś