04.05.04, 13:28
Mam zamiar kupić spacerówkę bebecar - waham się między raiderem at a
trackerem. Nie wiecie czy w cenę wliczone są akcesoria typu osłona
przeciwdeszczowa czy muszę dokupić? pozdrawiam north
Obserwuj wątek
    • dar20001 Re: bebecar 04.05.04, 14:38
      Cześć,
      akcesoria chyba trzeba dokupić ale wyczytałam dziś że Bebecar nie zmienia
      jeszcze cen przez cały maj mimo wzrostu vat.
      Tada
    • mama_maxia Re: bebecar 04.05.04, 14:44
      My kupiliśmy Raidera AT+. Miał osłonkę na nóżki + folię do dopięcia do niej,
      która spełnia rolę osłonki przeciwdeszczowej + siatkę przeciw komarom <- też do
      dopinania. Praktycznie używamy tylko osłonki, jako ochronę przed deszczem
      dokupiłam niefirmową folię (na cały wózek)...bo firmowa kosztowała 97 zł i mąż
      uznał, że to za dużo.
      Pozdrawiam.
      • edytkus Re: bebecar 05.05.04, 07:27
        mama_maxia napisała:

> Praktycznie używamy tylko osłonki, jako ochronę przed deszczem
        > dokupiłam niefirmową folię (na cały wózek)...bo firmowa kosztowała 97 zł i mąż
        > uznał, że to za dużo.

Dlaczego dokupilas folie skoro, jak piszesz byla w poczatkowym wyposazeniu wozka?

Moj Raider AT+ dwa lata temu mial dolaczona folie p/deszczowa i oslone na nozki. Z czasem
        dokupilam moskitiere i zaluje ze nie pomyslalam od razu o parasolce (juz nie robia tego koloru) sad(
        • mama_maxia Re: bebecar 06.05.04, 09:36
          Z logicznych powodów:
          ochrona przeciwdeszczowa w firmowym zestawie to tylko elipsowata folia dopinana
          suwakiem do osłonki na nóżki....która przemaka nawet przy małym deszczu. Sorry,
          ale sucha buzia maluszka...i mokre nóżki - nieee. Budka też przepuszcza
          deszcz smile a niestety kilka razy latem zeszłego roku złapał nas deszcz na
          spacerku.
          Pozdrawiam
          • edytkus Re: bebecar 06.05.04, 18:58
            mama_maxia napisała:

> Z logicznych powodów:
            > ochrona przeciwdeszczowa w firmowym zestawie to tylko elipsowata folia dopinana
            >
            > suwakiem do osłonki na nóżki....która przemaka nawet przy małym deszczu. Sorry,
            >
            > ale sucha buzia maluszka...i mokre nóżki - nieee.

O to jakas inna ta folia, moja ochrania od budki do podnozka bez potrzeby uzycia oslonki. No
            faktycznie lepszym rozwiazaniem bylo dokupienie wiekszej folii (wiatr nie podwiewa?)

Budka też przepuszcza
            > deszcz smile a niestety kilka razy latem zeszłego roku złapał nas deszcz na
            > spacerku.

Moja nie przepuszcza, owszem robi sie mokra ale tylko od zewnatrz, a pare razy zlapaly nas naprawde
            ulewne sztormy, takze przy szorowaniu budki pod prysznicem wnetrze zawsze pozostawalo suche.
    • northon Re: bebecar 05.05.04, 10:37
      Dzięki za odpowiedzi. Czy można kupić wózek bezpośrednio od dystrybutora?
      • dar20001 Re: bebecar 05.05.04, 10:55
        Cześć,
        Odsyłają raczej do sklepów ale jeżeli jak mówią są jakiekolwiek trudności w
        zakupie przez sklep to sprzedadzą według cennika na ich stronie
        internetowej.Czasami robią promocje na kilka sztuk w internecie .
        Tada
        • szwedowska Re: bebecar 08.05.04, 21:34
          Można kupić u dystrybutora i nawet czasem jest tam taniej niż w sklepach i
          można obejrzeć wszystkie modele i wszystkie kolory a w sklepach nie zawsze.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka