Dodaj do ulubionych

A w Tchibo.pl nadal są kombinezony dziecięce...;)

26.10.10, 15:22
Bo może jednak są fani kombinezonów z tchibo...
Obserwuj wątek
    • asiaiwona_1 Re: A w Tchibo.pl nadal są kombinezony dziecięce. 26.10.10, 15:38
      a u mnie w Żabce chleba już nie ma sad
      • sylki Re: A w Tchibo.pl nadal są kombinezony dziecięce. 26.10.10, 15:39
        U Ciebie chleba, a u mnie w ogóle ją zamknęli sad
        Więc ciesz się, że masz swoją wink
        • asiaiwona_1 sylki 26.10.10, 15:51
          to współczuję. Ja to mam 2 żabki w bardzo bliskiej okolicy. Ale może nie powinnam Ci tego pisać, żeby Ci przykro nie było wink
          • sylki Re: sylki 26.10.10, 16:01
            e tam aż tak źle mi nie jest wink mam tesco i netto pod nosem big_grin
            MAm nadzieję, że żabka wróci, bo tanie piwo mieli wink
      • falcon_eye Re: A w Tchibo.pl nadal są kombinezony dziecięce. 26.10.10, 15:50
        A u mnie w Ikei nie ma pacynek z kotkiem sad
        • monia111175 Re: A w Tchibo.pl nadal są kombinezony dziecięce. 26.10.10, 16:02
          a mi na pewno braknie jutro w cerfuorze kremu NIVEA i zelu pod prysznic--z ebonem--buuuuuu
    • leneczkaz Re: A w Tchibo.pl nadal są kombinezony dziecięce. 26.10.10, 16:01
      W mnie dziś nie ma obiadu. Wygrałam smile
      • asiaiwona_1 Re: A w Tchibo.pl nadal są kombinezony dziecięce. 26.10.10, 16:05
        leneczkaz napisała:

>. Wygrałam smile

No i cały wątek zabiłaś big_grin
        • sylki Re: A w Tchibo.pl nadal są kombinezony dziecięce. 26.10.10, 16:34
          e tam zabiła wink
          u mnie są resztki z wczoraj big_grin
          • asiaiwona_1 Re: A w Tchibo.pl nadal są kombinezony dziecięce. 26.10.10, 16:50
            sylki napisała:

> u mnie są resztki z wczoraj big_grin

o, to masz jak w tchibo. U nich resztki z zeszłorocznych kolekcji kombinezonów dziecięcych big_grinbig_grinbig_grin
            • sylki Re: A w Tchibo.pl nadal są kombinezony dziecięce. 26.10.10, 16:52
              Dopasowuje się do tematu wątku, w końcu o resztkach jest big_grin
              • kropkaa Re: A w Tchibo.pl nadal są kombinezony dziecięce. 26.10.10, 17:23
                U mnie resztki cierpliwości devil
                • sylki Re: A w Tchibo.pl nadal są kombinezony dziecięce. 26.10.10, 17:28
                  E tam, myślę, że masz jeszcze duże pokłady cierpliwości big_grin ściemniasz jak nic.
                  • malowanka06 Re: A w Tchibo.pl nadal są kombinezony dziecięce. 26.10.10, 17:58
                    u mnie zamknęli na 2 miesiące Biedronkę to gorsze niż zamknięcie Żabkiwink
                    • asiaiwona_1 Re: A w Tchibo.pl nadal są kombinezony dziecięce. 26.10.10, 18:55
                      ale nie aż tak strasznie jak nie kupienie dziecku kombinezonu Tchibo big_grinbig_grinbig_grin
                      • annaparzonka Re: A w Tchibo.pl nadal są kombinezony dziecięce. 26.10.10, 19:03
                        Dziewczyny a dlaczego Wy takie zlosliwe jestescie, dziewczyna myslala ze moze ktos nie wie ze pojawily sie na stronie a czeka albo szuka a po co ktos ma przeplacac na all. Tyle jest watkow o ecco, H&M itp jakos w tych watkach nie widac takiej zlosliwosci... Jak Wam nie odpowieda to nie wchodzcie w te watki o tchibo....
                        • sylki Re: A w Tchibo.pl nadal są kombinezony dziecięce. 26.10.10, 19:13
                          hmmmm to jest 2 wątek o tej samej tematyce, jak ci się nie podoba, to po co piszesz.
                          Nie zabijaj nam wątku.
                          A sio wink
                      • sylki Re: A w Tchibo.pl nadal są kombinezony dziecięce. 26.10.10, 19:13
                        Dobrze, że są dostępne, bo jeszcze z dzieci by pozrywali handlarze, co by na all wystawić big_grin
                        • annaparzonka Re: A w Tchibo.pl nadal są kombinezony dziecięce. 26.10.10, 19:26
                          Mi to nie przeszkadza a robcie co chcecie ale autorka watku moze to inaczej odebrac....
                          • sylki Re: A w Tchibo.pl nadal są kombinezony dziecięce. 26.10.10, 19:33
                            Za bardzo się przejmujesz...
                            • asiaiwona_1 Re: A w Tchibo.pl nadal są kombinezony dziecięce. 26.10.10, 19:51
                              autorka napisała i uciekła big_grin
                              A ja goopia "swój" tchibowo-realowy kombinezon siostrze pożyczyłam, a mogłam się na nim dorobić na all. Muszę ostrzec siostrę, żeby synka pilnowała, bo jeszcze mu w przedszkolu zakoszą ten kombinezon wink
                    • pandziksa Re: A w Tchibo.pl nadal są kombinezony dziecięce. 27.10.10, 20:03
                      Malowanka to ty z Ustki jesteś czy jak big_grin
    • emwu55 Re: A w Tchibo.pl nadal są kombinezony dziecięce. 27.10.10, 09:30
      eeee tam dla mnie pracy nie ma na moim zadupiu - przebiłam Was??
      • sylki Re: A w Tchibo.pl nadal są kombinezony dziecięce. 27.10.10, 09:50
        emwu55 napisała:

> eeee tam dla mnie pracy nie ma na moim zadupiu - przebiłam Was?

czy ja wiem, u mnie w domu oboje bezrobotni jesteśmy ;D
      • misiokroolik Od autorki wątku ;) 27.10.10, 09:57
        Nie uciekła, nie uciekła tylko umiera ze śmiechu jak to łatwo o prowokację i podziwia ile niektóre kobiety mają czasu na przesiadywanie w necie i pisanie o niczym zamiast zająć się swoimi dziećmi w kombinezonach lub bez...wink
        Pozdrawiam wszystkie wytrwale śledzące wątek . Dopiszcie coś jeszcze bo inaczej umrze i co wtedy zrobicie biedulki z taaakim nadmiarem czasu sad(
        • asiaiwona_1 Re: Od autorki wątku ;) 27.10.10, 10:53
          misiokroolik napisała:

> i po
          > dziwia ile niektóre kobiety mają czasu na przesiadywanie w necie i pisanie o ni
          > czym zamiast zająć się swoimi dziećmi w kombinezonach lub bez...wink
          >

Bo my wszystkie mamy służbę od prania, sprzątania, gotowania i zajmowania się dziećmi - po to właśnie byśmy mogły w tak pasjinującym wątku się poudzielać big_grin
          • sylki Re: Od autorki wątku ;) 27.10.10, 11:36
            Dokładnie my służbę mamy big_grin
            Co się będę przemęczać suspicious
            • kasianowa2 A ja dziękuję :) 27.10.10, 19:36
              Bo dzięki autorce zdążyłam kupic. Wcale nie musiałam, ale co tam......
              • barbarka.1 Re: Gdzie ta promocja??? 27.10.10, 20:38
                gdzie ta promocja bo nie widze smile na stronie sa tylko po 149
                • mckathe Re: Gdzie ta promocja??? 28.10.10, 11:35
                  na stronie są po 179 a na allegro takie same dochodzą do 300 zł, hehe niektórzy ludzie to nie mają co z kasą robić. Ja wczoraj kupiłam teraz czekam na dostawę. Trzeba śledzić dostępność rozmiarówki bo raz jest dostępna a za moment jej brak.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka