09.10.2001m 18.03.11, 14:27 Mam pytanie, czy sandałki primigi są tak samo lekkie i wytrzymałe jak ecco? Bardzo mi się podobają jedne dla trzylatki - niestety "na żywo" nie mam jak pooglądać... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
paliwodaj Re: sandałki primigi 19.03.11, 00:31 zalezy jaki model, wklej zdjecie, linka jak mozesz. Ogolnie primigi sa dosc wytrzymale, chociaz jezeli kupisz ze skory i dziecko zaliczy kilka spacerow po mokrej trawie i piasku to wiadomo ze sie zniszcza nie sadze ze sa lekkie jak ecco Odpowiedz Link Zgłoś
a-n-i-k-a Re: sandałki primigi 19.03.11, 09:59 moze to zalezec od modelu, ale tegoroczne trzewiko-sandalki (nie wiem jak je nazwac ) primigi sa tak samo lekkie jak zeszloroczne sadalki ecco (ecco byly 2 rozm. mniejsze niz primigi) [podeszwa jest moze nieco mniej elastyczna, ale sa to jednak zupelnie inne modele, primigi sa kryte i maja podeszwe jeszcze na palcach] ecco mielismy te primigi mamy te Odpowiedz Link Zgłoś
kotka.szrotka Re: sandałki primigi 19.03.11, 10:49 Są bardzo lekkie i elastyczne. Jak dla mnie mają ciekawsze wzory. Odpowiedz Link Zgłoś
09.10.2001m Re: sandałki primigi 19.03.11, 11:33 te co mnie interesują ma Maraga na jednej z aukcji - sandałki mają kryte paluszki i są w lekko fioletowym kolorku - niestety zdjęcia wkleić nie potrafię Odpowiedz Link Zgłoś
wiki_303 Re: sandałki primigi 19.03.11, 11:36 Mój 3 latek miał już dwie pary. Spokojnie obchodził całe lato. Ostatnie wakacje nad naszym morzem 2 tygodnie i kamienistą Chorwację również dwa tygodnie. Super buciki, polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
mama.czarka Re: sandałki primigi 19.03.11, 22:27 Mam trzylatkę, której ostatnio kupuję tylko primigi. Uwielbia je nosić, są wytrzymałe, a ze względu na jej temperament muszę jej kupować mocne buty... Odpowiedz Link Zgłoś
09.10.2001m Re: sandałki primigi 20.03.11, 11:10 ...a czy primigi są lekkie? kupiłam jedne geoxy i są masakrystycznie ciężkie przy ecco wzory sandałków primigi są dla mnie ładniejsze, niż z ecco i dlatego nad nimi myślę Odpowiedz Link Zgłoś
lilka0408 Re: sandałki primigi 20.03.11, 11:30 Moim zdaniem primigi są rewelacyjne i w niczym nie ustępują bucikom Ecco (niektóre modele moim zdaniem nawet lepsze niż ecco). Moje córki miały już po kilka par i z czystym sumieniem mogę polecić. Odpowiedz Link Zgłoś