dagusia_29 29.09.10, 21:56 Może ktoś wie w jakiej cenie są oraz czy w tym sezonie są z hallo kitti??? I czy fajne są uszatki dla chłopców?? Będę wdzięczna bo mam kawałek drogi do poznania a nie chce jechać na marne. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
basilicum Re: Uszatki H & M 29.09.10, 22:08 Są, widziałam w King Crossie i Starym Bazarze ostatnio z Hallo Kitty, różowe, cena 29,90. Kupiłam w Plazie 2 tygodnie temu w rozmiarze 6-8 lat, tylko takie były . Chłopięce tez były. Nawet mi sie bardziej podobały, w kolorze ciemnym. Odpowiedz Link Zgłoś
dagusia_29 Re: Uszatki H & M 29.09.10, 22:24 Dzięki ja potrzebuje mniejszą na 2 latka dla córci. Odpowiedz Link Zgłoś
magda79pn Re: Uszatki H & M 29.09.10, 22:53 dziewczęce nie wiem, ale dla chłopców były w browarze, nie leżały moim chłopakom ładnie i miały jak dla nas nieciekawy kolor, były jakieś takie bardzo ciemne w kratę, bardzo ciemno szary z bardzo ciemną zielenią? jakoś tak... ceny też nie pamiętam, ja kupiłam w c&a w kupcu, po 35zł, lepiej leżały na głowach i bardziej nam kolorystycznie pasowały mam taką fotkę Odpowiedz Link Zgłoś