Dodaj do ulubionych

PUSy na MIkołaja?

17.10.11, 20:44
Czy to aby nie zbyt naukowy prezent? czy dziecko sie przy tym nie nudzi? Cz ktoś to pleci dla 4,6 i 8 latka?
Obserwuj wątek
    • kinas3 Re: PUSy na MIkołaja? 17.10.11, 20:52
      Moja 8 latka bardzo lubi pusy, mamy sporo fajnych zadań w książeczkach do nich.
      Na Mikołaj jednak bym je kupiła coś co jej sprawi radość niezbyt naukową smile
    • agulek.3 Re: PUSy na MIkołaja? 17.10.11, 21:58
      Jeśli córeczka lubi taką zabawę,tzn. uwielbia rozwiązywać łamigłówki,zadania i wiesz,że sprawi jej to radość to pewnie można na mikołajki,a jeśli na siłe to odpuściła bym. Swoją drogą u nas pusy nie zachwyciły,takie monotematyczne są,dużo ciekawsze logico primo, a dla starszych logico picolo - zdecydownie polecam,ale jak wiadomo to indywidualna kwestia.
      • perspektywa13 Re: PUSy na MIkołaja? 17.10.11, 22:16
        Zgadza się, musi lubić takie "naukowe" zabawki, bo jednak pusy samą rozrywką nie są.
        • monna16 Re: PUSy na MIkołaja? 18.10.11, 09:15
          Moje dzieciaki (3 i 8 lat) uwielbiają pusy i logico. Właśnie na mikołaja planuję dokupić im kilka nowych książeczek.
    • mmartyyynaa Re: PUSy na MIkołaja? 18.10.11, 10:12
      a możecie dać jakiegoś linka? szukałam na allegro, ale nie widziałam, a ciekawa jestem co to wink
    • dorek3 Re: PUSy na MIkołaja? 18.10.11, 10:22
      Ja bym PUSów na prezent nie kupowała. to tak jakby dostać zbiór zadań pod choinkę
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka