misiokroolik 26.10.10, 15:22 Bo może jednak są fani kombinezonów z tchibo... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
asiaiwona_1 Re: A w Tchibo.pl nadal są kombinezony dziecięce. 26.10.10, 15:38 a u mnie w Żabce chleba już nie ma Odpowiedz Link Zgłoś
sylki Re: A w Tchibo.pl nadal są kombinezony dziecięce. 26.10.10, 15:39 U Ciebie chleba, a u mnie w ogóle ją zamknęli Więc ciesz się, że masz swoją Odpowiedz Link Zgłoś
asiaiwona_1 sylki 26.10.10, 15:51 to współczuję. Ja to mam 2 żabki w bardzo bliskiej okolicy. Ale może nie powinnam Ci tego pisać, żeby Ci przykro nie było Odpowiedz Link Zgłoś
sylki Re: sylki 26.10.10, 16:01 e tam aż tak źle mi nie jest mam tesco i netto pod nosem MAm nadzieję, że żabka wróci, bo tanie piwo mieli Odpowiedz Link Zgłoś
falcon_eye Re: A w Tchibo.pl nadal są kombinezony dziecięce. 26.10.10, 15:50 A u mnie w Ikei nie ma pacynek z kotkiem Odpowiedz Link Zgłoś
monia111175 Re: A w Tchibo.pl nadal są kombinezony dziecięce. 26.10.10, 16:02 a mi na pewno braknie jutro w cerfuorze kremu NIVEA i zelu pod prysznic--z ebonem--buuuuuu Odpowiedz Link Zgłoś
leneczkaz Re: A w Tchibo.pl nadal są kombinezony dziecięce. 26.10.10, 16:01 W mnie dziś nie ma obiadu. Wygrałam Odpowiedz Link Zgłoś
asiaiwona_1 Re: A w Tchibo.pl nadal są kombinezony dziecięce. 26.10.10, 16:05 leneczkaz napisała: >. Wygrałam No i cały wątek zabiłaś Odpowiedz Link Zgłoś
sylki Re: A w Tchibo.pl nadal są kombinezony dziecięce. 26.10.10, 16:34 e tam zabiła u mnie są resztki z wczoraj Odpowiedz Link Zgłoś
asiaiwona_1 Re: A w Tchibo.pl nadal są kombinezony dziecięce. 26.10.10, 16:50 sylki napisała: > u mnie są resztki z wczoraj o, to masz jak w tchibo. U nich resztki z zeszłorocznych kolekcji kombinezonów dziecięcych Odpowiedz Link Zgłoś
sylki Re: A w Tchibo.pl nadal są kombinezony dziecięce. 26.10.10, 16:52 Dopasowuje się do tematu wątku, w końcu o resztkach jest Odpowiedz Link Zgłoś
kropkaa Re: A w Tchibo.pl nadal są kombinezony dziecięce. 26.10.10, 17:23 U mnie resztki cierpliwości Odpowiedz Link Zgłoś
sylki Re: A w Tchibo.pl nadal są kombinezony dziecięce. 26.10.10, 17:28 E tam, myślę, że masz jeszcze duże pokłady cierpliwości ściemniasz jak nic. Odpowiedz Link Zgłoś
malowanka06 Re: A w Tchibo.pl nadal są kombinezony dziecięce. 26.10.10, 17:58 u mnie zamknęli na 2 miesiące Biedronkę to gorsze niż zamknięcie Żabki Odpowiedz Link Zgłoś
asiaiwona_1 Re: A w Tchibo.pl nadal są kombinezony dziecięce. 26.10.10, 18:55 ale nie aż tak strasznie jak nie kupienie dziecku kombinezonu Tchibo Odpowiedz Link Zgłoś
annaparzonka Re: A w Tchibo.pl nadal są kombinezony dziecięce. 26.10.10, 19:03 Dziewczyny a dlaczego Wy takie zlosliwe jestescie, dziewczyna myslala ze moze ktos nie wie ze pojawily sie na stronie a czeka albo szuka a po co ktos ma przeplacac na all. Tyle jest watkow o ecco, H&M itp jakos w tych watkach nie widac takiej zlosliwosci... Jak Wam nie odpowieda to nie wchodzcie w te watki o tchibo.... Odpowiedz Link Zgłoś
sylki Re: A w Tchibo.pl nadal są kombinezony dziecięce. 26.10.10, 19:13 hmmmm to jest 2 wątek o tej samej tematyce, jak ci się nie podoba, to po co piszesz. Nie zabijaj nam wątku. A sio Odpowiedz Link Zgłoś
sylki Re: A w Tchibo.pl nadal są kombinezony dziecięce. 26.10.10, 19:13 Dobrze, że są dostępne, bo jeszcze z dzieci by pozrywali handlarze, co by na all wystawić Odpowiedz Link Zgłoś
annaparzonka Re: A w Tchibo.pl nadal są kombinezony dziecięce. 26.10.10, 19:26 Mi to nie przeszkadza a robcie co chcecie ale autorka watku moze to inaczej odebrac.... Odpowiedz Link Zgłoś
sylki Re: A w Tchibo.pl nadal są kombinezony dziecięce. 26.10.10, 19:33 Za bardzo się przejmujesz... Odpowiedz Link Zgłoś
asiaiwona_1 Re: A w Tchibo.pl nadal są kombinezony dziecięce. 26.10.10, 19:51 autorka napisała i uciekła A ja goopia "swój" tchibowo-realowy kombinezon siostrze pożyczyłam, a mogłam się na nim dorobić na all. Muszę ostrzec siostrę, żeby synka pilnowała, bo jeszcze mu w przedszkolu zakoszą ten kombinezon Odpowiedz Link Zgłoś
pandziksa Re: A w Tchibo.pl nadal są kombinezony dziecięce. 27.10.10, 20:03 Malowanka to ty z Ustki jesteś czy jak Odpowiedz Link Zgłoś
emwu55 Re: A w Tchibo.pl nadal są kombinezony dziecięce. 27.10.10, 09:30 eeee tam dla mnie pracy nie ma na moim zadupiu - przebiłam Was?? Odpowiedz Link Zgłoś
sylki Re: A w Tchibo.pl nadal są kombinezony dziecięce. 27.10.10, 09:50 emwu55 napisała: > eeee tam dla mnie pracy nie ma na moim zadupiu - przebiłam Was? czy ja wiem, u mnie w domu oboje bezrobotni jesteśmy ;D Odpowiedz Link Zgłoś
misiokroolik Od autorki wątku ;) 27.10.10, 09:57 Nie uciekła, nie uciekła tylko umiera ze śmiechu jak to łatwo o prowokację i podziwia ile niektóre kobiety mają czasu na przesiadywanie w necie i pisanie o niczym zamiast zająć się swoimi dziećmi w kombinezonach lub bez... Pozdrawiam wszystkie wytrwale śledzące wątek . Dopiszcie coś jeszcze bo inaczej umrze i co wtedy zrobicie biedulki z taaakim nadmiarem czasu ( Odpowiedz Link Zgłoś
asiaiwona_1 Re: Od autorki wątku ;) 27.10.10, 10:53 misiokroolik napisała: > i po > dziwia ile niektóre kobiety mają czasu na przesiadywanie w necie i pisanie o ni > czym zamiast zająć się swoimi dziećmi w kombinezonach lub bez... > Bo my wszystkie mamy służbę od prania, sprzątania, gotowania i zajmowania się dziećmi - po to właśnie byśmy mogły w tak pasjinującym wątku się poudzielać Odpowiedz Link Zgłoś
sylki Re: Od autorki wątku ;) 27.10.10, 11:36 Dokładnie my służbę mamy Co się będę przemęczać Odpowiedz Link Zgłoś
kasianowa2 A ja dziękuję :) 27.10.10, 19:36 Bo dzięki autorce zdążyłam kupic. Wcale nie musiałam, ale co tam...... Odpowiedz Link Zgłoś
barbarka.1 Re: Gdzie ta promocja??? 27.10.10, 20:38 gdzie ta promocja bo nie widze na stronie sa tylko po 149 Odpowiedz Link Zgłoś
mckathe Re: Gdzie ta promocja??? 28.10.10, 11:35 na stronie są po 179 a na allegro takie same dochodzą do 300 zł, hehe niektórzy ludzie to nie mają co z kasą robić. Ja wczoraj kupiłam teraz czekam na dostawę. Trzeba śledzić dostępność rozmiarówki bo raz jest dostępna a za moment jej brak. Odpowiedz Link Zgłoś