Dodaj do ulubionych

Puzzle podłogowe droga

18.11.11, 22:23
Ma któraś z Was?
Obserwuj wątek
    • tempera_tura Re: Puzzle podłogowe droga 18.11.11, 22:24
      allegro.pl/mega-puzzle-podlogowe-super-droga-2-x-auta-cars-i1924436065.html
    • magda-lenka78 Re: Puzzle podłogowe droga 18.11.11, 23:30
      Mamy je już drugi rok i muszę przyznać że po tym czasie użytkowania najgorzej nie wyglądają. Ja przynajmniej nie żałuję zakupu choć trzeba pamiętać ze to niestety tylko karton więc np. w naszym zestawie puzzle tworzące rondo złożone razem odkształcają się i nie są równe co bywa denerwujące i jeśli dzieci jeżdżą po tych ulicach autkami a po to one przecież są to tu coś przyhaczą, tam coś przyhaczą i konstrukcja trochę się rozjeżdża smile Ale elementy raczej dobrze do siebie pasują i sporo ciekawych dróg można zbudować, nawet mniejsze dziecko sobie coś spokojnie skonstuuje.
      • listopadowka2008bis Re: Puzzle podłogowe droga 19.11.11, 09:43
        magda dzieki za odpowiedz smile ostatnio jak bylam w tesco to widzialam, ale odlozylam, bo to tylko tektura...nie bylam pewna, czy przetrwaja chociazby miesiac. Nadal jednak szukam z jakiegos innego tworzywa.
        • agniesz76 Re: Puzzle podłogowe droga 19.11.11, 10:26
          mamy piankowe od kilku lat, kupiłam w selgrossie
          pzdr
        • magda-lenka78 Re: Puzzle podłogowe droga 19.11.11, 11:07
          przetrwać przetrwają bo tektura jest grubsza z tym że jak pisąłam - to tylko tektura i nie łączy się na amen jak plastik tylko może się rozjeżdżać, ale dzieciom się podoba i od czasu do czasu układają, więc co się będę czepiać szczegółów smile
          • gosiapal Re: Puzzle podłogowe droga 19.11.11, 14:22

tez mamy, nic sie nie odczepia.
            wg mnie jedno opakowanie to stanowczo za mało, ale my lubimy wszystkiego dużo smile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka