kruszynkaa 05.05.04, 14:35 Jaki fotelik jest najlepszy dla maluszka rocznego? Czym powinien się wyróżniac i na co szczególnie zwrócić uwagę przy zakupie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
patatajowa Re: Fotelik rowerowy 24.06.14, 17:43 no z dziesięciolatkiem to ja bym też już nie jeździła Odpowiedz Link Zgłoś
arizonadreams Re: Fotelik rowerowy 25.06.14, 07:44 Mamy bobike mini city z przednią szybą - rewelacja! Mały zasiadł pierwszy raz jak jeszcze nie miał roku. Teraz ma 20 miesięcy, a my wciąż śmigamy. Jeździ ze mną, bo mąż wozi z tyłu starszego. Znalazłam nawet testy tego fotelika: www.wolnyrower.com.pl/2013/09/pierwszy-raz-z-przednim-fotelikiem.html Jak dla mnie nie ma żadnych minusów, jestem w nim poprostu zakochana, no i mój dzieć też Odpowiedz Link Zgłoś
afro.ninja Re: Fotelik rowerowy 30.06.14, 13:02 To chyba bardziej chodzi o wstrzasy, niz o ten kregoslup. Odpowiedz Link Zgłoś
andzialipka Re: Fotelik rowerowy 30.06.14, 13:37 Polecam hamax, fajnie amortyzują. My mamy któryś z tych modeli sleepy albo sjesta, ale my mamy ten co się mniej odchyla. Kuzynka ma ten co odchyla się bardziej i jest duużo lepszy, nasz odchyla się tylko 10 stopni i to jest za mało: głowa i tak leci do przodu kiedy dzieć zaśnie. Kupcie ten który się bardziej odchyla ale nie wiem który z nich: sleepy czy sjesta. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mmala6 Re: Fotelik rowerowy 30.06.14, 17:03 podpinam się pod wątek ale chodzi mi o fotelik dla czterolatka chętnie kupię używany, bo dłużej niż do przyszłego lata nam nie posłuży. Czterolatek o parametrach standardowych Odpowiedz Link Zgłoś