Dodaj do ulubionych

Biedronka-dziś u mnie takie atrakcje

24.01.11, 15:35
Dziś u mnie w Biedronce kupiłam:
- zestaw Signal kids -2x pasta 50 ml 2-6 lat + szczoteczka od pierwszego ząbka z przyssawkami
za 9,99
- miniodkurzacz Vileda www.vileda.pl/nowosci_produktowe.php?pro=165 za 50 zł
-były też maszyny do pieczenia chleba po 50 zł
- gra memory na licencji (kubuś puchatek,hello kitty, cars) za 14,99
- tablice motywacyjne (bez rewelacji, na miesiac) po 9,99 (Scooby-doo, chyba różowa Barbie i jakieś kulki)
Może ktoś skorzysta.
Obserwuj wątek
    • eesti_2005 Re: Biedronka-dziś u mnie takie atrakcje 24.01.11, 17:50
      A czy ten mini odkurzacz był w jakiejś gazetce? Nie mogę go znaleźć u nich na stronie...
      • eesti_2005 Re: Biedronka-dziś u mnie takie atrakcje 24.01.11, 18:03
        Już znalazłam. Był w gazetce z 10-11.2010. Więc to pewnie w Twojej Biedronce został jeden i sprzedali go po kosztach (wcześniej kosztował 129zł). Wątpię, czy w innych sklepach też będą...
        • afroddytta Re: Biedronka-dziś u mnie takie atrakcje 24.01.11, 19:14
          Byłam tylko w jednej Biedronce, ale odkurzaczy było ze 20 szt. i pani powiedziała, że już leżą od kilku dni i nikt nie kupuje.
          • beata985 Re: Biedronka-dziś u mnie takie atrakcje 24.01.11, 19:19
            a zna któraś ten odkurzacz?? sprawdza się w domu czy odpuścić sobie....
            • olafowamama Re: Biedronka-dziś u mnie takie atrakcje 31.01.11, 22:17
              Ja mam ten odkurzacz i u mnie sprawdza się super. Ja odkurzam głównie panele, ale muszę robić to kilka razy dziennie, bo mam w domu taki mały chodzący odkurzacz- na imię ma Staś i ma 8 miesięcy wink i jak ja nie odkurzę to on bardzo chętnie. Także do takiego użytku ja jestem bardzo zadowolona, bardzo ułatwia mi życie. Jednak do generalnych porządków włączam normalny odkurzacz.
          • eesti_2005 Re: Biedronka-dziś u mnie takie atrakcje 24.01.11, 19:34
            Dzięki za informację smile
            W takim razie przejadę się jutro po Biedronkach u mnie w mieście (bo telefonów nie odbierają...).
            • marta2202 Re: Biedronka-dziś u mnie takie atrakcje 24.01.11, 20:06
              Ja kupiałm
              sztućce do grilla za 5 zł
              3pak majteczek dla córcki za 1 zł

Odkurzacze faktycznie lerzały i nikt na nie się nie rzucał.
              Ale ponawiam pytanie fajne te odkurzacze?
              • afroddytta Re: Biedronka-dziś u mnie takie atrakcje 24.01.11, 20:29
                Dzisiaj podłączam do ładowania i jutro wieczorem pierwsze testy smile
                Widziałam, że na allegro są po 120-250 zł, za tyle bym nie kupiła, ale za 50 zł i to vieledy myślę, że będzie ok. Mało jest opinii (znalazłam pozytywne), ale ja kupiłam z myślą o sprzątaniu okruchów po dzieciach w kuchni, salonie, mam też dom z półpiętrami i nie mam siły tachać odkurzacza z parteru na 2 piętro na 5 min, lub odkurzyć schody. Wiem, że nie posprzątam tym całego domu, ale tak by mieć pod ręką (mam też taki jakby samochodowy, ale on jest słaby, mimo to się przydaje, ten powinien być lepszy)
                • beata985 Re: Biedronka-dziś u mnie takie atrakcje 24.01.11, 20:58
                  no właśnie o schodzach myślałam 2 piętra do obskoczenia-młodzież się buntuje, bo to ich działka a odkurzacz ciężki...no i ciekawi mnie jakość odkurzania-schody często używane.
    • afroddytta Pierwsze wrażenia z odkurzania :) 30.01.11, 12:52
      Używam mój odkurzacz już tydzień i jestem b. zadowolona. Ładowałam go raz 16godz. i sprzątałam parę razy dziennie kuchnie po dziecięcych posiłkach, bez problemu wciąga okruszki, resztki jedzenia, płatki śniadaniowe (np. cherios), poza tym łatwo się nim manewruje np. pod stołem. Dla mnie to duża wygoda bo w 5 mies. ciąży nie muszę ze zmiotką pod stołem się czołgać, ani każdego pojedynczego okruszka do śmietnika wyrzucać. Oczywiście ogarnęłam też cały dom prawie, czyli 1,5 piętra klatki schodowej, salon, przedpokój, sypialnie, łazienkę i spory pokój dziecięcy, gdzie jest niska wykładzina i spokojnie papierki, okruszki i zaschniętą ciastolinę zgarnął. Wczoraj było kolejne ładowanie 12godz. i dalej w ciągłym użyciu. Ja jestem bardzo zadowolona (szczególnie za takie pieniądze), urządzenie jest małe, wygodne i dość cicho pracuje, z czystym sumieniem polecam innym.

U mnie w Biedronce dzisiaj jeszcze sporo pudełek stało smile
      • asikwikt a skad 30.01.11, 14:18
        a skad jestes ? bo u mnie w biedronce zdziwieni ze pytam o ten odkurzacz
        • afroddytta Re: a skad 30.01.11, 14:22
          Z wawy. Mam niedaleko 3-4 biedronki, ale od tygodnia byłam tylko w tej jednej i tu zalegają.
          • nataf1 Re: a skad 30.01.11, 22:56
            a możesz powiedzieć w której,na jakiej ulicy jest ta biedronka
            • afroddytta Re: a skad 30.01.11, 23:03
              Oczywiście, Warszawa Bemowo ul. Uniejowska 4, przy skrzyżowaniu Radiowej i Powst. Śląskich, z ulicy chyba nie widać, ale to po przekątnej od Stokrotki za takim blaszanym pawilonem.
      • beata985 Re: Pierwsze wrażenia z odkurzania :) 30.01.11, 14:35
        no to szkoda, że u mnie nie masad
        • basilicum Re: Pierwsze wrażenia z odkurzania :) 30.01.11, 16:24
          W Poznaniu też nie masad
          • calineczka793 afroddytta 31.01.11, 08:03
            Mam prośbę - w BB niestety nie ma tych odkurzaczy - czy mogłabyś mi kupić taki odkurzacz jak będziesz w swojej Biedronce...

Napisałam na gazetowego w tej sprawiewink

Pozdrawiam!

Doti
            • calineczka793 Re: afroddytta 31.01.11, 08:08
              Chyba "nie działasz" na gazetowym, bo przyszła mi zwrotka...

D.
              • afroddytta Re: afroddytta 31.01.11, 09:57
                Napisz jeszcze raz bo wczoraj 3 maile z gazetowego doszły.
                • calineczka793 Re: afroddytta 31.01.11, 10:21
                  ehh - znowu przyszła zwrotkasad
                  • afroddytta Re: afroddytta 31.01.11, 11:25
                    Nie wnikam dlaczego, ale innym się udaje sad
                    Ja napisałam na Twojego gazetowego smile
    • beata_17 Re: Biedronka-dziś u mnie takie atrakcje 31.01.11, 17:56
      ja w sobote kupilam automat do ieczenia chleba za 50zl.
    • kr.kr automat do chleba - gdzie? 31.01.11, 18:18
      w wawie???
      • afroddytta Re: automat do chleba - gdzie? 31.01.11, 19:17
        U mnie też były i to sporo, jutro na pewno będę to napiszę czy są -wawa bemowo
      • beata_17 Re: automat do chleba - gdzie? 01.02.11, 17:45
        nie, w Slubicach
    • afroddytta Wawa Bemowo-co zostało 01.02.11, 11:51
      Dziś w Biedronce były (Uniejowska 4)
      - dużo frytkownic po 50 zł
      - jakieś 10 miniodkurzaczy, część w otwartych pudełkach
      - kilka koni na biegunach po 50 zł
      Nie było już automatów do chleba.
      • asikwikt śląskie? 01.02.11, 22:07
        czy w jakiejs biedronce w okolicach Katowic, Sosnowca itd ktos widzial te odkurzacze
        • ma2ma beata_17 02.02.11, 09:11
          a w ktorej biedronce w Słubicach byly i czy bylo ich sporo?
          • beata_17 Re: beata_17 02.02.11, 15:18
            byly w starej biedronce (w nowej nie bylo), nie wiem ile bo maz kupowal. Chyba nie bylo wiekszego zainteresowania bo kolezanka kupowala w piatek a ja w sobote i jeszcze staly.
            Kolezanka juz wyprobowala i piecze bardzo dobrze zarowno chleb jak i ciasto drozdzowe slodkie, ma tez funkcje tylko wyrabiania ciasta, np. na buleczki. Moj jeszcze stoi w kartonie bo wyjechalam na urlopsmile)
            • ma2ma Re: beata_17 02.02.11, 17:46
              dzieujei bardzo-musze w takim razie zadzownic do mamy, moze jeszcze beda?
              • beata_17 Re: beata_17 02.02.11, 18:27
                pytalam meza, w sobote bylo conajmniej 5 sztuk
                • ma2ma Re: beata_17 02.02.11, 19:33
                  juz dzwonilam do rodzicow-tato ma rano podjechac i zobaczyc, bo ja mieszkam teraz w cieszynie i u nas wogole nie bylo...a nawet nie myslalam wczesniej zeby ich zapytaccrying coz gapa...ale zobaczymy jeszcze jutro a noz sie uda...bardzo ci dziekuje za wiadomosci...i pozdrawiam krajanke...
        • topcia27 Re: śląskie? 03.02.11, 15:38
          A ja mam pytanko dot. automatów do chleba na śląsku, nie orientujecie się gdzie je można jeszcze dostać??
          • ma2ma topcia 03.02.11, 20:17
            cieszyn brak...ale tam w Slubicach u rodzicow jeszcze bylywink
    • armaiti1 Re: Biedronka-dziś u mnie takie atrakcje 02.02.11, 12:39
      A w Białymstoku w którejś Biedronce są te odkurzacze? Byłam a galerii Antoniuk i na Białostoczku i nie było, ale może gdzieś ktoś widział?
      • matrosza Re: Biedronka-dziś u mnie takie atrakcje 02.02.11, 17:00
        A w W-wie są gdzieś te odkurzacze jeszcze? Byłam w Biedronce przy Wilanowskiej (niedaleko Domaniewskiej) ale nawet o nich nie słyszeli?
        Widziałyście może gdzieś?
        • kkk_k Re: Biedronka-dziś u mnie takie atrakcje 02.02.11, 21:46
          były w otwocku....
          • ma2ma Re: Biedronka-dziś u mnie takie atrakcje 03.02.11, 13:39
            no i sie udalo...tato dzis mi kupil jeszcze automat do pieczenia chlebawink ciesze sie i dziekuje Ci beata_17 za pomoc
            • anna.b Re: Odkurzacz - gdzie w Łodzi? 06.02.11, 10:49
              Łodzianki, czy widzialyscie jeszcze gdzies te odkurzacze w Łodzi? Najchetniej w okolicach Balut, Radogszcza, ale jesli gdzies dalej to tez dajcie znac. Dzieki wink
              • angela252 Re: Odkurzacz - gdzie w Łodzi? 06.02.11, 12:48
                Czesc

Widzialam w czwartek u siebie na widzewie wschodzie w Biedronce .
                Bede dzisisj to zobzce czy sa i dam znacsmile

Pozdrawiam
                • anna.b Re: Do Angela252 - Odkurzacz - gdzie w Łodzi? 06.02.11, 20:42
                  Ciekawa jestem czy udalo Ci sie sprawdzic? Bede wdzieczna za info. wink

P.S. Czy to jest ta Biedronka na przeciwko cmentarza?
    • pln10 Re: Pippi-audiobooki 3 cześci. 08.02.11, 13:50
      Seria Pippi Langstrumpf czytana przez Jungowską jest w cenie 24,99 zł każda (regał z książkami) to 10 zł mniej dałam przed świętami w empiku. Opłaca się - nawet na allegro nie ma taniej, nie mówiąc już o płatności za przesyłkę.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka