Dodaj do ulubionych

Wózek spacerowy allegro

02.02.10, 13:38
myslicie ze czas juz wystawic wozek spacerowy?
czy gdy wszyscy tona w sniegu nikt nie mysli o wozku na malych kółkach?
czy maclareny dobrze sie sprzedaje?
mam techno xt
Obserwuj wątek
    • magda79pn Re: Wózek spacerowy allegro 02.02.10, 15:21
      ja mam volo na sprzedaż, poczekam na pewno do marca albo może i do kwietnia,
      wózki spacerowe najlepiej sprzedają się przez majem.
    • azyli Re: Wózek spacerowy allegro 02.02.10, 19:44
      Ja mam Questa i poczekam do marca, sama też kupowałam w tym czasie smile
      • patatajowa Re: Wózek spacerowy allegro 02.02.10, 20:15
        ja sprzedałam moje volo w zeszłym tygodniu. wstawiłam do komisu, pani
        stwierdziła że pewnie długo sie nie sprzeda wink bo to środek zimy. ja na to ze
        niech sobie postoi , jak sie nie sprzeda przez miesiac to wezme i wystawie
        bliżej wiosny na all. po dwóch dniach tel zeby przyjechac po pieniazki za wózek smile
        • magda79pn Re: Wózek spacerowy allegro 02.02.10, 20:20
          patatajowa napisała:

> ja sprzedałam moje volo w zeszłym tygodniu. wstawiłam do komisu, pani
          > stwierdziła że pewnie długo sie nie sprzeda wink bo to środek zimy. ja na to ze
          > niech sobie postoi , jak sie nie sprzeda przez miesiac to wezme i wystawie
          > bliżej wiosny na all. po dwóch dniach tel zeby przyjechac po pieniazki za wózek
          > smile
          --------------------------------

ja też myślałam o komisie ale nie mam pojęcia ile za niego chcieć kasy...
          • patatajowa Re: Wózek spacerowy allegro 03.02.10, 17:35
            ja miałam model z 2008 r. w stanie nieidealnym.dałam za niego 345 zł sprzedałam
            za 230 zl.była opcja "negocjacji" w komisie dla kupującego ale poszedł za
            wywoławczą. wink
      • magda79pn Re: Wózek spacerowy allegro 02.02.10, 20:17
        ja wystawię raz w marcu ale to zależy od pogody, podejrzewam że w połowie marca
        za taką cenę jaka by mnie satysfakcjonowała do licytacji, jeśli nie sprzedam to
        wtedy wystawię ponownie na początku kwietnia od 1zeta bez minimalnej i niech się
        dzieje co chce big_grin
        • lullanka07 Re: magda79pn 03.02.10, 18:03
          a ile chcesz za volo?
          • magda79pn Re: magda79pn 03.02.10, 22:12
            ja bym chciała z odbiorem osobistym bo jego stan jest dobry minus lub
            dostateczny plus - jak kto woli, co do ceny to nie wiem, dlatego będzie raczej
            do licytacji, na ile go wycenią za tyle pójdzie smile
            • patatajowa Re: magda79pn 08.02.10, 09:33
              magda79pn napisała:
              > ja bym chciała z odbiorem osobistym bo jego stan jest dobry minus lub
              > dostateczny plus - jak kto woli, co do ceny to nie wiem, dlatego będzie raczej
              > do licytacji, na ile go wycenią za tyle pójdzie smile
              dlatego tez tym razem wolałam wstawic wózek do komisu niz na all zeby kupujący
              widział wszelkie "braki" i co kupuje. komis w dużym miescie woj. wiec szansa na
              dobrą sprzedaz porownywalna do all wink
    • jagodasoft2 Re: Wózek spacerowy allegro 03.02.10, 18:38
      Ja z Chicco tez czekam do marca, a jak śnieg pozostanie to jeszcze
      dluzej
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka