Dodaj do ulubionych

allegro - obserwuj/dodaj do obserwowanych

18.11.10, 13:19
zniknęła opcja?
czy ja mam zwidy wzrokowe...?
znowu coś ulepszają?
Obserwuj wątek
    • ksfilipek Re: allegro - obserwuj/dodaj do obserwowanych 18.11.10, 13:22

no wlaśnie !!!! szlag mnie trafił !!!! czy juz nie nedzie opcji obserwuj ??????
      • neptunka Re: allegro - obserwuj/dodaj do obserwowanych 18.11.10, 13:25
        jest po prawej stronie na wysokości tytułu aukcji
      • clonek13 Re: allegro - obserwuj/dodaj do obserwowanych 18.11.10, 13:26
        inaczej wyglada szata graficzna, ale jest ta opcja.po prawej stronie jak otworzyc aukcje , pisze: obserwuj, przed chwila specjalnie sprawdzilam
        • czarneoczy Re: allegro - obserwuj/dodaj do obserwowanych 18.11.10, 13:28
          żeby się normalnie z rozdrażnionym kotem w ciasnej uliczce obrośniętej pokrzywami spotkał ten co bez przerwy "ulepsza" allegro...
          no z całego serca mu życzę...

dzięki za pomoc smile
      • viki.christina7 Re: allegro - obserwuj/dodaj do obserwowanych 18.11.10, 13:26
        jest w prawym gornym rogu. bez paniki
      • rybalon1 Re: allegro - obserwuj/dodaj do obserwowanych 18.11.10, 13:26
        dziala jak było tylko nazwa sie zmienila na obserwuj - aukcje zostają dodane do obserwowanych
        • mmala6 Re: allegro - obserwuj/dodaj do obserwowanych 18.11.10, 13:34
          i jeszcze ikonka facebooka....powariowali z tym fejsem, wszędzie jest. Aż strach otwierać lodówkęwink
          • annaparzonka Re: allegro - obserwuj/dodaj do obserwowanych 18.11.10, 13:38
            no ja tez nie widze niedawno zmienili z dodaj do obserwowanych na obserwuj a teraz tego tez nie widze tylko pojawila sie ikona z facebook *lubie to*
          • chce_bobo Re: allegro - obserwuj/dodaj do obserwowanych 18.11.10, 15:01
            mmala6 napisała:

> i jeszcze ikonka facebooka....powariowali z tym fejsem, wszędzie jest. Aż strac
            > h otwierać lodówkęwink

hahahahaha
    • 18_lipcowa1 no tak wielka filozofia 18.11.10, 13:33
      zmienili dodaj do... na OBSERWUJ

zaraz bedzie wątek pełen oburzenia tak jak ten nowym podziale w odziezy dziecięcej
      • kalina886 Re: no tak wielka filozofia 18.11.10, 13:43
        A mi zniknęły wszystkie rzeczy jakie wcześniej obserwowałam.
        Ktoś może ma tak samo?
        • monia111175 Re: no tak wielka filozofia 18.11.10, 13:46
          heheh a ja wystawiłam przed chwila 3 aukcje--raz są raz ich nie masmile
          a kurtka która zaraz konczy sie aukcja znikłą mi wogólesmile
          mimo odswiezenia--potem znowu sie pojawia-poczym znowu znikasmile
          A obserwujacych-na jednej aukcji raz mam 7 a raz 2sad
      • czarneoczy Lipcowa... 18.11.10, 14:03
        18_lipcowa1 napisała:

> zmienili dodaj do... na OBSERWUJ
        >
        > zaraz bedzie wątek pełen oburzenia tak jak ten nowym podziale w odziezy dziecię
        > cej

czy ty faktycznie masz aż takie problemy z rozumieniem słowa pisanego?
        w szkole nie uczyli co znaczy / (wytłumaczę znaczenie - powszechnie rozumiane jako "łamane przez")
        ja wiem, że to trudna sztuka, ale chyba da się jakoś opanować?
        a w pytaniu chodziło o "zaginięcie" ikonki... tak dla wytłumaczenia jakbyś przypadkiem miałą ponownie kłopot ze zrozumieniem...
    • maggi9 Re: allegro - obserwuj/dodaj do obserwowanych 18.11.10, 13:45
      Bo zmieniają wygląd strony aukcji.Docelowo ma wyglądać tak.Akurat layout strony to najmniejszy problem - można przywyknąć.Za to nie wiem po co ma być połączenie z fejsem i ikonka "lubię to".No bez sensu.Rozumiem, że teraz wszyscy moi znajomi będą mnie zasypywać informacjami, że lubią aukcje z góralskimi skarpetami, puzzlami i niewiadomoczym jeszcze.
      • monia111175 Re: allegro - obserwuj/dodaj do obserwowanych 18.11.10, 13:50
        teraz ta szata wygląda jak KLAPSYDRA--NA koscielesmile
        • ksfilipek Re: allegro - obserwuj/dodaj do obserwowanych 18.11.10, 14:18
          to ja jestem ślepa u mnie jest poleć, lubie to i więcej nic
          07.04.2008 r - 21.15 - Kubuś Puchatek Kubuś
          • czarneoczy Re: allegro - obserwuj/dodaj do obserwowanych 18.11.10, 14:22
            w tej samej linii co "poleć", tylko wcześniej smile
            nie podoba mi się to "nowe" allegro... wiem ,marudzę, ale stara jestem i mam prawo wink
            • ksfilipek Re: allegro - obserwuj/dodaj do obserwowanych 18.11.10, 15:20
              nie wiem czyja to wina ale ja w tej linii co polec mam tylko obok fejsa i nic poza tym uncertain a polec i tak mam nieaktywne uncertain
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka