northon 04.05.04, 13:28 Mam zamiar kupić spacerówkę bebecar - waham się między raiderem at a trackerem. Nie wiecie czy w cenę wliczone są akcesoria typu osłona przeciwdeszczowa czy muszę dokupić? pozdrawiam north Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dar20001 Re: bebecar 04.05.04, 14:38 Cześć, akcesoria chyba trzeba dokupić ale wyczytałam dziś że Bebecar nie zmienia jeszcze cen przez cały maj mimo wzrostu vat. Tada Odpowiedz Link Zgłoś
mama_maxia Re: bebecar 04.05.04, 14:44 My kupiliśmy Raidera AT+. Miał osłonkę na nóżki + folię do dopięcia do niej, która spełnia rolę osłonki przeciwdeszczowej + siatkę przeciw komarom <- też do dopinania. Praktycznie używamy tylko osłonki, jako ochronę przed deszczem dokupiłam niefirmową folię (na cały wózek)...bo firmowa kosztowała 97 zł i mąż uznał, że to za dużo. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
edytkus Re: bebecar 05.05.04, 07:27 mama_maxia napisała: > Praktycznie używamy tylko osłonki, jako ochronę przed deszczem > dokupiłam niefirmową folię (na cały wózek)...bo firmowa kosztowała 97 zł i mąż > uznał, że to za dużo. Dlaczego dokupilas folie skoro, jak piszesz byla w poczatkowym wyposazeniu wozka? Moj Raider AT+ dwa lata temu mial dolaczona folie p/deszczowa i oslone na nozki. Z czasem dokupilam moskitiere i zaluje ze nie pomyslalam od razu o parasolce (juz nie robia tego koloru) ( Odpowiedz Link Zgłoś
mama_maxia Re: bebecar 06.05.04, 09:36 Z logicznych powodów: ochrona przeciwdeszczowa w firmowym zestawie to tylko elipsowata folia dopinana suwakiem do osłonki na nóżki....która przemaka nawet przy małym deszczu. Sorry, ale sucha buzia maluszka...i mokre nóżki - nieee. Budka też przepuszcza deszcz a niestety kilka razy latem zeszłego roku złapał nas deszcz na spacerku. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
edytkus Re: bebecar 06.05.04, 18:58 mama_maxia napisała: > Z logicznych powodów: > ochrona przeciwdeszczowa w firmowym zestawie to tylko elipsowata folia dopinana > > suwakiem do osłonki na nóżki....która przemaka nawet przy małym deszczu. Sorry, > > ale sucha buzia maluszka...i mokre nóżki - nieee. O to jakas inna ta folia, moja ochrania od budki do podnozka bez potrzeby uzycia oslonki. No faktycznie lepszym rozwiazaniem bylo dokupienie wiekszej folii (wiatr nie podwiewa?) Budka też przepuszcza > deszcz a niestety kilka razy latem zeszłego roku złapał nas deszcz na > spacerku. Moja nie przepuszcza, owszem robi sie mokra ale tylko od zewnatrz, a pare razy zlapaly nas naprawde ulewne sztormy, takze przy szorowaniu budki pod prysznicem wnetrze zawsze pozostawalo suche. Odpowiedz Link Zgłoś
northon Re: bebecar 05.05.04, 10:37 Dzięki za odpowiedzi. Czy można kupić wózek bezpośrednio od dystrybutora? Odpowiedz Link Zgłoś
dar20001 Re: bebecar 05.05.04, 10:55 Cześć, Odsyłają raczej do sklepów ale jeżeli jak mówią są jakiekolwiek trudności w zakupie przez sklep to sprzedadzą według cennika na ich stronie internetowej.Czasami robią promocje na kilka sztuk w internecie . Tada Odpowiedz Link Zgłoś
szwedowska Re: bebecar 08.05.04, 21:34 Można kupić u dystrybutora i nawet czasem jest tam taniej niż w sklepach i można obejrzeć wszystkie modele i wszystkie kolory a w sklepach nie zawsze. Odpowiedz Link Zgłoś