Dodaj do ulubionych

Jesienne trzewiki dziewczęce

26.09.11, 22:46
Czy o tej porze roku da się gdzieś stacjonarnie kupić jesienne buty dla dziecka? Marzeniem byłoby gdyby jeszcze miały jakąś ludzką cenę, bo nie posłużą zbyt długo, a na wiosnę i tak już będą za małe...
Chciałabym kupić buty do kostki w rozmiarze 29 i 34 dla dziewczynek. Jednak w sklepach, w których byłam (Deichman, ccc, Humanic) mają już środek zimy i same długie kozaki...
Obserwuj wątek
    • verona27 Re: Jesienne trzewiki dziewczęce 27.09.11, 08:44
      ja tez szukam rozmiaru 33 i mam nadzieje ze trafię na coś z ub roku, ewentualnie z kolekcji wiosna - u nas jest taki sklep gdzie mają różne marki i czasami wyrzucają cos z magazynu
      • alkara Re: Jesienne trzewiki dziewczęce 27.09.11, 10:36
        Ja niestety te musiałam zakupić młodej trzewiki na jesień, bo zbuntowała się i nie chciała nosić adidasów, które przyznaję bez bicia były kupione trochę na wyrost i chyba jej za bardzo na stopie latają.
        Dlatego tym razem musiałam kupić coś węższego i po poszukiwaniach zdecydowałam się na takie trampki
        allegro.pl/trzewik-bartek-skorzane-roz-29-e573-nowa-kolekcja-i1815211129.html
        Młoda zachwycona, buty idealne na jesień, nie przmokną, w środku skórzane, pięta sztywna, podeszwa elastyczna no i cena jeszcze w miarę znośna.
        Kolerzanka skusiła się na podobne trampki ale z CCC takie wrzosowe z serduszkiem na kostkach i mała okropnie w nich nogi stawiała więc po jednym dniu poszły w odstawkę.
    • lutka27 Re: Jesienne trzewiki dziewczęce 27.09.11, 15:50
      Nie powiedziałaś w jakim mieście miałby być sklep stacjonarny.
      Ja zakupiłam też tego typu jak koleżanka wyżej firmy Antylopa są super.
    • silje78 Re: Jesienne trzewiki dziewczęce 27.09.11, 16:32
      ja też szukałam przejściówek, ale chciałam do kostki bo niższych córka ma dwie pary. stanęło na bartkach bo nic innego nie znalazłam:
      allegro.pl/bartek-skora-jesien-nowa-kolekcja-r-34-i1842960873.html
      na zywo dużo ładniejsze. tak jak nie lubię różu (w przeciwieństwie do córki) tak te mi się spodobały.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka