Dodaj do ulubionych

Nowy pożądany HIT- czapki od babci domi

09.09.11, 13:21
tylko podobno babcia nie daje się przekonać co tym bardziej podnosi stopień pożądania. Czapki mogą pasować i do czibo i do ecco.
Obserwuj wątek
    • anjazzielonego Re: Nowy pożądany HIT- czapki od babci domi 09.09.11, 13:26
      a do Quechua z Decathlonu już nie???????smile

Cześć, w ogólesmile
      • ju_mi Re: Nowy pożądany HIT- czapki od babci domi 09.09.11, 13:30
        Już kiedyś sobie myślałam, ze powinnysmy zorganizować jakis zlot dzieci w kombinezonach TCM, butach Ecco. A teraz jeszcze w butach Decathlon wink
        Może do księgi rekordów Guinessa by nasze dzieci trafiły?
        • tempera_tura Re: Nowy pożądany HIT- czapki od babci domi 09.09.11, 13:35
          I jeszcze obowiązkowo w chustach i golfikach H&M
      • malowanka06 Re: Nowy pożądany HIT- czapki od babci domi 09.09.11, 13:34
        anjazzielonego napisała:

> a do Quechua z Decathlonu już nie???????smile
        >
        > Cześć, w ogólesmile
        Rzeczywiście dyskryminacja... może też będą pasowały. Ech ta babcia sad
        no hej hej, dawno nie widziałam Cię kiss
        p.s. domi to oczywiście nie kpina z babci a zachęcenie do hand made i sprzedaży.
        • anjazzielonego Re: Nowy pożądany HIT- czapki od babci domi 09.09.11, 13:41
          Ja Cię też wiekismile

Też widziałam czapkę synka Domi, piękna - gratulacje dla Babci, ogromny talent!
          • antyka Re: Nowy pożądany HIT- czapki od babci domi 09.09.11, 14:40
            a ja nieszczesliwa, swoje kombinezony WIADOMO_JAKIEJ_FIRMY opchnelam na allegro!
            moge sie zalapac na zlot? moge?
            • domi_33 Re: Nowy pożądany HIT- czapki od babci domi 09.09.11, 15:02
              dziewczęta zdradźcie mi proszę co wy od wczoraj bierzecie, że takie szaleństwo tu panuje? normalnie niezły wymiatacz, podajcie nazwę będzie jak znalazł na długie jesienne wieczory z chandrą. big_grin
              wy się tam śmiejcie a ja jeszcze na nowy kombik z babcinych czapek uciułam. tongue_out
              i będzie nowe czibo i nowe eko. tongue_out
              czekam na nazwę tego rozweselającego specyfiku!
              • kinga_owca Re: Nowy pożądany HIT- czapki od babci domi 09.09.11, 15:04
                lepiej motywuj babcię, to i na laptopa uciułasz smile
                • domi_33 Re: Nowy pożądany HIT- czapki od babci domi 09.09.11, 15:26
                  kinga_owca napisała:

> lepiej motywuj babcię, to i na laptopa uciułasz smile

laptopa mam to po co mi drugi? chyba, że na synkowego to czemu nie. jednego już rozmontował. smile
                  a co tam bierzecie...?
                  rzucili coś nowego na rynek a nic się nie chwalicie? tongue_out
              • malowanka06 Re: Nowy pożądany HIT- czapki od babci domi 09.09.11, 15:18
                Ty domi, babcię motywuj- markę jej wyrobimy.
                Popatrz na allegro po ile chodzą takie czapki, np. tutaj, tutaj, tutaj
                Tu nie ma się z czego śmiać wink
                • domi_33 Re: Nowy pożądany HIT- czapki od babci domi 09.09.11, 15:28
                  eee 30 zł to wcale nie tak dużo a jednak roboty przy takiej czapie trochę jest. nasza ma od spodu wszywany jeszcze polarek i daszek żeby na pstre zimowe słonko było to za 30 zł się nie opłaca kilku wieczorów z drutami spędzić. chyba z interesu nici. uncertain
                  • domi_33 Re: Nowy pożądany HIT- czapki od babci domi 09.09.11, 15:28
                    * miało być ostre, ale pstre w sumie też czemu nie. smile
                  • malowanka06 Re: Nowy pożądany HIT- czapki od babci domi 09.09.11, 15:41
                    Szkoda, ja jestem antytalent więc czasowo na produkcji się nie znam, ale jeśli to kilka wieczorów pracy- to fakt, nieopłacalne.
                    Jednak i tak gratuluję babci.
    • acha1 Re: Nowy pożądany HIT- czapki od babci domi 09.09.11, 16:29
      Dziewczyny, muszę powiedzieć że takie czapki szydełkowe mają swój urok i niespotykany na każdym kroku indywidualizm. Kiedyś czekając na dzicko wracające z wycieczki wymienialiśmy czapki po nazwie sklepu. Dzieci jak z jednego sierocińca miały prawie takie same czapki - 6 chłopców dosłownie takie same. Koszmar. Teraz skuszona wątkiem chyba kupię dziecku coś szydełkowego niech sie w szkole wyróżni.
      A nie wiecie gdzie stacjonarnie można coś takiego kupić w W-wie
      pozdrawiam
      • ireland1 Re:a możecie polecić kogoś z all 09.09.11, 20:58
        kto robi takie ładne czapki i getry? Szukam właśnie czegoś takiego dla córki, może być na gazetowy, bo tutaj pewnie nie bardzo...
        • puellae_2007 domi 09.09.11, 21:26
          pokaż czapkę cudnej roboty babciwink Też chcę dodać zdjęcie do wygaszacza ekranu...do Tchibo i Ecco...wink

Ps. naprawdę chętnie zobaczę o jakim to cudzie mowasmile
          • domi_33 Re: domi 10.09.11, 10:10
            a proszę w tym wątku jest:
            forum.gazeta.pl/forum/w,583,128679016,128687345,Re_Jaka_czapka_do_zeszlorocznego_kombi_Tchibo_.html
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka