meitaimama 07.06.10, 21:08 Ciekawa jestem czy ma któraś z Was w domu dywan tego typu? Jestem ciekawa waszych opini na jego temat bo szukam czegoś do pokoju dzieci... www.allegro.pl/item1064533244_dywany_160x230_disney_18wzor_ate st_dywan_akryl.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
meitaimama jeszcze raz link 07.06.10, 21:08 www.allegro.pl/item1064533244_dywany_160x230_disney_18wzor_ate st_dywan_akryl.html Odpowiedz Link Zgłoś
meitaimama Re: link nie działa 08.06.10, 10:34 www.tinyurl.pl?8HtGJpYB teraz powinno być ok...nie chodzi mi o wzory tylko o akryl itp Odpowiedz Link Zgłoś
andre20 Re: link nie działa 08.06.10, 11:21 Mam dwa dywany akrylowe od tego właśnie sprzedawcy (jeden od ponad roku u córki, nie ma już tego wzoru w ofercie i od pół roku kredki u synka). I jak za te pieniądze jestem zadowolona, aczkolwiek nie mam prównania z 2, 3x droższymi akrylowami dywanikami dla dzieci innych producentów. Nasze podobają się i jakoś strasznie nie niszczą. Ten u córki stracił trochę wysokości i puszystości, co zobaczyłam dopiero w zestawieniu z kupionym dla synka nowym, bo normalnie nie było widać. Przez pierwszych parę tygodni z dywanów wychodziło trochę takich "kłaczków", ale nie wiem czy to normalne czy też w jakiś sposób świadczy o jakości. Potem przestały pracować i jest ok. Drobne plamki (wyczyny dzieci) czyściłam wilgotną gąbką lub niemowlęcymi chusteczkami i schodziły. Odpowiedz Link Zgłoś
daissy76 Re: Czy możecie polecić taki dywan? 08.06.10, 11:13 Tak, ja mam te dywany u dzieci w pokojach, co prawda inny wzór z innej aukcji (tej bez promocji), ale akryl moim zdaniem ten sam. Dywany bardzo mięciutkie, nie pylą się za bardzo. Jeden mam już dwa lata i w zasadzie w ogóle nie pyli, drugi mam dopiero jakieś 2 miesiące, ten muszę częściej odkurzać. Odpowiedz Link Zgłoś