Dodaj do ulubionych

lalka Zapf Little Sunshine

03.11.10, 09:17
Witam!

Zamierzam kupic córce jakąś interaktywna lale na Mikołaja. Znalazłam na allegro lalkę Zapf Little Sunshine. Po opisie bardzo mi sie podoba( dużo funkcji, ładna). Nie ukrywam że jest to dośc duzy wydatek i dlatego prosze o opinie osoby, które kupiły te lalę czy warto wydac te pieniądze czyli czy zwyczajnie jest za co zapłacić. Dodam tylko że mała ma już jedna lalę bodajże Agatkę( dostała w prezencie), bardzo ją lubi i dlatego myslę że ta lalka z tyloma funkcjami by jej się tez bardzo spodobała.

Z góry dziekuję za odpowiedzi.Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • sonrisa06 Re: lalka Zapf Little Sunshine 03.11.10, 09:21
      No właśnie ja też o tę lalę chciałam zapytać, więc się podepnę - nie będę dublowac wątku. W wyszukiwarce za wiele nie znalazłam.
    • antwa Re: lalka Zapf Little Sunshine 03.11.10, 11:09
      my mamy tę lalę, jest śliczna, ma wiele funkcji ale niestety kurzy się u nas na regale, ponieważ dziecko boi się chapaniasad
      • antwa Re: lalka Zapf Little Sunshine 03.11.10, 11:13
        chodziło o chrapanie
        no i jeszcze dodam, że obie córki(2,5 i 4,5 roku) uwielbiają bawić się lalkami baby born (te z grającym nocniczkiem)
        • aniulekq Re: lalka Zapf Little Sunshine 03.11.10, 11:18
          My mamy tę lalkę. Jest super. Moja córka wogóle nie reaguje na chrapanie. Ma mnóstwo funkcji na pilota, do tego jest porządnie zrobiona. Naprawdę polecam. Ja kupiłam ją w TESCO jakieś pół roku temu za 100zł bo było 50% przeceny - także warto tam zaglądać przed Mikołajem.
          • amelia1402302 Re: lalka Zapf Little Sunshine 03.11.10, 11:32
            Dzięki za odpowiedzi. Pewnie się zdecydujemy na te lalkę.
      • blank-a100 Re: lalka Zapf Little Sunshine 28.02.14, 12:58
        antwa napisała:

> my mamy tę lalę, jest śliczna, ma wiele funkcji ale niestety kurzy się u nas na
        > regale, ponieważ dziecko boi się chapaniasad
        >
        Witam serdecznie,
        Czy ma ktoś może tą laleczkę Little sunshine na sprzedaż. Chciałabym kupić taką córeczce, a nie jest już dostępna w sklepach. Proszę o odpowiedzi w tym wątku.
        Pozdrawiam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka