pelczarka 17.10.11, 20:44 Czy to aby nie zbyt naukowy prezent? czy dziecko sie przy tym nie nudzi? Cz ktoś to pleci dla 4,6 i 8 latka? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kinas3 Re: PUSy na MIkołaja? 17.10.11, 20:52 Moja 8 latka bardzo lubi pusy, mamy sporo fajnych zadań w książeczkach do nich. Na Mikołaj jednak bym je kupiła coś co jej sprawi radość niezbyt naukową Odpowiedz Link Zgłoś
agulek.3 Re: PUSy na MIkołaja? 17.10.11, 21:58 Jeśli córeczka lubi taką zabawę,tzn. uwielbia rozwiązywać łamigłówki,zadania i wiesz,że sprawi jej to radość to pewnie można na mikołajki,a jeśli na siłe to odpuściła bym. Swoją drogą u nas pusy nie zachwyciły,takie monotematyczne są,dużo ciekawsze logico primo, a dla starszych logico picolo - zdecydownie polecam,ale jak wiadomo to indywidualna kwestia. Odpowiedz Link Zgłoś
perspektywa13 Re: PUSy na MIkołaja? 17.10.11, 22:16 Zgadza się, musi lubić takie "naukowe" zabawki, bo jednak pusy samą rozrywką nie są. Odpowiedz Link Zgłoś
monna16 Re: PUSy na MIkołaja? 18.10.11, 09:15 Moje dzieciaki (3 i 8 lat) uwielbiają pusy i logico. Właśnie na mikołaja planuję dokupić im kilka nowych książeczek. Odpowiedz Link Zgłoś
mmartyyynaa Re: PUSy na MIkołaja? 18.10.11, 10:12 a możecie dać jakiegoś linka? szukałam na allegro, ale nie widziałam, a ciekawa jestem co to Odpowiedz Link Zgłoś
dorek3 Re: PUSy na MIkołaja? 18.10.11, 10:22 Ja bym PUSów na prezent nie kupowała. to tak jakby dostać zbiór zadań pod choinkę Odpowiedz Link Zgłoś