Dodaj do ulubionych

Niania elektroniczna za zole

20.01.11, 13:25
allegro.pl/elektroniczna-niania-video-nowy-lepszy-model-i1422162756.html
Obserwuj wątek
    • verika Re: Niania elektroniczna za zole 20.01.11, 13:28
      Zaraz watek skasują !
      Swoją drogą już aukcja zakończona, ciekawa jestem czy Ci co kupili faktycznie ją dostana za 1 zł smile
    • wiola_wd Re: Niania elektroniczna za zole 20.01.11, 13:31
      kupiłam bo kilka minut temu był też post na ten temat ale go szybko usunęli z forum.
      Aukcja już zakończona, załapałam się w ostatniej chwili.
      Na razie nie płacę bo zastanawia mnie dlaczego tak szybko zakończyli aukcję? jakiś przekręt? bo cena lekko szokująca. z wysyłką 30 zł
      • women1984 Re: Niania elektroniczna za zole 20.01.11, 13:35
        no właśnie dajcie znac co i jak
      • owianka Re: Niania elektroniczna za zole 20.01.11, 13:35
        Przecież to ewidentna pomyłka. Wynika to nawet z treści aukcji. Ja rozumiem, że life is brutal i dura lex sed lex, ale uważam, że przyzwoici ludzie nie kupują w takiej sytuacji. Czułabym się podle, jakbym kogoś okradła.
    • kanna Re: Niania elektroniczna za zole 20.01.11, 13:36
      Ewidentna pomyłka, w opisie jest inna cena.

Ja tez nie kupiłam, ale cóż.. za frycowe sie płaci uncertain
      • wiola_wd Re: Niania elektroniczna za zole 20.01.11, 13:48
        ja kiedyś też tak sprzedałam prze pomyłkę - trudno, life is brutal... a kupujący był szczęśliwy. Na szczęście nie był to samochód wink
        Cena w aukcji jest 249zł, na innych aukcjach jest ta niania za 199zł więc nie wiem, czy pomyłka, może mają hurtową ilość (znaczy kontener) i stąd ta cena?

Kilka tygodni temu szukałam konkretnego sprzętu (małe urządzenie elektroniczne), na Allegro do kupienia za 235zł minimum, potrzebowałam większą ilość więc szukałam hurtu. I znalazłam. W Hong Kongu i w Australii, cena za sztukę 1-3 Euro, tylko trzeba było zamówić co najmniej 1500 sztuk ( a tylu nie potrzebowałam smile ) wysyłka też była przyzwoita, coś około 170zł za całe zamówienie.
        Może tu jest podobnie?
        No nic, czekam, zapytam mailem czy mogę zapłacić za zakup i jest szansa, że go otrzymam.
        • ania_kryszcz Re: Niania elektroniczna za zole 20.01.11, 13:54
          Zastanawiam sie wlasnie czy jest szansa sie bawic w to i przelewac niewielkie to ale zawsze pieniądze bo mysle ze za taka kase nikt by tego nie sprzedawał.hmmmm

Tylko czy jak nie przeleje oni mi negatywa nie wystawia?
          • wiola_wd Re: Niania elektroniczna za zole 20.01.11, 14:01
            teraz patrzę i ten użytkownik ostatnio logował się wczoraj, to w takim razie jak zakończył aukcję?
            Może Allegro ją samo zakończyło?
            • inia25 Re: Niania elektroniczna za zole 20.01.11, 14:19
              wiola_wd napisała:

> teraz patrzę i ten użytkownik ostatnio logował się wczoraj, to w takim razie ja
              > k zakończył aukcję?
              > Może Allegro ją samo zakończyło?

nie wierz w precyzje allegro smile dzisiejszego logowania jeszcze nie odnotowuje. Wlazłam na siebie i u mnie widnieje ostatnie logowanie 12 stycznia, a logowałam się dziś rano.
              • feromonka jest info 20.01.11, 16:54
                przed chwilą odebrałam:

Witam,

aukcja o numerze 1422162756, w ktorej brali Panstwo udzial byla wynikiem usterki technicznej.
                Poinformowalismy Allegro o zaistnialej sytuacji.
                Ewentualne wplaty zostana zwrocone.

Przepraszamy za klopot!

Pozdrawiamy,
                vordon_vordon
          • ania_kryszcz Re: Niania elektroniczna za zole 20.01.11, 14:14
            Poczekam na ajkiegos maila póki co żadne kasy nie przelewam tym bardziej ze to jakaś "świerzynka na allegro"
            • bruni76 Re: Niania elektroniczna za zole 20.01.11, 17:01
              No przecież wiadomo było że to pewnie pomyłka, bo nie sądzę żeby takie "sprzęty" schodziły po złotówce tongue_out
              A niektórzy "nachapali" się po 12 sztuk, z myślą że pewnie potem sprzedadzą to przynajmniej po dwie stówki big_grin
              • ktosa Re: Niania elektroniczna za zole 25.01.11, 14:37
                Czy wystawiacie negatywy?
    • ania_kryszcz Re: Niania elektroniczna za zole 25.01.11, 14:47
      Nie ,nie wystawiam negatywa i uważam że hamstwem jest wystawienie negat.
      • feromonka Re: Niania elektroniczna za zole 25.01.11, 15:19
        Czekam z wystawieniem komentarza, napiałam do allegro czy sprzedający faktycznie zgłosił ten problem (jak to wcześniej nazwał w mailu usterka techniczna). Zapytałam też co w takim wypadku z komentarzem - czekam na odpowiedź.

Logiczne było, że niania za 1zł to był błąd sprzedającego lub.......reklama

Kupiłam, bo przydałaby się szwagierce...ale byłam w 90% pewna, że za taką cenę nie mamy na co liczyćsmile
    • ktosa Re: Niania elektroniczna za zole 26.01.11, 09:12
      również napis. do Allego, za błędy się płaci
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka