Dodaj do ulubionych

Meble z biedronki.

23.03.11, 15:15
Spodobała mi się komoda z biedronki, która była w ofercie tydzień temu i za 2 tygodnie ma być kolejna trochę inna. Potrzebuję mebli do pracowni na włóczki, filc i materiały.Wiem,że w biedronce były już różne meble. Jaka jest jakość tych biedronkowych mebli w stosunku do ceny?
Obserwuj wątek
    • sinceramente Re: Meble z biedronki. 23.03.11, 16:15
      My kupiliśmy kiedyś małą półeczkę, bo potrzebowaliśmy czegoś do powieszenia na ścianie w pokoju córki i niezbyt jesteśmy zadowoleni.

Jakość wykończenia i materiałów kiepska. Mąż obawiał się, że w użytkowaniu się rozleci, więc musiałam mu obiecać, że nie będę stawiała na niej książek, a jedynie lżejsze zabawki (puzzle i gry planszowe).
      • meggi79 Re: Meble z biedronki. 23.03.11, 18:07
        W naszej Biedroneczce nie ma mebli, a szkoda.
        Powiem szczerze, że nawet nie wiedziałam,że w innych są smile

https://lbdf.lilypie.com/9MKjp1.png
        Kuba ma 10 lat, Kacper ma 5 lat a w lipcu urodzi się Filip smile
    • tanika01 Re: Meble z biedronki. 23.03.11, 18:23
      My mamy komodę od ponad roku. Na razie sprawuję się super.
      • ma2ma Re: Meble z biedronki. 23.03.11, 20:45
        mam 2 regały już ponad 2 lata-stoja w pokoju chłopaków, są przeznaczone na zabawki (mnóstwo aut), dodatkowo 4 regały zapełnione książkami (1 takimi małymi a 3 encyklopedie dziecięce, zestawy bajekformat A4 i po kilkadziesiat stron-wiec dosc ciezkie), są tez inne rzeczy, puzzle itd...i wszystko ok, nic sie nie dzieje, wytrzymuja ladnie i mamy miejsce na rzeczy chłopaków

dokladnie taki www.kutnoakwarystyka.fora.pl/galeria-zdjec,27/regal-z-biedronki,387.html
        tylko z innym przeznaczeniem smile
        • tina1234 Re: Meble z biedronki. 24.03.11, 14:34
          Mam regał schodkowy, regał narożny, dwie półki wiszące, jedną stojącą i komodę (taką jak była ostatnio), jesteśmy bardzo zadowoleni ze wszystkiego. A tak w ogóle to większość mebli z biedronki produkuje firma meblomaster www.meblomaster.pl/ , z mojego rodzinnego miasta, chcieliśmy nawet dokupić inne rzeczy, ale prowadzą tylko sprzedaż hurtową.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka