Dodaj do ulubionych

Coś innego niż 'Szafa malucha'..

25.10.11, 10:37
Dziewczyny, gdzie jeszcze można w podobny sposób sprzedać ubranka?

Wystawiłam na 'Szafie' i zostałam 5x usunięta za błędy w opisie (bez wyjaśnienia) + dostałam bana)) i nawet jak mąż z pracy próbował wejść to dostał od razu bana. Widocznie za dobrze się sprzedawało, a koleżanka właścicielka czuje władzę.

Gdzie jeszcze można tak sprzedać rzeczy 'hurtowo', że wklejasz album z picassy i tyle..?
Obserwuj wątek
    • edyta0 Re: Coś innego niż 'Szafa malucha'.. 25.10.11, 11:10
      Strasznie ta szafa przekombinowana jest, podobnie mialam i dalam sobie spokoj. Ale tak niektorzy maja jak sie do wladzy dorwia...Czuja wtedy moc, jak usuna lub zbanuja, wtedy w piorka obrastaja...
      Moze allegro? Chyba tam najwiecej osob i zainteresowanie.
    • slonko1335 Re: Coś innego niż 'Szafa malucha'.. 25.10.11, 11:15
      Wystawiałaś zgodnie z regulaminem? mnie tam jeszcze nigdy nie wykasowali...
      Spróbuj na tablicy.pl
      • leneczkaz Re: Coś innego niż 'Szafa malucha'.. 25.10.11, 12:16
        Nie no skisiłam opis w 2 miejscach nawet, ale bez ostrzeżenia usunięcie i ban. Poprosiłam Wojtka coby założył od siebie konto i założył i od razu ban. No proszę Cię.. Zona_mi jest łaskawsza wink
    • marta-zs Re: Coś innego niż 'Szafa malucha'.. 25.10.11, 11:16
      wiesz, najlepiej i najszybciej mi schodzi na allegro. Na Szafie nic nie sprzedałam, a jak wystawiam na tablicy to sie denerwuje, bo rezerwują na odbior osobisty i po 2 tygodnie odbierają.
    • tzka Re: Coś innego niż 'Szafa malucha'.. 25.10.11, 11:27
      Zostalas usunieta przede wszystkim za publiczne nazwanie nas (moderatorek) "chamstwem", zamiast checi spokojnego (grzecznego) wyjasnienia sytuacji. A z kontem Twojego meza bylo "nieco" inaczej, niz opisujesz...
      Sama zaloz swoje forum sprzedazowe, bedziesz mogla sie wykazac w taki sposob, jaki Tobie pasuje. Bez "czucia wladzy", oczywiscie. smile
      Koleny raz powodzenia i zyczenia zdrowia.
      • koala0405 Re: Coś innego niż 'Szafa malucha'.. 25.10.11, 11:41
        Ja też byłam bez powodu "usunięta". Dałam ogłoszenie późnym wieczorem a rano już go nie było.
        Widać, że wszędzie Wasze macki docierają.
        Porażka
        • eedytkaa Re: Coś innego niż 'Szafa malucha'.. 25.10.11, 11:43
          jeszcze jest cos takiego jak szafka.pl
          ale ja osobiście nic tam nie wystawiałam
          koleżanka kupowała coś dla swojego synka na szafka.pl
        • aurinko Re: Coś innego niż 'Szafa malucha'.. 25.10.11, 11:45
          Jasne, a więzienia są przepełnione tymi, co to siedzą za nic.
          Dziwne, że mi jakoś wątki na szafie nie znikają. Może po prostu trzymam się jasno określonego regulaminu i tyle. Ale nieee, pewnie mam konszachty z założycielką szafy wink (uprzedzając ewentualne podejrzenia tych, co mają zbyt bujną wyobraźnię i już snują opowieści o władzy i mackach big_grin).
          • sylki Re: Coś innego niż 'Szafa malucha'.. 25.10.11, 12:32
            Niestety ale w więzieniach często siedzą niwinni więc tu strzeliłaś porównaniem jak kulą w płot big_grin
            A szafamalucha no cóż, forum dla wybranych, którzy włażą w ..... wiadomo komu, lub zbyt się nie odzywają.
            Ogólnie mnie bawi za każdym razem wątek o kolejnej wygnanej i nie z powodu danej forumki, ale z powodu sławnej założycielki big_grin
            No bawi mnie ta pani big_grin, a jej tłumaczenia, cóż jakoś w nie nie wierze, bo oczywiście wszystkie jesteśmy złe tylko nie ona big_grin
            • aurinko Re: Coś innego niż 'Szafa malucha'.. 25.10.11, 12:44
              sylki napisała:

> Niestety ale w więzieniach często siedzą niwinni więc tu strzeliłaś porównaniem
              > jak kulą w płot big_grin

Tak tak, więzienia są przepełnione niewinnymi wink

> A szafamalucha no cóż, forum dla wybranych, którzy włażą w ..... wiadomo komu,
              > lub zbyt się nie odzywają.

A do jakiej kategorii należą ci, co nie włażą a się odzywają i co gorsza, potrafią wytknąć błąd moderatorkom?;P

> Ogólnie mnie bawi za każdym razem wątek o kolejnej wygnanej i nie z powodu dane
              > j forumki, ale z powodu sławnej założycielki big_grin

Mnie bawi notoryczne zwalanie winy na moderatorów tak ogólnie, wszyscy są niewinni, wszyscy wszystko robią cacy tylko ci moderatorzy źli wink Powszechne na forach wink
              • sylki Re: Coś innego niż 'Szafa malucha'.. 25.10.11, 12:53
                Nie przepełnione niewinnymi, ale niewinni też siedzą więc nie wierze w tłumaczenia tzka i tyle.

Taaa, pokaż mi taką big_grin

Taaak, a sznaowa założycielka zwasze udzieli się w danym watku by napisać jaka dana forumka była zła big_grin

Aurinko proszę cie hahahah
                • aurinko Re: Coś innego niż 'Szafa malucha'.. 25.10.11, 12:58
                  sylki napisała:

> Taaa, pokaż mi taką big_grin

Np. ja tongue_out

> Taaak, a sznaowa założycielka zwasze udzieli się w danym watku by napisać jaka
                  > dana forumka była zła big_grin

No ale co, nie może czy jak? Bo nie kumam, czemu ktoś może założyć wątek że Tzka jest be i to jest ok, a jak ona napisze to źle? Nie kumam, serio smile

Mnie tam generalnie rybka kogo, za co i kiedy; śmiać mi się tylko chce jak widzę jak niektórzy serio forumowe życie traktują jakby to mało miejsca w necie było wink
                  • sylki Re: Coś innego niż 'Szafa malucha'.. 25.10.11, 13:07
                    Niee no może, tylko czemu nigdy nie pisze prawdy suspicious
                    Wiem jak się z nią "rozmawia" i wszystkie wywalone ,to te najgorsze big_grin a ona nieskazitelna jak łza big_grin
                    • aurinko Re: Coś innego niż 'Szafa malucha'.. 25.10.11, 13:12
                      E tam, przesada. Jakoś ja potrafiłam normalnie wyjaśnić nieporozumienia i nikt mnie nie wywalił ani nie zbanował. Szok, jakim cudem się tam uchowałam przy takiej złej moderacji!
                    • jowitka345 Re: Coś innego niż 'Szafa malucha'.. 25.10.11, 13:17
                      sylki napisała:

> Niee no może, tylko czemu nigdy nie pisze prawdy suspicious

skąd wiesz jaka była prawda co??? siedziałaś w naszych mailach czy jak?
                      faktem jest, ze laneczkaz publicznie moderatorów nazwała chamstwem, miała nieregulaminowo założony wątek ( brak opisów w galerii i zdjęcia katalogowe używanych ciuszków) do tego myślała, że wątki można podnosić kilka razy w ciągu jednego dnia.

Laneczkaz- nieprawdą jest, że bez ostrzeżenia skasowano Ci wątki bo pisała do Ciebie jedna moderatorka żebyś uzupełniła opisy w galerii a Ty zakładałaś nowe wątki znowu bez opisów. Chyba nie myślisz, że moderacja jest tam po to, żeby poprawiać błędy 1000 forumek co? Życia by nam nie starczyło...
                      jest jakiś regulamin i trzeba się z nim najpierw zapoznać a potem zarzucać ludziom cokolwiek

Skoro tak Ci źle na szafie to czemu próbujesz się na siłę tam dostać?

>
                      >
                      • sylki Re: Coś innego niż 'Szafa malucha'.. 25.10.11, 14:44
                        Taaaaak, jasne, a usuwanie bez żadnego wyjaśnienia postów to waszym zdaniem ok?
                        Ach no tak, pewnie, że ok, przecież wy najlepsze forum jesteście big_grin

Żeby nie było, nie żałuję, że mnie tam nie ma, bo szczerze za pół darmo to w swoim mieście ciuchy oddam wink
                        No ale olewanie nowych forumek, które z chęcą by się tam poudzielały/posprzedawały, to już lekka przesada, dodam, że nie piszę o sobie, bo jeszcze mnie nie pogięło, by po zbanowaniu próbować się tam dostać z innego konta.
                      • leneczkaz Święta moderacjo. 25.10.11, 15:20
                        > faktem jest, ze laneczkaz publicznie moderatorów nazwała chamstwem

Nie MODERATORÓW ich ZACHOWANIE. Nieumiejętność czytania ze zrozumieniem. Usunięcie czyjegoś wątku bez podawania przyczyny, kiedy ktoś się napracował, opisał, wymierzył i nie.. nie pomyślał, żeby skopiować bo nie wiedział jak wielkie powołanie do kasowania czuje właścicielka można nazwać tylko chamstwem.

> Laneczkaz- nieprawdą jest, że bez ostrzeżenia skasowano Ci wątki bo pisała do C
                        > iebie jedna moderatorka żebyś uzupełniła opisy w galeri

Tak i POPRAWIŁAM opis. Usunięto mój wątek raczej z innego powodu.

Ty zakładałaś nowe w
                        > ątki znowu bez opisów

Chyba sobie żartujesz. Wątki były z opisami ale więcej niż jeden tego samego dnia i stąd usuwanie..

Generalnie każda moderatorka pisała coś innego. Nie macie 1 systemu. Z jedną piszę a druga mnie usuwa. Burdel.

>
                        > Skoro tak Ci źle na szafie to czemu próbujesz się na siłę tam dostać?

Bo mi się ładnie rzeczy sprzedawały. I był to proces ciągły bo mierzyłam dziewczynom i były chętne ale mnie usuwano co minutę..

PYTAM: Co jest ważniejsze. Zadowolony sprzedawca i kupujący.. Czy zadowolona moderacja?
            • minkapinka Re: Coś innego niż 'Szafa malucha'.. 25.10.11, 13:04
              nie wszystkie jestesmy złe, moj watek nigdy nie był skasowany. Widocznie dobrze umiem wejśc... i wiem komu tongue_out
              • sylki Re: Coś innego niż 'Szafa malucha'.. 25.10.11, 14:46
                no widocznie odkąd szanowna załóżycielka nie prowadzi sama moderacji jest inaczej ?
      • leneczkaz KŁA MIESZ 25.10.11, 15:22
        A z kontem
        > Twojego meza bylo "nieco" inaczej, niz opisujesz...

Czyli jak? Bo mój mąż nie miał konta. Celowo założył, żeby móc wejść na szafę i wstawić nasz album do sprzedaży. Napisałam Ci, że to nie ja, że on, że inny IP (inne miasto nawet) a Ty go zbanowałaś 1 min. po dodaniu. Kłamiesz i tyle..
        • tzka Re: prawda :-) 25.10.11, 15:33
          Sa rozne rodzaje "prawd'. Niektorzy nazywaja je nawet "klamstwem"... Teraz bedzie wiec szczera prawda: nie chce miec na forum takich osob, jak Ty, ktore bez checi wyjasnienia od razu rzucaja "chamstwo" i potrafia obcej osobie pisac impertynecje: "żmijka", "zakompleksiona brzydulka" itp.
          Nie rozumiem tez, czemu tak usilnie walczylas o ponowne dostanie sie do tego "burdelu", gdzie panuje "zwykłe chamstwo" (cytat z Ciebie). Na Twoim miejscu uciekalabym od takiego towarzystwa jak najdalej.
    • aurinko Re: Coś innego niż 'Szafa malucha'.. 25.10.11, 11:46
      Lokalne gazety, lokalne portale ogłoszeniowe.
      • uwielbiam_truskawki Re: Coś innego niż 'Szafa malucha'.. 25.10.11, 12:02
        A jak się dostać do tej szafy malucha? Bo wysyłałam zgłoszeni i cisza....
        • leneczkaz Re: Coś innego niż 'Szafa malucha'.. 25.10.11, 12:14
          Pewnie są podejrzenia, że jesteś moim mężem wink
          • sylki Re: Coś innego niż 'Szafa malucha'.. 25.10.11, 12:23
            hahahaha dobre, dobre
            Wiele osób się dostać nie może, w zasadzie nie wiadomo czemu big_grin
            Może szanowna właścicielka ma szkalną kulę i wie coś czego nie wiedzą inni big_grin.
            A może IP jest podobne i nie wpuszcza, bo to pewnie ta sama osoba puka co została wyrzucona big_grin
            • sylki Re: Coś innego niż 'Szafa malucha'.. 25.10.11, 12:24
              ot taka sobie luźna teoria spiskowa big_grin
              • aurinko Re: Coś innego niż 'Szafa malucha'.. 25.10.11, 12:45
                sylki napisała:

> ot taka sobie luźna teoria spiskowa big_grin

Oj Sylki Sylki smile Faktycznie teoria spiskowa, bo przecież jako moderatorka forum prywatnego doskonale wiesz, że na forum prywatnym IP nie widać wink
                • sylki Re: Coś innego niż 'Szafa malucha'.. 25.10.11, 12:51
                  To przecież dlatego też napisałam ze teoria spiskowa big_grin
                  Ogólnie to wszystko co się dzieje w okół SM mnie bawi big_grin
                  Właścicielka najbardziej big_grin
                  • aurinko Re: Coś innego niż 'Szafa malucha'.. 25.10.11, 12:59
                    sylki napisała:

> Ogólnie to wszystko co się dzieje w okół SM mnie bawi big_grin

Mnie też bawi ale ogólnie wszystko co się sprowadza do rozdmuchanych sztucznych afer w bytach forumowych wink Normalnie grabki i wiaderka co niektórym dać wink
          • malowanka06 Re: Coś innego niż 'Szafa malucha'.. 25.10.11, 15:56
            To mnie rozbawiałaś, szkoda, że nie ma jak na fb: lubię to big_grin
            Ja tam zazwyczaj kupuję, rzadko sprzedaję ale bawią mnie wątki aby co miesiąc zmieniać, uaktualniać regulamin a takie wątki, prawie co miesiąc, się pojawiają- uwaga zmiana regulaminu, zmiany w regulaminie.
            Ogólnie mnie nie przeszkadza brak zdjęć, zdjęcia katalogowe, brak wymiarów, itp- zainteresuję się czymś to napiszę do sprzedającej, zdjęcia prześle/nie prześle jej zysk lub strata. Tak się bawią duże dzieci!
    • aleksandra1977 Re: Coś innego niż 'Szafa malucha'.. 25.10.11, 15:02
      Gumtree
    • aniakoles jest jeszcze takie forum 25.10.11, 15:08
      forum.gazeta.pl/forum/f,27800,SPRZEDAM_KUPIE_ZAMIENIE_.html
      • leneczkaz Re: jest jeszcze takie forum 25.10.11, 15:46
        Dzięki, nada się wink
        • foro-estupido Re: jest jeszcze takie forum 25.10.11, 19:26
          Tyle tylko,że tam żadnego ruchu nie ma hahahahaha
          • aleksandra1977 Re: jest jeszcze takie forum 25.10.11, 20:10
            wcale sie nie dziwie...
    • szmytka1 Re: Coś innego niż 'Szafa malucha'.. 25.10.11, 15:39
      Ja na szafę dostałam sie bez problemu, napisałam po prostu zgłoszenie. Nic jeszcze tam nie kupiłam, bo co znalazłam cos fajnego, co mi się podobało, to było zarezerwowane przez kogoś wczesniej, mam za słaby refleks he he
      • tzka Re: zgloszenia na 'Szafe malucha' 25.10.11, 15:48
        Fora gazetowe maja pewne blezy, w koncu to tylko program komp., a te zawsze maja jakies niedociagniecia.
        Mailowalam wlasnie z "uwielbiam_truskawki" oraz z inna zglaszajaca sie na Szafe i sie okazuje, ze tych zgloszen w ogole nie ma w czesci forum, gdzie dodaje uczestnikow... Pojecia nie mam, jak to sie dzieje.
        • leneczkaz Re: zgloszenia na 'Szafe malucha' 25.10.11, 15:52
          Ale zgłoszenie mojego męża dostałaś.... Skąd ban? Uświadomisz mnie i resztę?
          • tedesca1 Re: zgloszenia na 'Szafe malucha' 25.10.11, 16:27
            Jezu dziewczyno, a nie pomyslałaś, że np na forum, na którym sprzedaje się ubrania na własną odpowiedzialność, właścicielka nie chce wpuścić, kogoś kto nie ma ani jednego wpisu na forum? Co w tym dziwnego?

Cierpię,
            ale jeszcze mam nadzieję, że przylecą piraci bombowcem
            i bogatym zabiorą pieniądze, a na pięknych założą pokrowce.(Kabaret Potem)
            • edyta0 Re: zgloszenia na 'Szafe malucha' 25.10.11, 16:32
              Co za prostackie tlumaczenie. Czy jedna, wielka klika zamknieta na to wychodzi, scisle grono. Gratuluje glupoty, widocznie moderatorki chca byc jeszcze "lepsze" jak allegro, ktore wikla sie ciagle w nowych ustaleniach nie calkiem odpowiadajacym ani kupujacym ani sprzedajacym.

Rozwalilas mnie tym tlumaczeniem....
            • leneczkaz Re: zgloszenia na 'Szafe malucha' 25.10.11, 16:35
              Ale ona wpuściła mojego męża. Ale ja szczera dziewczyna przyznałam się, że mój mąż się loguje i żeby się niz zdziwiła, że wystawi ten sam towar. Wtedy dostał bana.
              • edyta0 Re: zgloszenia na 'Szafe malucha' 25.10.11, 16:38
                Jedno jest pewne, niektorym woda sodowa uderza do mozgu. Pewnie wynika to wlasnie z zadzy wladzy---->mam forum----->mam wladze----->ja tu rzadze----->warto sie jednak zastanowic nad soba...
                Czemu nie moga byc proste zasady, ktore czasem mozna lamac, ale to my kupujacy mozemy miec zastrzezenia... Przydalaby sie woda ale na glowe...
            • aleksandra1977 Re: zgloszenia na 'Szafe malucha' 25.10.11, 16:39
              tedesca1 napisała:

> Jezu dziewczyno, a nie pomyslałaś, że np na forum, na którym sprzedaje się ubra
              > nia na własną odpowiedzialność, właścicielka nie chce wpuścić, kogoś kto nie ma
              > ani jednego wpisu na forum? Co w tym dziwnego?

wlasnie, na wlasna odpowiedzialnosc, a nie odpowiedzialnosc moderatora. Wpuszczanie kogos na forum, ktore ma sluzyc sprzedazy, biorac pod uwage ilosc zostawionych na nim wpisow, jest bez sensu. Na tej zasadzie nikt nowy, kto pierwszy raz trafia na forum, nie ma szans, by sie na nie dostac, bo przeciez nie ma ani jednego wpisu.
              Mnie tez nie przeszkadza brak zdjec, czy precyzyjnych wymiarow - jesli chce znac wiecej szczegolow kontaktuje sie bezposrednio ze sprzedawca. Jesli komus zalezy na sprzedazy, to sadze, ze nie bedzie problemu z odpowiedzeniem na dodatkowe pytania.
              • edyta0 Re: zgloszenia na 'Szafe malucha' 25.10.11, 16:43
                > Mnie tez nie przeszkadza brak zdjec, czy precyzyjnych wymiarow - jesli chce zna
                > c wiecej szczegolow kontaktuje sie bezposrednio ze sprzedawca. Jesli komus zale
                > zy na sprzedazy, to sadze, ze nie bedzie problemu z odpowiedzeniem na dodatkowe
                > pytania.

Dokładnie o to chodzi Nastapil niestety przerost ambicji...
                • tedesca1 Re: zgloszenia na 'Szafe malucha' 25.10.11, 16:53
                  Dziewczyny skoro się tak pienicie i nie szkoda Wam nerwów na takie pełne negatywnych emocji opinie to wykorzystajcie tą energię w inny sposób - załóżcie własne forum z własnymi zasadami, przecież nikt nie broni.
                  • edyta0 Re: zgloszenia na 'Szafe malucha' 25.10.11, 17:03
                    A wam nie szkoda czasu na czepianie sie drobiazgow? Oczywiscie, ze wam nie szkoda, bo w ten sposob zaspokajacie wasze kompleksy. Nigdy latwo i przyjemnie nie moze byc, zawsze trzeba utrudniac zycie innym.
                    • tedesca1 Re: zgloszenia na 'Szafe malucha' 25.10.11, 17:05
                      Ale chyba się rozpędziłaś, ja nie jestem moderatorką na szafie big_grin
              • tedesca1 Re: zgloszenia na 'Szafe malucha' 25.10.11, 16:46
                Mnie tez nie przeszkadza brak zdjec, czy precyzyjnych wymiarow - jesli chce zna
                > c wiecej szczegolow kontaktuje sie bezposrednio ze sprzedawca. Jesli komus zale
                > zy na sprzedazy, to sadze, ze nie bedzie problemu z odpowiedzeniem na dodatkowe
                > pytania
                --

Mnie też to nie przeszkadza, ale jakiś czas temu była dyskusja i z tego co pamiętam większości forumowiczek to przeszkadzało i twierdziły, że szkoda im czasu na wchodzenie w takie wątki. Generalnie nie bronię właścicielki, też uważam, że czasem istnieje przerost formy nad treścią, ale jak czytam te wypociny co niektórych to włosy dęba stają.

Cierpię,
                ale jeszcze mam nadzieję, że przylecą piraci bombowcem
                i bogatym zabiorą pieniądze, a na pięknych założą pokrowce.(Kabaret Potem)
                • edyta0 Re: zgloszenia na 'Szafe malucha' 25.10.11, 17:15
                  To nie pisz glupot, po ktorych rece opadaja.
                  • tedesca1 Re: zgloszenia na 'Szafe malucha' 25.10.11, 17:23
                    Głupoty to Ty wypisujesz i to z taką częstotliwością, że połowa forumek już ma pewnie wszystko opadnięte.
                    • edyta0 Re: zgloszenia na 'Szafe malucha' 25.10.11, 17:50
                      Poczytaj raz jeszcze swoje wypociny i sie zastanow nad nimi:
                      Jezu dziewczyno, a nie pomyslałaś, że np na forum, na którym sprzedaje się ubrania na własną odpowiedzialność, właścicielka nie chce wpuścić, kogoś kto nie ma ani jednego wpisu na forum? Co w tym dziwnego?
                      • tedesca1 Re: zgloszenia na 'Szafe malucha' 25.10.11, 17:56
                        No i ?
                        Ciężko dojść do tego, że ktoś kto ma jakąś historię forumową jest ciut bardziej wiarygodny od kogoś kto dopiero sobie założył konto?
                        Oj widzę, że ciężko..
                        • aleksandra1977 Re: zgloszenia na 'Szafe malucha' 25.10.11, 18:18
                          tedesca1 napisała:

> No i ?
                          > Ciężko dojść do tego, że ktoś kto ma jakąś historię forumową jest ciut bardziej
                          > wiarygodny od kogoś kto dopiero sobie założył konto?
                          > Oj widzę, że ciężko..
                          czyli nowa osoba, ktora nigdy aktywna na forum nie byla, ktora pierwszy raz znalazla forum, nie ma szans, wg Ciebie, na pokazanie swojej oferty?
                          Jak ktos bedzie chcial Cie oszukac, to to zrobi, bez wzgledu na to, czy pisze na forum codziennie, czy nie pisze wcale.
                          • edyta0 Re: zgloszenia na 'Szafe malucha' 25.10.11, 18:23
                            aleksandra1977 napisała:

> tedesca1 napisała:
                            >
                            > > No i ?
                            > > Ciężko dojść do tego, że ktoś kto ma jakąś historię forumową jest ciut ba
                            > rdziej
                            > > wiarygodny od kogoś kto dopiero sobie założył konto?
                            > > Oj widzę, że ciężko..
                            > czyli nowa osoba, ktora nigdy aktywna na forum nie byla, ktora pierwszy raz zna
                            > lazla forum, nie ma szans, wg Ciebie, na pokazanie swojej oferty?
                            > Jak ktos bedzie chcial Cie oszukac, to to zrobi, bez wzgledu na to, czy pisze n
                            > a forum codziennie, czy nie pisze wcale.

aleksandra1977 i tak tedesca1 tego nie pojmie, szkoda tlumaczyc ja sie poddaje.
                        • edyta0 Re: zgloszenia na 'Szafe malucha' 25.10.11, 18:21
                          Bez komentarza i tak sama nie zrozumiesz co napisalas.
          • kroliczyca80 Re: zgloszenia na 'Szafe malucha' 25.10.11, 17:19
            Ja dziś odkryłam www.gieldamamy.pl ale tam się nie sprzedaje, tylko wymienia.
            Ja sprzedaje z powodzeniem na gumtree, tablicy i szafie malucha u tzka. Kilka razy rzeczywiście usunęła mi posty, również bez ostrzeżenia i nawet się wkurzyłam mailowosmile Ale ostatecznie nauczyłam się zasad, szanuję czas moderacji i nie brykamwink Jak ogłoszenie ma dobry opis i zdjęcie, nikt go nie usuwa. Lubię też, gdy inne posty są zgodne z regulaminem, przynajmniej nie trzeba dopytywać się o cenę czy stan ciuszka. Ten regulamin czemuś służy.
          • foro-estupido Re: zgloszenia na 'Szafe malucha' 25.10.11, 19:28
            O matko...aleś się przejęła tym zbanowaniem?big_grin

Widocznie zasłużyłaś ty i mężulekco robotę zostawił.Bieeeedni"D
    • tzka Re: prawda :-) 25.10.11, 15:42
      No comments... "Ladna" przedstawilas o sobie wizytowke.
      • leneczkaz Re: prawda :-) 25.10.11, 15:51
        Ja? To nie ja banuję ludzi bez ostrzeżenia uważając siebie za WłaTcę Stanu Jakiegoś.

Nie ostrzegłaś mnie. Usunęłaś mój wątek 5x, bez podawania przyczyny - olewając moją pracę. Zbanowałaś mojego męża na starcie. OLAŁAŚ kupujące które pytały o rzeczy.. I wiesz co jest najdziwniejsze? Że Ty serio uważasz, że to jest ok O_o.
    • tweety_28 Re: Coś innego niż 'Szafa malucha'.. 25.10.11, 17:02
      Nie będę wdawać się w dyskusję ponieważ uważam ją za pozbawioną sensu.
      Chcę jednak przypomnieć, że regulamin Szafy malucha został wypracowany w ramach szerokiej dyskusji na forum. To forumki zgłaszały kwestie, które mają tam zostać uregulowane i ew. w jaki sposób. Również to co musi zawierać każda oferta.

• leneczkaz Re: Coś innego niż 'Szafa malucha'.. 25.10.11, 17:32
        Ale większość for netowych ma jakiś regulamin. I NIGDY się nie spotkałam, żeby za taką głupotę ktoś usunął wątek, lub dał bana. Tłumaczy się sierotce jak chłop krowie na rowie co źle zrobiła. Moderatorka Kinga mi tłumaczyła.. A banowała Tzaka.
        • tzka Re: Coś innego niż 'Szafa malucha'.. 25.10.11, 21:26
          Bana dostalas nie za bledy techniczne (jakies braki w ofercie), tylko za Twoj stosunek do nas i publiczne uzywanie inwektyw. Z tego, co w tym watku oraz w mailach piszesz (dalsze inwektywy), wynika prosty wniosek - ban byl ze wszech miar sluszny. A jaki Ty masz z tym banem problem, to juz nie moja sprawa.
          • koala0405 Re: Coś innego niż 'Szafa malucha'.. 26.10.11, 07:52
            No i niespodzianka. Byłam w trakcie zakupów i zostałam w y r z u c o n a z "szafy malucha".
            Została potwierdzona negatywna opinia o "tym" forum. Nieładnie
            • tzka Re: Coś innego niż 'Szafa malucha'.. 26.10.11, 08:07
              Komu sie potwierdza? Jedynie tym, ktorzy wydaja takie sady o Szafie: "Widać, że wszędzie Wasze macki docierają. Porażka" (cytat z Ciebie), a pozniej chca nadal z tej "porazki" korzystac. To juz nie jest mozliwe. Wystarcza mi na forum osoby, ktore sa z niego zadowolone. smile
              • leneczkaz [...] 26.10.11, 08:31
                Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
                • leneczkaz Słonko.. ;) 26.10.11, 09:36
                  Pierwsza cenzura na Zakupach? big_grin
              • sylki Re: Coś innego niż 'Szafa malucha'.. 26.10.11, 09:11
                tzka napisała:

> Komu sie potwierdza? Jedynie tym, ktorzy wydaja takie sady o Szafie: "Widać, że
                > wszędzie Wasze macki docierają. Porażka" (cytat z Ciebie), a pozniej chca nada
                > l z tej "porazki" korzystac. To juz nie jest mozliwe. Wystarcza mi na forum oso
                > by, ktore sa z niego zadowolone. smile

hahahahahaha
                nieskazitelna SzM
    • koza_w_rajtuzach Re: Coś innego niż 'Szafa malucha'.. 25.10.11, 18:03
      Sprawa wygląda tak, że leneczka złamała regulamin, bo nie uzupełniła opis jak należy, poza tym podbiła wątek szybciej niż wg regulaminu można podbić. Moderatorki to usunęły, Leneczka nie wiedziała o co chodzi z tym usuwaniem wątków, bo nie doczytała regulaminu, więc nazwała to chamstwem, co też zostało usunięte. Potem znów założyła wątek, tym razem w prawidłowy sposób, nie komentując w swoim poście moderatorek, uzupełniła odpisy, wszystko było regulaminowe, a i tak jej wątek został usunięty. Chciała się poprawić, zrobić wszystko wg zaleceń, a nie dano jej na to szansy. Uważam, że to nie do końca w porządku. Powiedzmy, że ktoś coś zrobi źle, moderatorki usuną, w porządku, ale czemu nie może potem naprawić swojego błędu?
      • sylki Re: Coś innego niż 'Szafa malucha'.. 25.10.11, 18:39
        Nie może bo to szafa malucha big_grin
    • helly.g Re: Coś innego niż 'Szafa malucha'.. - nowe forum? 26.10.11, 08:07
      A czy nie można założyć nowego forum prywatnego? Może przydałaby się np. dla odróżnienia szafa szkolniaka lub tp.? Tym bardziej, że na szafie malucha są oferty "maluchowych" ubrań w rozmiarach 38 i 40 wink
      • tzka Re: Coś innego niż 'Szafa malucha'.. - nowe forum 26.10.11, 08:14
        helly.g napisała:

> A czy nie można założyć nowego forum prywatnego?

Namawiam przeciez do tego juz na samym pocz. tego watku. Poprobujcie, jak smakuje "chleb z tego pieca", kiedy jednym cos pasuje, a inni chcieliby zgola cos przeciwnego. Poza tym konkurencja jest niezwykle pozyteczna sprawa. Zycze powodzenia. Szczerze. smile
        • kinder0610 Re: Coś innego niż 'Szafa malucha'.. - nowe forum 26.10.11, 10:05
          Regulamin na "szafie" jest prosty. Tylko wystarczy go przeczytać. A co drugiego forum jestem za, chętnie skorzystam. Tylko proponuję od początku ustalić regulamin sprzedawania i kupowania.
          • helly.g Re: Coś innego niż 'Szafa malucha'.. - nowe forum 26.10.11, 10:10
            Zatem która z Was ma tyle czasu, żeby nad nowym forum posiedzieć? Nie korzystałam dotychczas z SzM, bo nawet na to miałam za mało czasu. Może przy nowym zmobilizuję się? Ale te z Was, które z SzM były niezadowolone i te, które chcą po prostu spróbować czegoś nowego - powodzenia! Może tylko zrezygnować z banowania, skoro budzi tyle kontrowersji?
    • malowanka06 i ja mam bana. 27.10.11, 22:51
      No masz, a ja dostałam bana i to bez ostrzeżenia, zaraz po tym jak wyraziłam swoje zdanie o forum w tym wątku. Szkoda, że nikt się nie pofatygował do mnie napisać. A myślałam, że cenzura po '89 minęła. Cóż- żal i świadczy o adminkach.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka