ktosa 20.01.11, 13:25 allegro.pl/elektroniczna-niania-video-nowy-lepszy-model-i1422162756.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
verika Re: Niania elektroniczna za zole 20.01.11, 13:28 Zaraz watek skasują ! Swoją drogą już aukcja zakończona, ciekawa jestem czy Ci co kupili faktycznie ją dostana za 1 zł Odpowiedz Link Zgłoś
wiola_wd Re: Niania elektroniczna za zole 20.01.11, 13:31 kupiłam bo kilka minut temu był też post na ten temat ale go szybko usunęli z forum. Aukcja już zakończona, załapałam się w ostatniej chwili. Na razie nie płacę bo zastanawia mnie dlaczego tak szybko zakończyli aukcję? jakiś przekręt? bo cena lekko szokująca. z wysyłką 30 zł Odpowiedz Link Zgłoś
women1984 Re: Niania elektroniczna za zole 20.01.11, 13:35 no właśnie dajcie znac co i jak Odpowiedz Link Zgłoś
owianka Re: Niania elektroniczna za zole 20.01.11, 13:35 Przecież to ewidentna pomyłka. Wynika to nawet z treści aukcji. Ja rozumiem, że life is brutal i dura lex sed lex, ale uważam, że przyzwoici ludzie nie kupują w takiej sytuacji. Czułabym się podle, jakbym kogoś okradła. Odpowiedz Link Zgłoś
kanna Re: Niania elektroniczna za zole 20.01.11, 13:36 Ewidentna pomyłka, w opisie jest inna cena. Ja tez nie kupiłam, ale cóż.. za frycowe sie płaci Odpowiedz Link Zgłoś
wiola_wd Re: Niania elektroniczna za zole 20.01.11, 13:48 ja kiedyś też tak sprzedałam prze pomyłkę - trudno, life is brutal... a kupujący był szczęśliwy. Na szczęście nie był to samochód Cena w aukcji jest 249zł, na innych aukcjach jest ta niania za 199zł więc nie wiem, czy pomyłka, może mają hurtową ilość (znaczy kontener) i stąd ta cena? Kilka tygodni temu szukałam konkretnego sprzętu (małe urządzenie elektroniczne), na Allegro do kupienia za 235zł minimum, potrzebowałam większą ilość więc szukałam hurtu. I znalazłam. W Hong Kongu i w Australii, cena za sztukę 1-3 Euro, tylko trzeba było zamówić co najmniej 1500 sztuk ( a tylu nie potrzebowałam ) wysyłka też była przyzwoita, coś około 170zł za całe zamówienie. Może tu jest podobnie? No nic, czekam, zapytam mailem czy mogę zapłacić za zakup i jest szansa, że go otrzymam. Odpowiedz Link Zgłoś
ania_kryszcz Re: Niania elektroniczna za zole 20.01.11, 13:54 Zastanawiam sie wlasnie czy jest szansa sie bawic w to i przelewac niewielkie to ale zawsze pieniądze bo mysle ze za taka kase nikt by tego nie sprzedawał.hmmmm Tylko czy jak nie przeleje oni mi negatywa nie wystawia? Odpowiedz Link Zgłoś
wiola_wd Re: Niania elektroniczna za zole 20.01.11, 14:01 teraz patrzę i ten użytkownik ostatnio logował się wczoraj, to w takim razie jak zakończył aukcję? Może Allegro ją samo zakończyło? Odpowiedz Link Zgłoś
inia25 Re: Niania elektroniczna za zole 20.01.11, 14:19 wiola_wd napisała: > teraz patrzę i ten użytkownik ostatnio logował się wczoraj, to w takim razie ja > k zakończył aukcję? > Może Allegro ją samo zakończyło? nie wierz w precyzje allegro dzisiejszego logowania jeszcze nie odnotowuje. Wlazłam na siebie i u mnie widnieje ostatnie logowanie 12 stycznia, a logowałam się dziś rano. Odpowiedz Link Zgłoś
feromonka jest info 20.01.11, 16:54 przed chwilą odebrałam: Witam, aukcja o numerze 1422162756, w ktorej brali Panstwo udzial byla wynikiem usterki technicznej. Poinformowalismy Allegro o zaistnialej sytuacji. Ewentualne wplaty zostana zwrocone. Przepraszamy za klopot! Pozdrawiamy, vordon_vordon Odpowiedz Link Zgłoś
ania_kryszcz Re: Niania elektroniczna za zole 20.01.11, 14:14 Poczekam na ajkiegos maila póki co żadne kasy nie przelewam tym bardziej ze to jakaś "świerzynka na allegro" Odpowiedz Link Zgłoś
bruni76 Re: Niania elektroniczna za zole 20.01.11, 17:01 No przecież wiadomo było że to pewnie pomyłka, bo nie sądzę żeby takie "sprzęty" schodziły po złotówce A niektórzy "nachapali" się po 12 sztuk, z myślą że pewnie potem sprzedadzą to przynajmniej po dwie stówki Odpowiedz Link Zgłoś
ktosa Re: Niania elektroniczna za zole 25.01.11, 14:37 Czy wystawiacie negatywy? Odpowiedz Link Zgłoś
ania_kryszcz Re: Niania elektroniczna za zole 25.01.11, 14:47 Nie ,nie wystawiam negatywa i uważam że hamstwem jest wystawienie negat. Odpowiedz Link Zgłoś
feromonka Re: Niania elektroniczna za zole 25.01.11, 15:19 Czekam z wystawieniem komentarza, napiałam do allegro czy sprzedający faktycznie zgłosił ten problem (jak to wcześniej nazwał w mailu usterka techniczna). Zapytałam też co w takim wypadku z komentarzem - czekam na odpowiedź. Logiczne było, że niania za 1zł to był błąd sprzedającego lub.......reklama Kupiłam, bo przydałaby się szwagierce...ale byłam w 90% pewna, że za taką cenę nie mamy na co liczyć Odpowiedz Link Zgłoś
ktosa Re: Niania elektroniczna za zole 26.01.11, 09:12 również napis. do Allego, za błędy się płaci Odpowiedz Link Zgłoś