Dodaj do ulubionych

Gdzie kupie taki autobus?

25.10.11, 15:51
allegro.pl/autobus-bus-pietrowy-garaz-auta-2-cars-2-i1896203732.html
syn zamowil na Gwiazdke taki autobus, nie wiem gdzie taki mozna kupic gdzieś stacjonarnie poza Allegro? Bo nawet na Allegro jest tego mało. A tak wogole to nic w nim ciekawego nie widze, a cena dosyc spora. Moze ktos ma taki?
Obserwuj wątek
    • mamachlopca1 Re: Gdzie kupie taki autobus? 25.10.11, 16:17
      w smyku.teraz jest w jakiejs "promocji" a kosztuje chyba 110zl
      • maaszymka Re: Gdzie kupie taki autobus? 25.10.11, 17:24
        W smyku 109 zł do tego dostalismy gratis dwupak autek cars 2. Faktycznie nic w nim nadzwyczajnego- jak dla mnie -ale syn taaaaaaaaaaaaaaki zadowolony i juz 4 dzień wszedzie z nim łazi i tylko autka w środku zamienia wink
        • patir23 Re: Gdzie kupie taki autobus? 25.10.11, 21:42
          A duzy ten autobus jest? I jak jakosciowo? moj tez sie na niego uparl i najbardziej ze te autka zjezdzaja i tymi drzwiami wyjezdzaja. A wg Ciebie warta uwagi ta zabawka?
        • patir23 Re: maaszymka 26.10.11, 14:03
          Czy mozesz cos wiecej napisac o tym busie, czy te auta dobrze zjezdzaja i nie zacinaja sie w tych drzwiach i jakie on ma wymiary?
          • maaszymka Re: maaszymka 26.10.11, 16:19
            Autobus ma długośc ok 28 cm- jeśli dobrze z mierzyłam bo syn akurat sie bawi i zaraz zabrał. Auta zjeżdzają bez zacinania. Plastik dośc mocny- spadł juz dwa razy ze stołu i nic nie pekło. Czy warte ceny? hmm jak plastikowy autobus to dość drogie ustrojstwo, ale biorąc pod uwage, ze to Cars to cena własnie dopasowana do marki. Moim zdaniem powinien kosztować ok 50-60 zł. Z dodatkowym gratisem dla mnie cena była już w miare ok bo wyszedł nam ok 70 zł- autka akurat tez mielismy w planie.
            Suma sumarum- w tej cenie mozna kupić mańka- myjnie na allegro, sterowanego na pilota carsa, fina z cześciami do wymiany. Ale z drugiej strony syn bardzo chciał i autobu i aotobus od 3 tygodni słyszałam a teraz cisza, zamknął sie w pokoju i go nie ma wink
            • patir23 Re: maaszymka 26.10.11, 17:10
              Super. Dżięki. No właśnie, ze to Cars to i cena musi być smile Właśnie wcześniej chciał na pilota zygzaka, a teraz uparł sie ze ma Mikołaj busa mu przynieść. Do Smyka za daleko mam wiec odpada i pozostaje nic innego jak Allegro. Fajnie Wam sie trafiło, ze autka gratis. tez planuje mu dokupic agenta i Francesco, bo tych nam brakuje. Mańka juz mamy wiec odpada.
              • maaszymka Re: maaszymka 26.10.11, 22:16
                Auta pojedyncze w tesco po 19,90 dzisiaj kupowałam wink
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka