Dodaj do ulubionych

szatka do chrztu

09.01.11, 14:12
Gdzie w necie kupię szatkę którą nakłada się dziecku podczas chrztu. Najlepiej od razu z opcją wyszycia imienia dziecka i daty chrztu.
Widziałam na all ale jakieś tandetne za 14 zł. Chciałam coś lepszej jakości.
Obserwuj wątek
    • kasia5030 Re: szatka do chrztu 09.01.11, 14:33
      Ja kupowałam u tego sprzedawcy. Mam 3 chrześniaków, a między nimi po rok różnicy, więc kupowałam 3 takie szatki. Nie zawiodłam się. Super wykonane, nie żadna szmatka. Dobrze zapakowane. Polecam

allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=1933813
      • pacynka27 Re: szatka do chrztu 09.01.11, 14:58
        OOO, nie widziałam tej aukcji. Szatka faktycznie wgląda OK, nie marszczy się przy wyszyciu.
        Dzięki smile
        • teane Re: szatka do chrztu 10.01.11, 08:49
          też zamawiałam na allegro, ale nie pamiętam już u jakiego sprzedawcy. jest tego naprawdę dużo i na pewno coś dla siebie znajdziesz.
    • maga9 Re: szatka do chrztu 10.01.11, 09:08
      Ja kupowalam u tej sprzedajacej (najpierw dla chrzesniaka a pozniej dla coreczki) - szatka z plocienka - naprawde sa ladne, polecam
      allegro.pl/stylowa-szatka-do-chrztu-z-haftem-imion-i-daty-i1402677299.html
      • karolinka251 Re: szatka do chrztu 10.01.11, 09:47
        ja też kupowałam u tej sprzedającej co maga- 4 szatki w odstępach czasowychsmile zawsze są super wykonane a sprzedająca jest bardzo dokładna, i cierpliwa smileprzy uzgadnianiu szczegółów
        • widosna Re: szatka do chrztu 10.01.11, 10:49
          ja też zamawiałam u BeciaO na all. Dwie dla córek i jedną dla chrześniaka. Zawsze były piękne. Wybierałam wzór pisma, rysunek, obwolutę. Aż ksiądz podniósł ją (pierwszą) do góry, cmoknął i zapytał czyje to dzieło smile
    • blackolive Re: szatka do chrztu 11.01.11, 22:30
      zaglądnij na www.wszystkonachrzest.pl

Kupowałam tam szatkę dla córeczki w kształcie serduszka- bardzo ładna, delikatna, dobrze wykonana. Polecam
    • szatka_pl Re: szatka do chrztu 30.01.11, 13:03
      W sklepie internetowym www.szatka.pl dostaniesz , ale bez wyszytego imienia.
      • dammma Re: szatka do chrztu 30.01.11, 15:53
        ja zamawiałam w sklepie internetowym- niestety nie pamiętam już nazwy. Na allegro też była ta pani, ale w swoim sklepie miała taniej. Szatka była kwadratowa, lniana, ręcznie hatowana dookoła + krzyż i imię dziecka, data ( tak wybrałam ). Do tego do kompletu ozdoba na świecę. Wszystko pięknie wykonane z naturalnych materiałów.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka