Gość: PATRYCJA IP: *.ssp.dialog.net.pl 09.12.07, 13:04 CZY KTOS BYŁ W HOTELU LIGHTHOUSE W TURCJI?PROSZE O OPINIE.Z GÓRY DZIĘKUJE ZA INFO. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
engadin Re: Lighthouse Bodrum 11.12.07, 14:45 wszelkie opinie o tym hotelu znajdziesz tutaj holidaycheck.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Patrycja Re: Lighthouse Bodrum IP: *.ssp.dialog.net.pl 11.12.07, 19:53 Czytałam te opinie, jednak trochę mało w nich informacji, czekam na cos więcej Odpowiedz Link Zgłoś
leon29_76 Re: Lighthouse Bodrum 17.12.07, 15:36 I co Patrycja, wybrałas ten hotel, jakis inny, czy nadal czekasz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tom2134 Re: Lighthouse Bodrum IP: 213.42.21.* 18.12.07, 13:15 witam ja bylem w tym hotelu na wakacjach w sierpniu. Sam hotel polozony bardzo fajnie, w poblizu plazy Camel - zatloczona poniewaz przyplywaja tam wszystkie statki z calego Bodrum z turystami i tam maja postoj. Jezeli chodzi o sam hotel to pokoje bardzo fajne, jedzenie tez ok, narzekac nie mozna. Ale jest jeden problem - jak zwykle. W hotelu maja chyba problem z kanalizacja. czasami woda splywa pol dnia, toalety sie zatykaja - ale tu trzeba pamietac ze papieru toaletowego nie wrzuca sie do muszli tylko do kosza. z samego hotelu mozna wybrac sie na fajny spacer, dolmuszem pojechac do bodrum. Sam hotel lezy kawalek od Ortakentu - taka mala miejscowosc z promenada, tam fajne knajpki no i atmosfera. W sumie hotel polecam, nie jest zle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Patrycja Re: Lighthouse Bodrum IP: *.ssp.dialog.net.pl 25.12.07, 20:02 nie jest źle, czyli mogło być lepiej?mam jeszcze pytanie, jedziemy z małymi dziećmi, więc jak wygląda basen, bo na folderze wydaje się mały. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Patrycja Re: Do Leon 29_76 IP: *.ssp.dialog.net.pl 25.12.07, 20:04 Już zdecydowaliśmy, jedziemy do tego hotelu.Zaprzyjaźnione biuro nam go poleciło, więc myślę , że nie powinien być zły Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roksana Re: Do Leon 29_76 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.02.08, 22:03 a kiedy tam lecicie? my lecimy z 3letniącórcią 8 maja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Patrycja Do Roksany IP: *.lubin.dialog.net.pl 05.02.08, 13:20 pod koniec czerwca Odpowiedz Link Zgłoś