mamuska_22 18.05.10, 22:50 Gdzie kupujecie klocki CLICS? Chodzi mi o internet, bo nie mam za bardzo czas biegać po sklepach. Moja córka bawi sie Clicsami w przedszkolu i jest nimi zafascynowana... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kubusiowa7 Re: Klocki CLICS ? 19.05.10, 21:26 Faktycznie to sa super klocki. Clicsy kupuje na allegro lub na www.clics.pl . A na Allegro tez od Clics_pl - w tej firmie jest rewelacyjnie krótki czas wysyłki, a i do tego dorzucaja jakis gratis i wysyłka kurierem czesto jest w darmowej promocji . No i zawsze maja wszystko co clics proponuje - ale to chyba jest importer lub oficjalny przedstawiciel wiec nic dziwnego... Odpowiedz Link Zgłoś
telsten Re: Klocki CLICS ? 21.05.10, 21:12 Też kupowałam od CLICS_pl na Allegro zestaw różowych Clicsow 1000 sztuk i jestem pod wrażeniem szybkosci przesylki. Po prostu błyskawica 28 godzin.... I o wszystkim informuja emailem... Odpowiedz Link Zgłoś
mamuska_22 Re: Klocki CLICS ? 23.05.10, 22:59 Dzieki za info. Ogladalam dzisiaj aukcje z Clicsami na allegro i faktycznie CLICS_pl ma dobre ceny i dobre komentarze. Wytlumaczcie mi tylko jak to jest z tą gratisowa przesyłką u niego, bo raz pisze że gratisowy kurier jest od zakupow za 300 zł a gdzie indziej ze gratis jest wysyłka klocków np za 130 zł ? Odpowiedz Link Zgłoś
kubusiowa7 Re: Klocki CLICS ? 24.05.10, 20:07 Tez oto ich pytalam. Bo faktycznie jest tak jak jest napisane w opisie aukcji. Zakupy od 300 zł są zawsze z darmowym kurierem obojetnie ile zestawow sie kupi byleby suma zakupow przekroczyla 300 zl. Dodatkowo na niektorych aukcjach kurier jest darmowy mimo ze klocki kosztuja np 130 zł. I ja z tego skorzystalam i dokupiłam jeszcze 9 figurek Clicsa za kilkadziesiat złotych. Za kuriera nic nie zapłaciłam a zakupy mialam za ok 200zł.. Odpowiedz Link Zgłoś
mamuska_22 Re: Klocki CLICS ? 28.05.10, 22:40 Dzieki za informacje . MAm juz klocki w domu. Kupiłam na Allegro od CLICS_pl i tak jak pisaliscie rewelacyjnie szybka obsługa. Wybralam paczke kurierska pobraniową w środe w poludnie a w czwartek kurier juz stukal do mych drzwi. No i dostałam takiego gratisa jak wybrałam plus katalog Clics, chociaz w opisie nie było nic na ten temat... jeszcze raz dzieki za info.. Odpowiedz Link Zgłoś