Dodaj do ulubionych

Worek, torba na basen

21.10.10, 19:47
Poradźcie jaki worek lub torba na basen są nieprzemakalne? Synek ma dwa różne worki ( takie jak na obuwie) i obydwa po włożeniu mokrego ręcznika, kąpielówek itp są całkowicie przemoczone. Ten worek syn wiesza po zajęciach na basenie w szkolnej szatni na wieszaku z kurtką, albo kładzie na podłodze przy butach w szatni i wolałabym, żeby nie przeciekał.
Macie sprawdzony jakiś konkretny model, firmę..
Obserwuj wątek
    • pia_ Re: Worek, torba na basen 21.10.10, 20:37
      Wydaje mi się, ze Decathlon powinien mieć coś takiego. Ja kupiłam kiedyś młodej taki większy worek na ramię, z nieprzemakalnej folii, ale niewygodnie się jej tam wkładało i wyciągało rzeczy. Teraz ma zwykłą, małą torbę sportową, rzeczy mokre ładuje do reklamówki i do torby.
      • kontaminacja Re: Worek, torba na basen 21.10.10, 20:40
        W Decathlonie są świetne torby na basen, ale nie wiem, czy nie za duże do szkoły. Na dole jest podłużna kieszonka na klapki, po bokach kieszonki na mokre rzeczy. Cena ok. 50 zł.
      • iwek33 Re: Worek, torba na basen 21.10.10, 20:45
        Dzięki! W sumie proste rozwiązanie, że też nie wpładłam... najpierw do reklamówki, potem dopiero do worka smile
        • emtii Re: Worek, torba na basen 21.10.10, 21:25
          iwek33 napisała:
          W sumie proste rozwiązanie, że też nie wpładłam... najpierw do reklamów
          > ki, potem dopiero do worka smile

Też właśnie tak robimysmile Klapki,kostium,czepek,ręcznik wszystko w oodzielnych reklamówkach,a potem do "basenowego"plecaka .
          • agulka04 Re: Worek, torba na basen 21.10.10, 21:36
            Moje dziecko pakuje wszystko do jednej rekalmówki - i tak trzeba to wypłukać/wyprać. A potem do plecaczka.
            • emtii Re: Worek, torba na basen 21.10.10, 21:43
              Jasne,że trzeba wyprać,ale córka woli klapki osobno,strój osobno itd. Żaden to problem smile
              • pata3 Re: Worek, torba na basen 22.10.10, 09:47
                Mój syn chodzi do szkoły sportowej do klasy pływackiej,codziennie nosi rzeczy na basen. Najpierw był to drugi ,mniejszy plecak a teraz kupiłam to i jestem b.zadowolona.
                Co prawda mokre rzeczy chowa to reklamówki,ale miesci tam wszystko z ręcznikiem i klapkami.
                allegro.pl/torba-adidas-worek-na-buty-saszetka-e42279-i1249843388.html
                polecam,wygodne do noszenia, zgrabne/ miesci się nawet w przedniej kieszeni dużego szkolnego plecaka.

pata3
                • iwek33 Re: Worek, torba na basen 22.10.10, 13:29
                  O, dziękuję! Fajne! Mój syn też w szkole z basenem i też ciągle te basenowe rzeczy targa. Starszy syn miał taki worek, że nigdy nie przemókł ( kupowany 5 lat temu, chyba nie ma już takich worków) nie musiał reklamówek nosić. Ale teraz widzę, że trzeba będzie dawać dodatkowe reklamówki ew. worki.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka