malowanka06 09.09.11, 13:21 tylko podobno babcia nie daje się przekonać co tym bardziej podnosi stopień pożądania. Czapki mogą pasować i do czibo i do ecco. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anjazzielonego Re: Nowy pożądany HIT- czapki od babci domi 09.09.11, 13:26 a do Quechua z Decathlonu już nie??????? Cześć, w ogóle Odpowiedz Link Zgłoś
ju_mi Re: Nowy pożądany HIT- czapki od babci domi 09.09.11, 13:30 Już kiedyś sobie myślałam, ze powinnysmy zorganizować jakis zlot dzieci w kombinezonach TCM, butach Ecco. A teraz jeszcze w butach Decathlon Może do księgi rekordów Guinessa by nasze dzieci trafiły? Odpowiedz Link Zgłoś
tempera_tura Re: Nowy pożądany HIT- czapki od babci domi 09.09.11, 13:35 I jeszcze obowiązkowo w chustach i golfikach H&M Odpowiedz Link Zgłoś
malowanka06 Re: Nowy pożądany HIT- czapki od babci domi 09.09.11, 13:34 anjazzielonego napisała: > a do Quechua z Decathlonu już nie??????? > > Cześć, w ogóle Rzeczywiście dyskryminacja... może też będą pasowały. Ech ta babcia no hej hej, dawno nie widziałam Cię p.s. domi to oczywiście nie kpina z babci a zachęcenie do hand made i sprzedaży. Odpowiedz Link Zgłoś
anjazzielonego Re: Nowy pożądany HIT- czapki od babci domi 09.09.11, 13:41 Ja Cię też wieki Też widziałam czapkę synka Domi, piękna - gratulacje dla Babci, ogromny talent! Odpowiedz Link Zgłoś
antyka Re: Nowy pożądany HIT- czapki od babci domi 09.09.11, 14:40 a ja nieszczesliwa, swoje kombinezony WIADOMO_JAKIEJ_FIRMY opchnelam na allegro! moge sie zalapac na zlot? moge? Odpowiedz Link Zgłoś
domi_33 Re: Nowy pożądany HIT- czapki od babci domi 09.09.11, 15:02 dziewczęta zdradźcie mi proszę co wy od wczoraj bierzecie, że takie szaleństwo tu panuje? normalnie niezły wymiatacz, podajcie nazwę będzie jak znalazł na długie jesienne wieczory z chandrą. wy się tam śmiejcie a ja jeszcze na nowy kombik z babcinych czapek uciułam. i będzie nowe czibo i nowe eko. czekam na nazwę tego rozweselającego specyfiku! Odpowiedz Link Zgłoś
kinga_owca Re: Nowy pożądany HIT- czapki od babci domi 09.09.11, 15:04 lepiej motywuj babcię, to i na laptopa uciułasz Odpowiedz Link Zgłoś
domi_33 Re: Nowy pożądany HIT- czapki od babci domi 09.09.11, 15:26 kinga_owca napisała: > lepiej motywuj babcię, to i na laptopa uciułasz laptopa mam to po co mi drugi? chyba, że na synkowego to czemu nie. jednego już rozmontował. a co tam bierzecie...? rzucili coś nowego na rynek a nic się nie chwalicie? Odpowiedz Link Zgłoś
malowanka06 Re: Nowy pożądany HIT- czapki od babci domi 09.09.11, 15:18 Ty domi, babcię motywuj- markę jej wyrobimy. Popatrz na allegro po ile chodzą takie czapki, np. tutaj, tutaj, tutaj Tu nie ma się z czego śmiać Odpowiedz Link Zgłoś
domi_33 Re: Nowy pożądany HIT- czapki od babci domi 09.09.11, 15:28 eee 30 zł to wcale nie tak dużo a jednak roboty przy takiej czapie trochę jest. nasza ma od spodu wszywany jeszcze polarek i daszek żeby na pstre zimowe słonko było to za 30 zł się nie opłaca kilku wieczorów z drutami spędzić. chyba z interesu nici. Odpowiedz Link Zgłoś
domi_33 Re: Nowy pożądany HIT- czapki od babci domi 09.09.11, 15:28 * miało być ostre, ale pstre w sumie też czemu nie. Odpowiedz Link Zgłoś
malowanka06 Re: Nowy pożądany HIT- czapki od babci domi 09.09.11, 15:41 Szkoda, ja jestem antytalent więc czasowo na produkcji się nie znam, ale jeśli to kilka wieczorów pracy- to fakt, nieopłacalne. Jednak i tak gratuluję babci. Odpowiedz Link Zgłoś
acha1 Re: Nowy pożądany HIT- czapki od babci domi 09.09.11, 16:29 Dziewczyny, muszę powiedzieć że takie czapki szydełkowe mają swój urok i niespotykany na każdym kroku indywidualizm. Kiedyś czekając na dzicko wracające z wycieczki wymienialiśmy czapki po nazwie sklepu. Dzieci jak z jednego sierocińca miały prawie takie same czapki - 6 chłopców dosłownie takie same. Koszmar. Teraz skuszona wątkiem chyba kupię dziecku coś szydełkowego niech sie w szkole wyróżni. A nie wiecie gdzie stacjonarnie można coś takiego kupić w W-wie pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ireland1 Re:a możecie polecić kogoś z all 09.09.11, 20:58 kto robi takie ładne czapki i getry? Szukam właśnie czegoś takiego dla córki, może być na gazetowy, bo tutaj pewnie nie bardzo... Odpowiedz Link Zgłoś
puellae_2007 domi 09.09.11, 21:26 pokaż czapkę cudnej roboty babci Też chcę dodać zdjęcie do wygaszacza ekranu...do Tchibo i Ecco... Ps. naprawdę chętnie zobaczę o jakim to cudzie mowa Odpowiedz Link Zgłoś
domi_33 Re: domi 10.09.11, 10:10 a proszę w tym wątku jest: forum.gazeta.pl/forum/w,583,128679016,128687345,Re_Jaka_czapka_do_zeszlorocznego_kombi_Tchibo_.html Odpowiedz Link Zgłoś