kina1 11.07.11, 11:40 Na stronie Biedronki wisi już oferta szkolna. Jeszcze nie obejrzałam. ciekawe co jest w tym roku Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kina1 Re: Już jest oferta szkolna na stronie Biedronki 11.07.11, 11:46 A macie może doświadczenie z przyborami szkolnymi z biedronki? Wiecie coś o jakości kredek, farb, palsteliny itp? może wiecie kto produkuje te przybory? Dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
listopadowka2008bis Re: Już jest oferta szkolna na stronie Biedronki 11.07.11, 11:50 ja tylko czytalam na tym forum, ze bloki techniczne maja bardzo cienkie kartki. Ja za to uzywalam flamastrow - jedne z najlepszych i najtrwalszych jakie mialam, dlugopisow - tez sie nic nie dzialo, zakreslaczy - dobre, zeszytow - nie widze roznicy miedzy nimi, a innymi i papiery kolorowe - rowniez dobre. Ogolnie, oferta warta uwagi. Odpowiedz Link Zgłoś
jagodasoft2 Re: Już jest oferta szkolna na stronie Biedronki 11.07.11, 12:12 Kredki ołówkowe tragiczne, to samo z zawartością piórnika. Za to jesteśmy zadowolone z flamastrów (służą już cały rok), kredek bambino, farbek, papierów kolorowych, oraz bloków i zeszytów. Odpowiedz Link Zgłoś
slonko1335 Re: Już jest oferta szkolna na stronie Biedronki 11.07.11, 11:48 Znalazłam kilka rzeczy które mnie interesują ale ja kupuję dla przedszkolaków jeszcze. Co do jakości różnie bywa są rzeczy świetne i badziewne niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
mantha Re: Już jest oferta szkolna na stronie Biedronki 11.07.11, 11:58 Szkoda ze nie wczesniej ciekawe czy we wrzesniu mikolaje i bombki wystawia. Odpowiedz Link Zgłoś
marta2202 Re: Już jest oferta szkolna na stronie Biedronki 11.07.11, 12:21 Będą też gry Granna za 24.99zł, ale napisali tylko że 10 gier do wyboru. Gry od 21.07. Odpowiedz Link Zgłoś
patir23 Re: Już jest oferta szkolna na stronie Biedronki 11.07.11, 13:11 Ciekawe czy bedą te klocki legopodobne bo w zeszłym roku chyba były takie zestawy...Fajnie ze beda te granna gry. Odpowiedz Link Zgłoś
blizniaki14 Re: Już jest oferta szkolna na stronie Biedronki 11.07.11, 13:37 Dzięki, rzadko zaglądam na stronę biedronki. A widzę,że będą fartuszki do malowania tanio, a ja akurat muszę kupić trzy dla mojej trójki, kredki bambino też kupię już i flamastry. Gry granna na prezent zakupię chętnie mam dwójkę dwu latków do obdarowania Odpowiedz Link Zgłoś
magda79pn Re: Już jest oferta szkolna na stronie Biedronki 11.07.11, 14:04 farbki są do bani, maja brzydkie kolory z reszty kupiłam tylko zeszyty. Odpowiedz Link Zgłoś
pacynka27 Re: Już jest oferta szkolna na stronie Biedronki 11.07.11, 16:24 W zeszłych latach kupowałam i byłam zadowolona z plasteliny, ciastoliny, zeszytów, farb plakatowych, nożyczek, worków na obuwie. Nie polecam kredek ołówkowych, ołówków i pędzli. Odpowiedz Link Zgłoś
poziomka0 Re: Już jest oferta szkolna na stronie Biedronki 26.07.11, 22:29 Jest nowa oferta Szkoła 2 www.biedronka.pl/oferta/inspiracje_tygodniowe/szkola_2/ Odpowiedz Link Zgłoś
per-vers Re: Już jest oferta szkolna na stronie Biedronki 27.07.11, 00:20 Nie wiem czemu ktoś wyżej burzył się, że to za wcześnie na szkolne zakupy... Moja córa idzie teraz do pierwszej klasy, więc kompletowanie wyprawki zajmie nam trochę czasu, energii i pieniędzy. Nie mogę się doczekać kiedy wreszcie w sklepach będzie tego więcej... A w Biedronce duża część artykułów plastycznych jest teraz "normalnych" marek: Bambino, Astra, Lyra, Herlitz... Więc jakość taka sama, jak w innych sklepach... Odpowiedz Link Zgłoś
lapandora Re: Już jest oferta szkolna na stronie Biedronki 27.07.11, 06:45 czasu i energii?? nie przesadzaj.... załatwisz to w 1 dzień, co takiego potrzebuje pierwszak, żeby znalezienie kosztowało tyle energii? koszty też są do przyjęcia, w porównaniu z np 4 klasą. Odpowiedz Link Zgłoś
kina1 Re: Już jest oferta szkolna na stronie Biedronki 27.07.11, 12:35 Naprawdę kredki biedronkowe to Lyra? a plastelina Astra? nie byłam jeszcze, więc nie oglądałam opakowań Odpowiedz Link Zgłoś
coronella Re: Już jest oferta szkolna na stronie Biedronki 27.07.11, 06:57 przejrzałam ofertę chciałam kupić córce kilka rzeczy do szkoły, worek, portmonetkę, itp. Ale, niestety, są tylko z postaciami z disneya, jakieś barbie, wróżki, itp. Jestem troche zdziwiona, o ile pamiętam, to etap 4-5 latków. Gdzie można kupić akcesoria bez takich aplikacji, albo z czymś bardziej młodzieżowym? Odpowiedz Link Zgłoś
rybalon1 Re: Już jest oferta szkolna na stronie Biedronki 27.07.11, 08:09 zerknij w TESCO i Auchan już wystawiają szkolne art. tam napewno znajdziesz takie niebajkowe Ja część rzeczy kupiłam a Biedronce ,trochę w Empiku , Smyku a pobrakującą resztę pojadę do marketu własnie . W Biedronce kupiłam drugi zapasowy piórnik, kredki ołówkowe i świecowe (fajne są ) nożyczki (tez fajne ) zeszyty ,kolorowe wycinanki , nalepki na zeszyty. Do marketu pojadę po bloki rysunkowe i techniczne , obuwie do szkoły , spodnie dresowe itp. Polecam worki na obuwie z Biedronki , mamy z ub. roku i jest jak nowy po całym roku szkolnym. Odpowiedz Link Zgłoś
krasulas Re: seria dla dziewczynek 27.07.11, 08:41 podłączę się... próbowałam "załatwić wyprawkę" w jeden dzień - popołudnie - z moją 7,5latką chciałam dać jej prawo wyboru - bo faktycznie kolekcje/serie/wybór... już po 40 minutach buczała, że bolą nogi, nudno itp.... wybór farbek, papierów spory - ceny bardzo różne, lista zakupów spora (moja wiedza o ich jakości marna) takich rzeczy najwięcej kupiłam (już sama, bez Młodej) w Tesco parę rzeczy dokupiłam na % z w Empiku ale teczki - a mamy mieć ich sporo (z gumkami, na rzepy, z rączką) kupiłam w Carrefour bo... na całe moje szczęście córka marudziła na widok wszelkich syrenek, Barbie, kotów/koni/psów... uf... drogie, choć nawet ok Hello Kity też nie wzbudziło zainteresowania i we wspomnianym C. jest całkiem ładna seria w kolorach bieli/czerni/popielu wybrałyśmy chyba wszystko (nie ma teczek z rączką, szukam dalej...) w wersji w małe serduszka (śliczne) i tak oto uniknęłyśmy postaci bajkowych zeszyty mamy również neutralne pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
listopadowka2008bis Re: seria dla dziewczynek 27.07.11, 10:17 ja jestem rozczarowana, gdyz czekalam czy w tym roku powtorza sie klocki duplopodobne firmy elefun, ale nic z tego Odpowiedz Link Zgłoś
magda79pn Re: seria dla dziewczynek 27.07.11, 10:21 listopadowka2008bis napisała: > ja jestem rozczarowana, gdyz czekalam czy w tym roku powtorza sie klocki duplop > odobne firmy elefun, ale nic z tego =================================== poczekaj jeszcze, na pewno będzie gazeta nr.3 Odpowiedz Link Zgłoś
magda79pn Re: seria dla dziewczynek 27.07.11, 10:20 mój syn (przyszły trzecioklasista) jest mega zadowolony z serii "euro 2012" w biedronce mały (zerówkowicz) najpierw chciał star wars (ma plecak), potem piórnik wybrał z Carsami, a resztę z biedronki ze scooby doo więc istny cyrk jak to wszystko wyjmie w szkole ale w końcu to jemu ma się podobać i on ma być zadowolony Odpowiedz Link Zgłoś
listopadowka2008bis Re: seria dla dziewczynek 27.07.11, 11:58 No wlasnie - dla nas doroslych to czesto wyglada tragicznie, jak widzimy takie wzory, ale wystarczy sobie przypomniec siebie sprzed lat Ja tez jako juz 3klasistka(wiec powazna dziewczyna) marzylam jednoczesnie o jakims nastoletnim plecaku typu adidas czy jansport i o piorniku my little pony!!!! )))))))))) A w sumie to nie nam ma sie podobac, tylko dzieciom i to ich ma zachecic do uzywania tego wszystkiego Skoro przepowiadasz,ze bedzie gazetka nr 3 to czekam, choc w zeszlym roku kupowalam te klocki 17lipca ( sprawdzilam na paragonie). Szkoda by bylo, bo klocki w wiekszosci przetrwaly caly rok, mocno eksploatowane, a wygladaja rewelacyjnie )) Odpowiedz Link Zgłoś
coronella Re: seria dla dziewczynek 27.07.11, 12:58 Gorzej, jak się ma egzemplarz, który w wieku 8,5 lat uważa sie za bardzo dorosły Mnie jest zupełnie obojętne, co wybierze córka, byle by ona była zadowolona. A to właśnie ona nie chce żadnych bajkowych, i problem. Obecnie szukamy ołówka, TEGO ołówka, wypisał się jakos w maju, i przemierzamy wszystkie sklepy w mieście Łodzi w poszukiwaniu TEGO ołówka. TEGO, nie żadnego innego. Przymierza, oglada, dopasowuje, ale żaden nie pasuje. A TEN wygrała w konkursie, i problem bo nie może znaleźć identycznego. Ach, te dzieci Odpowiedz Link Zgłoś
magda79pn Re: seria dla dziewczynek 27.07.11, 14:26 dobre z tym ołówkiem daj fotkę, może uda nam się pomóc Odpowiedz Link Zgłoś
magda79pn Re: seria dla dziewczynek 27.07.11, 14:38 ja mojemu "dorosłemu" 8,5 latkowi, wybiłam z głowy m.in "dorosły" plecak pumy, stwierdziłam że jest za wiotki i za duży. Oglądaliśmy najróżniejsze plecaki i piórniki i oczywiście żaden mu się nie podobał... w końcu doszliśmy do jakiegoś porozumienia, ja wybrałam który jakościowo mi odpowiada, on wybrał "obrazek" (manchester united). Wiem że był to wybór "na siłę" ale z drugiej strony syn już się do niego przekonał, a ja nie będę musiała patrzeć jak dźwiga na plecach ten beznadziejny wór z "metką" taki plecak to chyba nie jest jeszcze obciachem w trzeciej klasie? Odpowiedz Link Zgłoś
patir23 Re: seria dla dziewczynek 27.07.11, 16:13 Bardzo ładny i fajny ten plecak..nie wspomne juz o słodkim piesku A nie wiecie czy plecaki z Carsami to sa jakies duże czy małe? Takie dla przedszkolaka. Odpowiedz Link Zgłoś
magda79pn Re: seria dla dziewczynek 27.07.11, 16:23 dziękuję, piesek faktycznie jest słodki i kochany, nauczyłam go od małego że ciągle robię mu fotki więc teraz jak widzi że mam aparat w ręce to sam się pcha na wszystkie zdjęcia z tego co ja się orientuję to plecaki z Carsami są małe, duże i średnie też podobnie jak star wars, my do zerówki mamy ten najmniejszy, bo dzieci w naszej szkole mają nosić tylko piórnik i śniadaniówkę. Daj linka do plecaka z Carsami, "obadamy" go Odpowiedz Link Zgłoś
patir23 Re: seria dla dziewczynek 27.07.11, 17:33 Chodzi mi o ten z gazetki biedronkowej w cenie 27 zł. Taki niebieski jest w gazetce. Właśnie ja też chce najmniejszy jaki tylko będzie. Odpowiedz Link Zgłoś
coronella magda! 27.07.11, 16:23 Jaki piękny shih-tzu!!! Miałam identycznego, niestety- miałam Ja już mam wybrany plecak dla córki do 3 klasy, widziałam śliczne, bardzo funkcjonalne plecaki National Geografic. Ona tez jest fanką ich programów, i plecak się spodobał. Ale to za rok dopiero. Odpowiedz Link Zgłoś
magda79pn Re: magda! 27.07.11, 16:49 dziękuję ma na imię Gucci wołamy Guciuś a jak jest niegrzeczny to Gustaw tak się zakochałam w tej rasie, że jak tylko wyprowadzę się z centrum do własnego domku (niestety aktualnie w nieruchomościach jest straszny przestój, więc to trochę odległy plan, ale mam nadzieję zrealizować go w ciągu roku) to kupuję mu "braciszka" A gdzie widzialaś te plecaki national geografic??? moi chłopcy uwielbiają oglądać animal planet Odpowiedz Link Zgłoś
coronella Re: magda! 27.07.11, 17:00 mój miał na imię Gucio a w takim sklepie z art papierniczymi i dla plastyków, lokalnym, nie sieciówce. Tu sa jakieś: abro.net.pl/content/view/187/1/ naszego tu nie ma, ale te tez wyglądają fajnie. Niestety nie widać, jak z jakością. Odpowiedz Link Zgłoś
coronella Re: magda! 27.07.11, 17:02 www.ceneo.pl/showPicture.aspx?productID=8423266 www.ceneo.pl/showPicture.aspx?productID=8423265 Odpowiedz Link Zgłoś