gwiazdka1977 08.12.10, 18:11 szukam sofy 2 i 3 jedna musi byc rozkładana najlepiej skóra ewentualnie eko skóra mieszkam w małej mieścinie nic tu nie ma , w internecie pełno ale wolę coś sprawdzonego moze mi cos polecić dzięki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
falcon_eye Re: sofa 2+ 3 możecie mi polecić 09.12.10, 09:00 Nie napisałaś jakiego stylu szukasz, ale w wersji klasycznej mogę polecić firmę Etap Sofa i ich serię modułową MiniMax. Możesz skonfigurować sofę z kilku elementów o różnych wymiarach i z różnymi funkcjami (np. rozkładanym narożnikiem). Oczywiście są też moduły rozkładane do spania, o różnej szerokości. Tu w katalogu są wszystkie moduły. Skóra naturalna. Ten zestaw mam ja od prawie dwóch lat i od niedawna moi rodzice. Jesteśmy zadowoleni. Za narożnik 2 + 2 i rozkładany fotel zapłaciłam jakoś 7500, oni za narożnik 2 + 3 i zwykły fotel z pufą niecałe 8000. Jeżeli chodzi o jakość to oczywiście Kler to to nie jest, ale adekwatnie do ceny. Jedyny minus jak dla mnie to bardzo mały pojemnik na pościel. Ale śpi się wygodnie Odpowiedz Link Zgłoś
asikwikt Re: sofa 2+ 3 możecie mi polecić 09.12.10, 09:13 ja polecam firmę Wajnert. Mamy dwa narozniki od kilku lat , swietny wybór Odpowiedz Link Zgłoś