maitresse.d.un.francais 06.01.11, 15:02 To nie ty jesteś tym pacanem *, co mieszka naprzeciwko mnie i siedzi do nocy w kompie? * bez urazy Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
grave_digger Re: Romek! 06.01.11, 20:53 ale w czym ci ten pacan przeszkadza? jego krzesło skrzypi? romek jest sową. być może to on. Odpowiedz Link
maitresse.d.un.francais ależ w niczym! 06.01.11, 20:59 grave_digger napisała: > ale w czym ci ten pacan przeszkadza? jego krzesło skrzypi? > romek jest sową. być może to on. myślę sobie, że może mieszkamy z Romkiem blisko siebie ;-) Odpowiedz Link
grave_digger Re: ależ w niczym! 07.01.11, 10:24 ale mnie intryguje jak słyszysz sąsiada, który siedzi na kompie. plis tell me :) Odpowiedz Link
apersona Re: ależ w niczym! 07.01.11, 10:41 Mnie też ciekawi, czym sobie sąsiad zasłużył na pacana? Odpowiedz Link
maitresse.d.un.francais jakie słyszę? ja go widzę! 07.01.11, 16:35 przez okno mianowicie ;-) tajemnica wyjaśniona? a pacan to bardzo obraźliwe? bo stosowałam bez takowej intencji, mogę wycofać Odpowiedz Link
be_ell Re: jakie słyszę? ja go widzę! 07.01.11, 17:36 Metreso, a może chodzi po prostu o to: www.youtube.com/watch?v=Y2qS_eHNIA8 Odpowiedz Link
kaga9 Re: jakie słyszę? ja go widzę! 07.01.11, 23:41 Be_ell, pomyślałam o tej samej pieśni:D Odpowiedz Link
3.14-roman Re: Romek! 07.01.11, 18:19 Chyba nie. Ty pochodzisz z Ww, nieprawdaż? Ja w tym mieście byłem tylko raz czy dwa ;-) Odpowiedz Link
maitresse.d.un.francais Re: Romek! 07.01.11, 18:31 3.14-roman napisał: > Chyba nie. Ty pochodzisz z Ww, nieprawdaż? Ja w tym mieście byłem tylko raz czy > dwa ;-) aaa widzisz ;-) no i nie mieszkam zbyt blisko cmentarza ;-) Odpowiedz Link
sootball Re: Romek! 07.01.11, 20:07 a może to ja? :) Dość często siedzę w nocy przy kompie. Do tego jestem wysoka ("co panu podać? O, przepraszam, pani") więc można mnie wziąć i za pacana. Odpowiedz Link
3.14-roman Re: Romek! 09.01.11, 19:26 A skoro już skarżymy się na sąsiadów, ja z tego miejsca chciałbym poprosić mojego sąsiada z góry, aby w czasie aktu małżeńskiego odbywanego regularnie o godzinie 3.00 w nocy: - nie włączał telewizora na full- bo nie mogę przez to spać, a i tak słyszę, co się dzieje, - ograniczył wydawanie odgłosów a la rozwścieczony dzik polski w warunkach naturalnych. Odpowiedz Link
maitresse.d.un.francais Re: Romek! 09.01.11, 19:43 3.14-roman napisał: > A skoro już skarżymy się na sąsiadów, ja z tego miejsca chciałbym poprosić moje > go sąsiada z góry, aby w czasie aktu małżeńskiego odbywanego regularnie o godzi > nie 3.00 w nocy: > - nie włączał telewizora na full- bo nie mogę przez to spać, a i tak słyszę, co > się dzieje, > - ograniczył wydawanie odgłosów a la rozwścieczony dzik polski w warunkach natu > ralnych. Zaraz, ma nie włączać czy nie wydawać odgłosów dzika? Odpowiedz Link
3.14-roman Re: Romek! 09.01.11, 19:49 I to, i to. Problem w tym, że pan tak bardzo wczuwa się w rolę dzikusa, że nawet mimo telewizora na full wszystko słychać. To jest dziwne, bo on zazwyczaj włącza jakiś kanał informacyjny i robi się taki Mischung ze spokojnego głosu prezenterki i odgłosów pana. A nie sądzę, żeby w stacjach informacyjnych takie rzeczy pokazywali. Chociaż, kto wie? Odpowiedz Link
3.14-roman Re: Romek! 09.01.11, 19:50 Najlepiej byłoby, gdyby pan z panią przenieśli swoją aktywność na inną godzinę. Odpowiedz Link
maitresse.d.un.francais Re: Romek! 09.01.11, 19:56 3.14-roman napisał: > Najlepiej byłoby, gdyby pan z panią przenieśli swoją aktywność na inną godzinę. No ale pan też by robił za - jak to ująłeś - rozwścieczonego dzika. Zatyczek nie używasz? A w ogóle skąd jesteś? Odpowiedz Link
3.14-roman Re: Romek! 15.01.11, 01:50 Zatyczek nie lubię, a jestem Hanysem, czytaj, Ślązakiem. Odpowiedz Link