rosapulchra-0 18.08.10, 13:44 niedługo nastąpi nasza 10 rocznica ślubu, wypadałoby mi kupić jakiś prezent mężowi, a nie mam zupełnie pomysłu. Może coś podpowiecie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tempera_tura Re: co kupić? 18.08.10, 21:16 Hmmmmm, chyba przez 10 lat poznałaś go nieco lepiej niż my..... Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 Re: co kupić? 18.08.10, 21:27 spodziewałam się takiej odpowiedzi i spodziewam się jeszcze bardziej głupszych gwoli ścisłości - swojego męża znam od urodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
georgyporgy Re: co kupić? 18.08.10, 21:24 dwa bilety na samolot w tanich liniach i wio gdzieś na weekend a jak nie da rady to może coś takiego, co on by chciał ale zawsze myślał że Ty uznasz to za bzdurę Ja mojemu kupiłam kiedyś na rocznicę perkusję elektroniczną bo wcześniej marudziłam, że po co, że ma już w swoim studio wszystko prawie i tak się upierałam bez sensu, aż do mnie dotarło że jak chce i potrzebuje bo to jego pasja to niech chłopak ma Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 Re: co kupić? 18.08.10, 21:29 pomysł z wyjazdem należy do niego, poza tym ja teraz nie pracuję, więc środki mam dość ograniczone ale to co napisałaś o tej 'bzdurze' bardzo przypadło mi do gustu Odpowiedz Link Zgłoś