Dodaj do ulubionych

plasterki na nos

01.04.11, 14:30
przypomniał mi o nich ostatni odcinek "grey's anatomy" gdzie jedna z bohaterek podczas łazienkowych "ablucji" ma takowy na nosie wink
u nas były kilka lat temu,pamietam głownie nivea ale chyba były tez inne firmy które je produkowały. czy takie plasterki do oczyszczania nosa sa jeszcze w PL dostepne, widział ktoś?
Obserwuj wątek
    • patatajowa Re: plasterki na nos 01.04.11, 14:35
      dla uściślenia chodzi mi o cos takiego:
      https://wizaz.pl/kosmetyki/foto/19206_250.jpg
    • magduchak Re: plasterki na nos 01.04.11, 15:09
      na allegro tego pełno
    • majarzeszow Re: plasterki na nos 01.04.11, 15:12
      ja tez biore na allegro, z nivea.
      • ylunia78 Re: plasterki na nos 01.04.11, 22:45
        A ja nawet nie wpadłam,żeby na all szukać.A tak lubiłam uzywać.Zaraz muszę zerknąć.
    • anusia_kra Re: plasterki na nos 01.04.11, 15:23
      W marketach i Rossmanie pytałam nie mają od dawna smile
      • nice.size1310 Re: plasterki na nos 01.04.11, 17:54
        wpradzie nie pytasz o opinie ale pozwole sobie na zdanie: te plastry faktycznie cos tam usuwaja ,ale potem produkcja jeszcze wieksza tych zaskorniakow jest, wyprobowalam na sobie i mezu hehehe ze lepszy jest peeling enzymatyczny, usuwa to dziadostwo z nosa i mniej tego potem znacznie,,,,polecam *ja mam najtanszy z ziaji*
        • patatajowa Re: plasterki na nos 01.04.11, 18:03
          hehe nie miałabym nic przeciwko większej produkcji zaskórniaków ale tylko w moim portfelu tongue_out
          a plasterków uzywałam juz kiedys i najlepsze były te z nieva. dzieki za namiary, na allegro faktycznie nie szukałam
          • anusia_kra Re: plasterki na nos 01.04.11, 18:44
            Teraz spojrzałam na allegro i tylko próbki są sad
            Ciekawe jak z datą produkcji bo pamiętam ze identyczne próbki dostałam przy okazji jakiegoś rozdawnictwa 4-5 lat temu. Z tego co pytałam panie w sklepach to nie miały płatków nivea od dłuższego czasu.

I jeszcze jedno pyt sa na alle płatki innych firm ma ktoś już któreś wypróbowane?
            • julka-4 Re: plasterki na nos 01.04.11, 19:51
              U nas w zwykłej drogiri są te plasterki na nos.Firma Marion czy cos takiego.Pytałam o te z Nivei już od dawna się nie pojawiają.Z tych są też na brodę i czoło.
              • julka-4 Re: plasterki na nos 01.04.11, 19:55
                allegro.pl/marion-gleboko-oczyszczajace-platki-na-nos-i1516324748.htmlTakie.
                • monikaa13 Re: plasterki na nos 01.04.11, 20:14
                  Mam te plastry Marion i nie działają w ogóle, nie warto.

Kiedyś używaliśmy Nivea i to faktycznie działało. Nakleiło się, odkleiło i nos normalnie czysty, cud!!!

A te Marion to kicha. Nakleiłam mężowi na nos, tzrymał, trzymał i w końcu odkleił. Nos jaki był taki pozostał, nic nie wyszło.
    • ciotka_lilka Re: plasterki na nos 01.04.11, 20:05
      nie wiem skąd jestes ale w Wawie w Hali Banacha (przemysłowa) ostatnio widziałam i to spory wybór, az byłam zdziwiona bo faktycznie dawno ich nie widziałam
    • abigail83 Re: plasterki na nos 01.04.11, 20:39
      Sa takie cuda w Marks&Spencersmile
    • iberka ja kupuję w superpharmie 01.04.11, 21:04
      jakoś bez większych problemów smile

iza
      • patatajowa Re: ja kupuję w superpharmie 01.04.11, 23:26
        dla mnie problemem jest brak superpharmu wblizszej i dalszej okolicy wink
        wrzuciłam w google te plasterki od nich i maja bardzo kiepskie opinie:
    • aaannnkkkaaa Re: plasterki na nos 02.04.11, 07:25
      Sa takie w superpharmie na nos, na brode i czoło.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka