dorotakatarzyna 22.05.04, 17:37 Proszę o opinię na temat tego wózka, zastanawiam się nad kupnem. Moja córka ma 14 miesięcy, waży 11 kg. Czy jest szansa, że pojeździ nim do końca "okresu wózkowego" ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
monad2 Re: Inglesina Swift? 23.05.04, 09:12 A wsadzałaś małą do niego? ja próbowałam przymierzyć naszę 22 mies acz szczupłą małą i dla niej była za wąska i za krótka-głowa jej wystawała sporo zza podgłówka, poza tym mnie przeraziły te maleńkie kółeczka na nasze dziurawe chodniki...Ale firma godna polecenia miałam maxa inglesiny i był bez zastrzeżeń. Ja kupiłam bebe confort allegro plus i on jest sporo jeszcze na wyrost pozdrawiam Monika Odpowiedz Link Zgłoś
emaja Re: Inglesina Swift? 23.05.04, 13:13 Mam ten wózek .Jest bardzo dobrze wyważony,łatwo pokonuje dziury,kółka nie stanowią problemu.Mój syn ma prawie 3 latka waży ok 14 kg i dla niego jest dobry.Przesiedliśmy się do niego dlatego ,że odległość główiki do budy i długosć oparcia jest duża,nawet jak zaśnie to się mieści . A w poprzednim wózku miał, za ciasno(był to wózek podobny do Graco city). Szkoda tylko ,że nie ma regulowanego podnóżka . Ma impregnowaną budę ,miękką wyściółkędla młodszego dziecka -ja ją zdjełam i mały ma więcej miejsca .Na pewno to fajny przewozowy wózek dla starszego dziecka .Czy młodsze będzie miało wygodnie na długich spacerach trudno mi powiedzieć .Jeśli masz duży wózek na codzień a potrzebujesz spacerówki na zakupy ,do auta to polecam.Jeśli chcesz coś jeszcze wiedzieć o tym wózku pytaj śmiało .Magda Bebe comfort Allegro jest troszkę szerszy-ale nie am budy( chyda że model plus,tylko ten dość drogi ) i ma podnóżek poza tym podobne. Odpowiedz Link Zgłoś