Dodaj do ulubionych

besta plus factory outlet wrocław

21.01.12, 17:34
Byłam dzisiaj przy okazji wizyta w Calzedonii (dzięki, Pia - 25 zł wydałam i pięć par rajstop jest, fajnych smile ). Za dużo czasu nie miałam, ale kupiłam dziecku bardzo fajny płaszczyk - przejściowy pikowany, z podwójnymi mankietami i odpinanym kapturem z odpinanym futerkiem - były od 128 do chyba 146, zielone i fioletowe, po 29,90. Jeszcze sporo wisiało. Ładne, na żadnych wadach nie przyłapałam, poza tym, że ze szwów w dwóch-trzech miejscach wystaje nitka - ale przy takiej cenie się nie czepiam.
Obserwuj wątek
    • pia_ Re: besta plus factory outlet wrocław 21.01.12, 19:41
      Oooo, to muszę zobaczyć, bo nie mamy przejściówki, a rozmiar 146 by nam pasował. Dzięki smile
      • aneta-0011 Re: besta plus factory outlet wrocław 22.01.12, 16:59
        Byłam tam dzisiaj i też zakupiłam ten płaszczyk. Polecam zakupy w Tom Tailor bo bylo tam dzisiaj sporo fajnych ciuszkow w śmiesznych cenach - bluzki damskie po 20-30zł, T-shirty męskie również w takich cenach, koszule męskie 60zł. Naprawdę było w czym wybierać.
        • pia_ Re: besta plus factory outlet wrocław 23.01.12, 18:47
          Też byłam, ale nie kupiłam, bo rozmiarówka przebrana, 146 okazało się za ogromne, 134 za wąskie w ramionach, na 140 była tylko kurtka w smętnej szarości ;-(
          Zdecydowanie ten płaszczyk trzeba kupować w mniejszym rozmiarze, aby była z niego bardziej kurtka i to bez paska.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka