pacynka27 09.01.11, 14:12 Gdzie w necie kupię szatkę którą nakłada się dziecku podczas chrztu. Najlepiej od razu z opcją wyszycia imienia dziecka i daty chrztu. Widziałam na all ale jakieś tandetne za 14 zł. Chciałam coś lepszej jakości. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kasia5030 Re: szatka do chrztu 09.01.11, 14:33 Ja kupowałam u tego sprzedawcy. Mam 3 chrześniaków, a między nimi po rok różnicy, więc kupowałam 3 takie szatki. Nie zawiodłam się. Super wykonane, nie żadna szmatka. Dobrze zapakowane. Polecam allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=1933813 Odpowiedz Link Zgłoś
pacynka27 Re: szatka do chrztu 09.01.11, 14:58 OOO, nie widziałam tej aukcji. Szatka faktycznie wgląda OK, nie marszczy się przy wyszyciu. Dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
teane Re: szatka do chrztu 10.01.11, 08:49 też zamawiałam na allegro, ale nie pamiętam już u jakiego sprzedawcy. jest tego naprawdę dużo i na pewno coś dla siebie znajdziesz. Odpowiedz Link Zgłoś
maga9 Re: szatka do chrztu 10.01.11, 09:08 Ja kupowalam u tej sprzedajacej (najpierw dla chrzesniaka a pozniej dla coreczki) - szatka z plocienka - naprawde sa ladne, polecam allegro.pl/stylowa-szatka-do-chrztu-z-haftem-imion-i-daty-i1402677299.html Odpowiedz Link Zgłoś
karolinka251 Re: szatka do chrztu 10.01.11, 09:47 ja też kupowałam u tej sprzedającej co maga- 4 szatki w odstępach czasowych zawsze są super wykonane a sprzedająca jest bardzo dokładna, i cierpliwa przy uzgadnianiu szczegółów Odpowiedz Link Zgłoś
widosna Re: szatka do chrztu 10.01.11, 10:49 ja też zamawiałam u BeciaO na all. Dwie dla córek i jedną dla chrześniaka. Zawsze były piękne. Wybierałam wzór pisma, rysunek, obwolutę. Aż ksiądz podniósł ją (pierwszą) do góry, cmoknął i zapytał czyje to dzieło Odpowiedz Link Zgłoś
blackolive Re: szatka do chrztu 11.01.11, 22:30 zaglądnij na www.wszystkonachrzest.pl Kupowałam tam szatkę dla córeczki w kształcie serduszka- bardzo ładna, delikatna, dobrze wykonana. Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
szatka_pl Re: szatka do chrztu 30.01.11, 13:03 W sklepie internetowym www.szatka.pl dostaniesz , ale bez wyszytego imienia. Odpowiedz Link Zgłoś
dammma Re: szatka do chrztu 30.01.11, 15:53 ja zamawiałam w sklepie internetowym- niestety nie pamiętam już nazwy. Na allegro też była ta pani, ale w swoim sklepie miała taniej. Szatka była kwadratowa, lniana, ręcznie hatowana dookoła + krzyż i imię dziecka, data ( tak wybrałam ). Do tego do kompletu ozdoba na świecę. Wszystko pięknie wykonane z naturalnych materiałów. Odpowiedz Link Zgłoś