28.01.11, 11:32
Czy jest jeszcze wyprzedaż ? Do kiedy trwa ? Ktoś może wie?
Obserwuj wątek
    • poteflon Re: Smyk 28.01.11, 18:22
      Nie wiem do kiedy, ale dzisiaj jeszcze była wyprzedaż.
      • julka-4 Re: Smyk 28.01.11, 19:12
        U nas dzisiaj przeceniali dużo rzeczy które wczesniej nie były na wyprzedaży.
        • kroliczyca80 Re: Smyk 28.01.11, 19:39
          Mnie wkurzyli - poszłam poszukać spodni dresowych i owszem, były. Przecenione na 34 złuncertain Nie wiem z ilu, ale bez przesady, to tylko dresowe gatki... Rok temu na wyprzach obkupiłam młodego w dresy po ok 10 zł/szt w róznych sklepach, w tym w Smyku. A teraz kicha.
          • mamaaoli Re: Smyk 29.01.11, 09:35
            Mnie też wkurzyli na swojej pseudowyprzedaży, cały sklep pusty (ani jednej osoby w Smyku w ruchliwym Porcie Łódź - co już powinno mi dać do myślenia), bluzki przecenione na 34 zł, sukienki dziewczęce na około 54 zł, dziękuję za taką wyprzedaż - za taką cenę kupię sobie rzeczy w cenach regularnych gdzie indziej. Szału nie ma, wielkich okazji też nie - jest jedynie słowo wyprzedaż na drzwiach i na tym się wyprzedaż zaczyna i kończy.
    • sagaa Re: Smyk - Kraków - Bonarka 29.01.11, 16:05
      Byłam dziś w Smyku, przy mnie Pani metkowała przecenione bluzeczki z długim rękawem. Cena 25 zł, były takie z jabłkiem, w paski, i jeszcze z 6 innych wzorów, rozm. od 92 w górę. Widziałam też jakieś z Hello Kitty (w białe i czarne paski). Były też spodnie dresowe po 25 zł, w kolorze bordowym, proste nogawki, ale z jakąś dziwną falbanką na pupie wink
    • kanna Re: Smyk 29.01.11, 19:01
      Balerinki z Disneya z Kotkiem, bordo i rózowe za 50 zł. Skóra, giętka podeszwa i duzo brokatu wink
      • monia111175 Re: Smyk 29.01.11, 20:18
        S-c-plejada---buty przecenione--sandałki po 40 zł--ale dla mojego 2,5 latka nic nie znalazłam--bo albo duze były albo małe.
        Ale w kazdym bądź razie buty przecenione.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka