Dodaj do ulubionych

sofa 2+ 3 możecie mi polecić

08.12.10, 18:11
szukam sofy 2 i 3 jedna musi byc rozkładana najlepiej skóra ewentualnie eko skóra mieszkam w małej mieścinie nic tu nie ma , w internecie pełno ale wolę coś sprawdzonego moze mi cos polecić

dzięki
Obserwuj wątek
    • falcon_eye Re: sofa 2+ 3 możecie mi polecić 09.12.10, 09:00
      Nie napisałaś jakiego stylu szukasz, ale w wersji klasycznej mogę polecić firmę Etap Sofa i ich serię modułową MiniMax. Możesz skonfigurować sofę z kilku elementów o różnych wymiarach i z różnymi funkcjami (np. rozkładanym narożnikiem). Oczywiście są też moduły rozkładane do spania, o różnej szerokości. Tu w katalogu są wszystkie moduły. Skóra naturalna.

Ten zestaw mam ja od prawie dwóch lat i od niedawna moi rodzice. Jesteśmy zadowoleni. Za narożnik 2 + 2 i rozkładany fotel zapłaciłam jakoś 7500, oni za narożnik 2 + 3 i zwykły fotel z pufą niecałe 8000. Jeżeli chodzi o jakość to oczywiście Kler to to nie jest, ale adekwatnie do ceny. Jedyny minus jak dla mnie to bardzo mały pojemnik na pościel. Ale śpi się wygodnie smile
      • asikwikt Re: sofa 2+ 3 możecie mi polecić 09.12.10, 09:13
        ja polecam firmę Wajnert. Mamy dwa narozniki od kilku lat , swietny wybór

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka