agahk 16.08.11, 17:12 Napiszcie coś na temat tych plecaków, który lepszy dla drobnego pierwszoklasisty? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pinik Re: Scout i Hama 16.08.11, 18:40 Scout ma kilka modeli (o Hama malo wiem). Niektore modele leza na jednym dziecku dobrze, na innym zle (rowniez jesli dzieci niby sa podobnej budowy). Wg. mnie konieczne jest przymierzenie i ocena przez kogos, kto ma o tym pojecie, czy tornister sie nadaje, czy nie. Odpowiedz Link Zgłoś
kubek135 Re: Scout i Hama 16.08.11, 20:17 Mierzyłam córce hamę, kupiłam scouta nano i jestem zachwycona - moja córka ma 118 cm i jakieś 17-18kg i hama była dla niej olbrzymia. Scout też dużo mniejszy nie jest, ale sprytnie schowane kieszenie boczne i miękki przód tornistra sprawiają, że dziecko nie jest aż tak przytłoczone. Na plecach leży bardzo dobrze, jakość wykonania idealna... Odpowiedz Link Zgłoś
monix123 Re: Scout i Hama 16.08.11, 21:36 Był już nie tak dawno wątek o tornistrach scout My mamy scout nano, używany przez rok przez 6 latkę, drobną i dosyć niską. Tornister super, naprawdę polecam. Wcześniej przymierzała hamę, ale tornister był na niej wieelki. Odpowiedz Link Zgłoś