Dodaj do ulubionych

luneta/teleskop

21.10.11, 09:50
Chcę kupic 6 latkowi prawdziwy teleskop. Jakies rady? A moz ktos z Was kupil w zeszlym roku w Lidlu? Wiem, ze w okolicach konca roku teleskopy pojawialy się w tym sklepie.
Obserwuj wątek
    • sefora74 Re: luneta/teleskop 21.10.11, 11:22
      też chcę zkupić dla synów 7 l i 12 l teleskop taki bardziej "profesjonalny" może ktoś już ma i może polecić?
      • marcelina003 Re: luneta/teleskop 21.10.11, 11:47
        Witam ,ja szukałam teleskopu w tamtym roku ,maż zamówił na gwiazdkę . Forumki poleciły zakup w profesjonalnym sklepie zakazały zakupów na allegro smile Co do tego teleskopu z Lidla to pamiętam ,ze miał bardzo słabe parametry ,ale nie wiem jaki będzie w tym roku i jakie masz wymagania .Mi polecono ten sklep ,wisiałam dosyc długo na telefonie bo przyznam szczerze ,że nie znam sie na teleskopach -okresliłam dla kogo ma być teleskop (wiek ,stopień zainteresowania idp)Miły Pan ze sklepu pomógł mi wybrać ,polecam sklep zakup bez problemowy
        teleskopy.pl/Teleskopy-cat-21.html
        Ps Zakup był udany jak napisałam .......hm tylko maż okazał sie być małym chłopcem ze słomianym zapałem i takim to sposobem mam jeszcze jedną rzecz do scierania kurzu -ale myślę ,zę blizej Świat nie bede miała problemów z pozbyciem sie tego ustrojstwa na Allegro.
    • sefora74 Re: luneta/teleskop 21.10.11, 12:05
      świetny sklep wielke dzięki smile myślę o takim na dobry początek:
      teleskopy.pl/product_info.php?cPath=150_152&products_id=1513&lunety=Teleskop_Spinor_Optics_R-60/700_AZ-2
      • marcelina003 Re: luneta/teleskop 21.10.11, 12:48
        Poczekaj i poszukaj jeszcze trochę ja kupiłam z lepszymi parametrami w nizszej cenie .Ja kupowałam na poczatku grudnia wtedy było duzo promocji -ceny znacznie niższe i wysyłka kurierem gratis .
        • sefora74 Re: luneta/teleskop 21.10.11, 12:52
          ok dzięki smile
          • alfa36 sefora74 03.11.11, 12:35
            Wybralas już cos?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka