isabell.pl 11.08.10, 15:43 Mam pytanie czy ma ktos kurtke firmy mexx, jaka jest ich jakosc? Z gory dziekuje za odpowiedz. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agni71 Re: Kurtki Mexx 11.08.10, 19:38 A o jakie kurtki konkretnie ci chodzi? Ja mam np. cienka puchówke, uzywam juz kilka lat, piore bardzo często, bo jest w kolorze off- white i nic złego sie z nia nie dzieje. Odpowiedz Link Zgłoś
isabell.pl Re: Kurtki Mexx 11.08.10, 21:35 Chodzi mi o terazniejsza kolekcje dla dzieci, potrzebuje dla 5-letniej corki, jeszcze sie nie zdecydowalam na konkretny model, dlatego potrzebuje informacji o jakosci tych kurtek, i mam jeszcze jedno pytanie jak z rozmiarowka czy nie jest zawyzona lub zanizona? Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: Kurtki Mexx 12.08.10, 00:17 Dziecięca rozmiarowka wydaje mi sie dośc nieprzewidywalna. Np. moja 8-latka nosi bluzeczki i na 7-8 lat i na 9-10, a nawet większe. Niektóre bluzki 9-10 lat sa dobre na moją 6-latkę. Nie wiem, czy tak samo jest z kurtkami, ale najlepiej przymierzyć dziecku lub znac wymiary. Odpowiedz Link Zgłoś