Gość: S IP: *.subscribers.sferia.net 11.06.10, 12:29 Ktoś sie orientuje, z jakiego sklepu są te pierwsze buty, te które są podpisane jako sandały z cholewką? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: er Re: Sandały z cholewką IP: *.ed.shawcable.net 12.06.10, 04:39 ochyda! ble ble ble.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mar Re: Sandały z cholewką IP: *.dsl.swic.bdi.inetia.pl 12.06.10, 08:50 paskudne! Odpowiedz Link Zgłoś
avanti24 Re: Sandały z cholewką 12.06.10, 09:08 Buty pochodzą ze sklepu Asos, który wysyła na szczęście do Polski. Znajdziesz je na www.asos.com Gość portalu: S napisał(a): > Ktoś sie orientuje, z jakiego sklepu są te pierwsze buty, te które są > podpisane jako sandały z cholewką? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bigos Re: Sandały z cholewką IP: *.md4.pl 12.06.10, 12:50 A co się nosi do takiego wynalazku? bo same buty to trochę mało chyba, nawet w największy upał... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona-ona-ona Sandały z cholewką IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.10, 09:45 Wydaje mi się,że widziałam je na stronie butyk.pl Odpowiedz Link Zgłoś
yulek_cezar Heh! 12.06.10, 11:01 W tym sezonie modne są sandały z cholewką (że kurna co?), w przyszłym: stringi z golfem i na szelkach. Jak najprościej zrobić z siebie dziwadło? Podążać za modą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j-s. :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.10, 13:14 >stringi z golfem i na szelkach. )))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Odyn Sandały z cholewką IP: *.smrw.lodz.pl 12.06.10, 11:11 Te sandałki są paskudne. Kobieca stopa w nich traci na swoim pieknym kształcie i przypomina śmierdzącą girę kołochoźnika w onucach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: autor Re: Sandały z cholewką IP: *.80.datacomsa.pl 12.06.10, 12:10 i tysiące kobiet w upały poodparza sobie kostki w imię mody. a w następnym sezonie będzie już to niemodne i setki zł pójdą na dno szafy. na szczęście ktoś wymyśli coś nowego, równie bezsensownego i będzie można znów wydawać pieniądze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Firek Re: Sandały z cholewką IP: *.xdsl.centertel.pl 12.06.10, 14:38 I znów stylista Jacyków wymyślił modę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mnk Re: Sandały z cholewką IP: *.fbx.proxad.net 12.06.10, 16:13 ech, ta moda do Polski chyba dopiero dociera, a gdzie indziej te obrzydlistwa dostepne sa od conajmniej roku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hahaha Sandały z cholewką IP: *.sta.asta-net.com.pl 12.06.10, 15:35 Niezły shit, jak spotkam jaką w takich sandałach to osobiście ją wyśmieje prosto w twarz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: S Re: Sandały z cholewką IP: *.subscribers.sferia.net 12.06.10, 15:54 Chce zobaczyć jak jesteś na tyle bezczelny żeby kogoś w taki sposób wyśmiać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hahaha Re: Sandały z cholewką IP: *.sta.asta-net.com.pl 12.06.10, 17:56 Najpierw odpowiedz na pytanie jak można być na tyle bezczelnym żeby nazwać to coś modnym sandałem LOL Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: S Re: Sandały z cholewką IP: *.subscribers.sferia.net 14.06.10, 20:18 Być bezczelnym żeby nazwać coś modnym? Ile Ty masz lat, że takie głupoty piszesz? Współczuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mnk Sandały z cholewką IP: *.fbx.proxad.net 12.06.10, 16:12 obrzydliwe - nigdy czegos takiego nie wloze na stopy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasumi Sandały z cholewką IP: *.zax.pl 08.08.10, 22:31 Przepraszam bardzo, ja mam podobne sandały(czarne i bez ozdób, z wąską cholewką, dużo tutaj pokazanych to obrzydlistwo) i nie jestem wcale osobom goniącą za modą. Mam w d... co jest modne danego sezonu, chodzę nawet 6 sezonów w jakimś ciuchu, póki mi się nie rozwali, często ubieram się w lumpeksach, najczęściej w stylu rockowym. A takie sandały kupiłam bo mi się podobają, i są takie "inne". Są wąskie i czarne więc stopa ładnie w nich wygląda. Jak jest coś modne nie pędzę do sklepu, wisi mi to i powiewa, przede wszystkim ubranie musi mi się podobać. Ubrania kupuję rzadko, wtedy kiedy muszę lub coś mi się bardzo spodoba. Nawet nie chodzę w rurkach, bo są przereklamowane, wolę bojówki czy proste spodnie. Odpowiedz Link Zgłoś