tempera_tura Re: Puzzle podłogowe droga 18.11.11, 22:24 allegro.pl/mega-puzzle-podlogowe-super-droga-2-x-auta-cars-i1924436065.html Odpowiedz Link Zgłoś
magda-lenka78 Re: Puzzle podłogowe droga 18.11.11, 23:30 Mamy je już drugi rok i muszę przyznać że po tym czasie użytkowania najgorzej nie wyglądają. Ja przynajmniej nie żałuję zakupu choć trzeba pamiętać ze to niestety tylko karton więc np. w naszym zestawie puzzle tworzące rondo złożone razem odkształcają się i nie są równe co bywa denerwujące i jeśli dzieci jeżdżą po tych ulicach autkami a po to one przecież są to tu coś przyhaczą, tam coś przyhaczą i konstrukcja trochę się rozjeżdża Ale elementy raczej dobrze do siebie pasują i sporo ciekawych dróg można zbudować, nawet mniejsze dziecko sobie coś spokojnie skonstuuje. Odpowiedz Link Zgłoś
listopadowka2008bis Re: Puzzle podłogowe droga 19.11.11, 09:43 magda dzieki za odpowiedz ostatnio jak bylam w tesco to widzialam, ale odlozylam, bo to tylko tektura...nie bylam pewna, czy przetrwaja chociazby miesiac. Nadal jednak szukam z jakiegos innego tworzywa. Odpowiedz Link Zgłoś
agniesz76 Re: Puzzle podłogowe droga 19.11.11, 10:26 mamy piankowe od kilku lat, kupiłam w selgrossie pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
magda-lenka78 Re: Puzzle podłogowe droga 19.11.11, 11:07 przetrwać przetrwają bo tektura jest grubsza z tym że jak pisąłam - to tylko tektura i nie łączy się na amen jak plastik tylko może się rozjeżdżać, ale dzieciom się podoba i od czasu do czasu układają, więc co się będę czepiać szczegółów Odpowiedz Link Zgłoś
gosiapal Re: Puzzle podłogowe droga 19.11.11, 14:22 tez mamy, nic sie nie odczepia. wg mnie jedno opakowanie to stanowczo za mało, ale my lubimy wszystkiego dużo Odpowiedz Link Zgłoś