24.11.10, 09:26
czy wasze dzieci posiadają swoje kamery? podzielcie się uwagami, moja chcę na gwiazdkę, ale niewiem czy kupic normalną dla dorosłych tanią (sa takie na allegro po 250 zł)
czy model dziecięcy np.
allegro.pl/prawdziwa-kamera-cyfrowa-dla-dziecka-na-mikolaja-i1318573809.html
lub
allegro.pl/bombowa-kamera-dla-dzieci-icarly-fv-gw-nowosc-i1326439410.htmllub
allegro.pl/hit-vtech-prawdziwa-kamera-cyfrowa-aparat-2-w-1-i1307063680.html
w grę wchodzi jeszcze barbi z kamera , ale niepodoba mi sie strasznie lalka z ekranem na plecach!!
może ktoś bardziej się zna i doradzi która kupic?
Obserwuj wątek
    • beata_17 Re: kamera 24.11.10, 10:02
      zalezy w jakim wieku sa dzieci. Ja juz raz kupilam aparat cyfrowy dla dzieci z cars - w opisie oczywiscie mial robic super zdjecia i wogole hiper. Okazalo sie, ze zdjecia nieostre, niedoswietlone. Na szczescie udalo mi sie go oddac.
      Napewno kupilabym cos tanszego ale z tych dla doroslych.
      • franianiania Re: kamera 24.11.10, 10:10
        dla 7 latki
    • annaparzonka Re: kamera 24.11.10, 10:27
      Moja corka tez chce aparat albo kamere, kamere to chyba jej nie kupimy ale aparat raczej tak myslalam nad tym vtech typowo dziecinnym ale mysle ze u Mojej na dlugo nie starczy i pozniej bedzie dla niej za dziecinny wiec chyba dostanie normalny ale hello Kitty taki jej sie bardzo podoba. Nie wiem ile Twoje dziecko ma lat...
      • ma2ma Re: kamera 24.11.10, 13:44
        nie orientuje sie ile koszztuje kamera hell kity czy inne dla dzieci, ale moze warto pomyslec o kamerzed la calej rodziny- bo ile taka dziewczynka bedize z niej naprawde korzystac? na poczatku przy wigilii i potem w szkole czy na podrowku, no chyba ze bardzo interesuje sie i chetnie robi zdjecia itd...
        my mielismy kiedys sony-dosc mala, ale ostatnio padla wiec maz zakupil nowa- swietna, malutka jak telefon i do tego wodoszczelna- cale lato w basenie znami spedzila i na 200% zdala egzamni, filmy bdb jakosc, mala, poreczna, wisi na szyi i nie obciaza, prosta w uzyciu-t jest super prezent, bo nawet na wakacjach dziewczyna bedzie miala frajde wejsc do wody i krecic pod nia- moj maz jak to robil to niektorzy pukali w glowe, ze z telefonem do basenu wchodzi...a teraz jak ogladamy te filmy-bezcennewink
        tutaj link do niej
        www.amazon.de/gp/product/B0033PRPHU
        • franianiania Re: kamera 24.11.10, 13:58
          fajna ta kamerka , a mogłabyś mi kupic na amazonie?
          oczywiscie przedpłace kasę.
          • franianiania Re: kamera 24.11.10, 14:13
            znalazłam w euro rtv tą kamerkę,smile
            • ma2ma Re: kamera 25.11.10, 23:36
              miło mi, że mogłam pomóc wink życzę miłej zabawy z kamerką

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka