nat10 09.05.11, 14:34 Kupowałyscie sandałki Next na korku?Czy są w miare elastyczne? allegro.pl/next-sakorkowe-sandalki-na-korku-9-uk-461-139-i1558283179.html?source=oo Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sylki Re: Next-sandałki 09.05.11, 15:29 Co roku kupuje sandałki na korku dla mojej córki, w tym roku już dla dwóch. Są dość sztywne, ale moim zdaniem rewelacyjne. Córka bardzo lubi tego typu sandałki. Odpowiedz Link Zgłoś
s_alander Re: Next-sandałki 09.05.11, 15:33 tylko raz kupiłam starszej i założyła je raz sandałki są całkowicie sztywne i młoda nie chciała w nich chodzić Odpowiedz Link Zgłoś
malwina79 Re: Next-sandałki 09.05.11, 15:34 W niektórych modelach korek zaczyna się szybko sypać. Odpowiedz Link Zgłoś
nat10 Re: Next-sandałki 09.05.11, 21:40 Dzięki,jesteście niezawodneSzukam innychPozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
tzka Re: Next-sandałki 10.05.11, 10:57 Mialam takie w zeszlym roku dla synka, tylko w innym kolorze. B. ladnie wygladaja, zwlaszcza na fotce, ale do chodzenia raczej srednie sa. Odpowiedz Link Zgłoś
malinka-online Re: Next-sandałki 10.05.11, 15:00 Dzień dobry, Potwierdzę to co pisały inne Panie, sandałki z korkową podeszwą są bardzo ładne ale też i sztywne więc chyba rzeczywiście warto poszukać czegoś innego. Chciałam kupić tego typu buciki dla mojej córki w angielskim sklepie Next ale nie potrafiła w nich chodzić, cały czas sie potykała. Jeśli mogę polecić jeden z wielu sklepów dla dzieci to bardzo dobry jest vertbaudet (wprawdzie w Anglii ale chętnie służę pomocą przy zakupach). Serdecznie pozdrawiam, Lucyna T eboutique.com.pl Odpowiedz Link Zgłoś
nat10 Re: Next-sandałki 10.05.11, 22:42 Dzieki raz jeszcze!Bardzo miałam na nie ochotę,ale już mi przeszłaPozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś