Dodaj do ulubionych

Łóżko z pianki

14.06.11, 22:41
Czy ktoś miał może do czynienia z takim wynalazkiem? Szukam łóżka dla 8 córki i tak mi wpadły w oko ale szczerze powiem jestem sceptycznie nastawiona. Nie wiem jak z odkształceniami i wygodą. Jak macie jakieś doświadczenia-podzielcie się smile
allegro.pl/rozkladana-kanapa-100cm-kanapy-sofa-na-prezent-i1658610045.html
Obserwuj wątek
    • lupa_87 Re: Łóżko z pianki 15.06.11, 10:50
      To niestety masakra dla rosnącego kręgoslupa, więc odpuść pomysł.
    • gupia_rzona Re: Łóżko z pianki 15.06.11, 11:36
      fotelik do oglądania książeczek to może bym i jeszcze kupiła, ale łóżka raczej nie. Tak jak poprzedniczka napisała - dla kręgosłupa to nie będzie zbyt dobre
      • eliszka25 Re: Łóżko z pianki 15.06.11, 14:49
        jako lozko do spania na codzien nigdy bym czegos takiego nie kupila. gdyby u chlopakow w pokoju bylo wystarczajaco duzo miejsca, to bardzo chetnie bym im cos takiego machnela, zeby mogli sobie na tym szalec, zamiast na lozku, posiedziec z misiem, poczytac ksiazeczki, ale nie do spania. w ogole nie jestem zwolennikiem jakichkolwiek rozkladanych lozek do spania, no z wyjatkiem wersalki, bo wtedy pod calym cialem ma sie jeden kawalek materaca. poza tym wszystkie inne rogowki czy rozkladane fotele, to dla mnie masakra. mialam okazje czasem spac na roznych tego typu wynalazkach, ale zawsze bylam niewyspana. dlatego jestem zwolennikiem lozek z materacem, zwlaszcza dla dzieci. moi chlopcy maja wspolny, niezaduzy pokoj, ale stoja w nim dwa lozka z materacami. lozka zajmuja moze duzo miejsca, ale male dziecko potrzebuje duzo snu, podczas ktorego musi nabrac sil do rosniecia i szalenstw, wiec porzadne lozko jest dla mnie wazne.
        • eliszka25 Re: Łóżko z pianki 15.06.11, 14:52
          acha, wlasnie zauwazylam, ze powierzchnia do spania ma wymiary 100x60 cm. to jest wygodne co najwyzej dla noworodka, no mniejszego niemowlaka, ale nie dla starszego dziecka. moj niespelna dwulatek juz by sie na czyms takim z pewnoscia nie wyspal, wiec nie bardzo widze sens takiego zakupu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka