pe-likanek 29.03.11, 09:25 Dziewczyny, macie może sprawdzone sklepy internetowe (np. Niemieckie) gdzie kupie te figurki w dobrej cenie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
renata28 Re: Gdzie najtaniej figurki Schleich? 29.03.11, 10:49 Może sprawdź tu mika.bazarek.pl/category/10226/schleich.html Kupowałam tu niedawno, obsługa bez zarzutu, teraz widzę, że trochę podnieśli ceny. Kiedy ja szukałam oni byli, jak dla mnie, najbardziej do przyjęcia. Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: Gdzie najtaniej figurki Schleich? 29.03.11, 11:48 W Merlinie jest teraz promocja, przy zakupie co najmniej dwóch figurek cena jest 15 % niższa. Ceny ostateczne sa ciut nizsze niz na mika.bazarek, np. to co w Mika kosztuje 11,50, w Merlinie 11,05. Przy czym wkurzyłam się właśnie, bo jedna z figurek, jakie zamawiałam jest niedostępna, a na większośc pozostałych "czekają", więc też moga sie okazać niedostępne merlin.pl/browse/promotion/206/merlin-zabawki-urodziny-12-schleich.html Odpowiedz Link Zgłoś
pe-likanek Re: Gdzie najtaniej figurki Schleich? 29.03.11, 13:01 A możesz zrezygnować z zamówienia, jeżeli na przykład okaże się, ze maja parę figurek i nie warto je kupować uwzględniając koszty przesyłki? Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: Gdzie najtaniej figurki Schleich? 29.03.11, 13:08 pe-likanek napisała: > A możesz zrezygnować z zamówienia, jeżeli na przykład okaże się, ze maja parę f > igurek i nie warto je kupować uwzględniając koszty przesyłki? Tak, oczywiście. Co prawda koszt przesyłki jest niski, chyba 5 zl, a zamawiam też gry, więc i tak pewnie zrealizuję częściowe zamówienie. Albo dobiorę inne figurki, zamiast tamtych. Odpowiedz Link Zgłoś