agni71 16.03.10, 22:16 W sąsiednim wątku wspominacie sklep reporter. Czy to o to chodzi? www.reporteryoung.pl/ Jesli tak, to tym razem "warszawka" pokrzywdzona, bo w Warszawie nie ma tego sklepu Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
j.iwi Re: Reporter Young 16.03.10, 22:29 TAK TEN , KONIN MA - JA CIUCHAMI JESTEM ZACHWYCONA I MIMO ,IŻ MÓJ CHŁOPAK MA DOPIERO 5 LAT TO NOSI ROZM 116/122 I TAM MU KUPUJĘ WIĘKSZOŚĆ - T-SHIRTY, BLUZY, SPODNIE, ... Odpowiedz Link Zgłoś
monix123 Re: Reporter Young 16.03.10, 22:39 Dokładnie o te sklepy chodzi Min pod wpływem tego wątku weszłam sobie dziś właśnie do tego sklepu. Faktycznie rozmiarówka od 122. Pooglądałam, podotykałam. Parę rzeczy całkiem sympatycznych. Moja jeszcze chodzi w 116/122 więc mam jeszcze trochę czasu do wyrośnięcia z tej "normlanej" rozmiarówki W każdym razie muszę przyznać,ze pare rzeczy fajnych, ale ceny...hmm...no wysokie i tyle. Bluzeczki świetne ale np kosztowały 76zł. Jak dla mnie,za dużo. Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: Reporter Young 16.03.10, 22:44 Orientujecie sie, czy i w jakim terminie sa w tych sklepach zwroty? Odpowiedz Link Zgłoś
monix123 Zwroty 17.03.10, 14:39 Wstąpiłam dziś specjlanie się dopytać o zwroty. Pani mi powiedziała,ze zwrotów nie ma, można tylko wymienić /chyba do 7 dni/. U mnie więc dużo tracą Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: Zwroty 17.03.10, 14:44 Dzieki, to niech spadają Dam zarobic komu innemu Odpowiedz Link Zgłoś
patatajowa Re: Zwroty 17.03.10, 17:19 w takim razie to zalezy od sklepu, w Rzeszowie bez problemu. Odpowiedz Link Zgłoś
patatajowa Re: Reporter Young 17.03.10, 09:37 ja kupowałam w zeszłym tyg. na wyprz jeansy dwie pary bez corki. z Pania uzgadniałam indywidualnie zwrot lub wymiane(kupowane pon.-zwrot do sob) czy mają jakis "odgórny" termin nie wiem niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
motylka09 Re: Reporter Young 16.03.10, 22:46 Ja też już miałam do czynienia z Reporterem Young. Dwa lata temu na wiosnę kupiłam młodej kurtkę z podpinanym polarem, rewelacja. W zeszłym roku kupiłam też z tej firmy, trochę inny fason, ale równie dobra. Niestety w tym sezonie już takich nie ma. Na szczęście ta z zeszłego roku jest jeszcze dobra. Ze słyszenia wiem, że bluzy, spodnie i bluzki świetnie się noszą. Odpowiedz Link Zgłoś
miesiakk Re: Reporter Young 17.03.10, 07:52 dziewczyny a jak tam wyglądają wyprzedaże, duże są przeceny? też muszę tam wstąpić, bo moja już weszła w rozm 134 Odpowiedz Link Zgłoś
j.iwi Re: Reporter Young 17.03.10, 08:13 z kolekcji jesienno-zimowej już przed świętami było losowanie kuponów z -30%, -40%, i -50% na wszystko, a po świętach już systematycznie były wyprzedaże, tak,że np. spodnie za 105,90 w ostatecznej cenie można było kupić za 39,90, tak samo bluzy ze 75,90 na 29,90 itp. Odpowiedz Link Zgłoś
miesiakk Re: Reporter Young 17.03.10, 08:25 no to całkiem nieźle, to dobrze, bo akurat mam ten sklep niedaleko ale jeszcze nigdy nie byłam w dziecinnym ciekawe kiedy zaczną latem, bo ja zaraz po zakończeniu roku szkolnego wyjeżdżam więc się pewnie nie załapię Odpowiedz Link Zgłoś
j.iwi Re: Reporter Young 17.03.10, 08:33 nie pamiętam kiedy letnie się zaczynają mój syn ma urodziny końcem lipca i wiem,że już babcia kupowała ale to jasne, że w połowie lipca już są Odpowiedz Link Zgłoś
miesiakk Re: Reporter Young 17.03.10, 08:37 w sumie w połowie lipca to już wrócę, nie wiem jak duży jest ten nasz sklep ale to niewielka mieścina, więc szybko wszystkiego nie wykupią Odpowiedz Link Zgłoś
patatajowa Re: Reporter Young 17.03.10, 09:34 j.iwi napisała: > nie pamiętam kiedy letnie się zaczynają :,ale to jasne, że w połowie lipca już są no wcale nie takie jasne , gdzy w zimowej wyprz zaczynaja sie w dzin po świetach jak w H&M czy innych to w reporterze dopiero w lutym!! wyprz letnia w zeszłym roku była zdaje sie dopiero poczatkiem wrzesnia! Odpowiedz Link Zgłoś
julkajulka11 Re: Reporter Young 18.09.13, 13:39 już jest na Tarchominie, przy pętli autobusowej (ul. Światowida). Mają fajne rzeczy i można liczyć na rabat. Odpowiedz Link Zgłoś